Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 6/10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Να προσέξεις τη συμπεριφορά σου στους συναδέλφους ή συνεργάτες σου, γιατί είσαι απότομος. Όταν θα τους χρειαστείς, εκείνοι θα… σφυρίζουν ανέμελα. Εξάλλου, έχεις ανάγκη από δικούς σου ανθρώπους, γιατί έχεις βιώσει αρκετές «προδοσίες» στη δουλειά. Τα επαγγελματικά σου θέλουν προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε τις ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος, ρίξε τον… πήχη των απαιτήσεών σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μη σπαταλάς την ενέργειά σου σε ανούσιες «λυκοφιλίες» που δεν σου προσφέρουν απολύτως τίποτα. Τα επαγγελματικά σου πάνε πρίμα, οπότε μπορείς να κάνεις επιλογές. Εξάλλου και οι νέες γνωριμίες πρέπει να είναι αξιόλογες. Να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες που έχει το ταίρι σου και να μην το απομακρύνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία σε απογειώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είσαι αρκετά δυναμικός και αυτό ίσως ενοχλήσει κάποιους. Κάνε τη δουλειά σου και χρησιμοποίησε την ευγλωττία σου για να κατακτήσεις όσους σε κρατάνε μακριά. Μη βιάζεσαι για την επιτυχία, γιατί κάπου θα… σκοντάψεις. Ακολούθησε τις συμβουλές καλού σου συνεργάτη. Αν είσαι δεσμευμένος, μην το… παίζεις ανεξάρτητος. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ δεν θα έχει επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις κουράσει τους πάντες με την γκρίνια και τη μουρμούρα σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να δεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Κοίταξε να διορθωθείς, γιατί θα χάσεις πολύ καλές επαγγελματικές ευκαιρίες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει και είναι προστατευτικό απέναντί σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κυριαρχούν οι φόβοι σου.

ΛΕΩΝ

Να θυμάσαι ότι δεν είναι σωστό να παίρνεις την… μπουκιά από το στόμα των άλλων. Αν το κάνεις, θα έρθει η σειρά σου να σου φερθούν και οι άλλοι έτσι. Μην είσαι «μοναχοφάης», που λέει ο λαός. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δυναμιτίζεις τη σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μην έχεις πολλές απαιτήσεις. Θα παραμείνεις μόνος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξέρεις να δουλεύεις σκληρά, οπότε θα βρεις τρόπο να κλείσεις «τρύπες» που δεν σε αφήνουν να πας μπροστά επαγγελματικά. Προχώρα δυναμικά και εμπιστεύσου παλιούς συνεργάτες. Ήδη έχεις κάνει καλή δουλειά, οπότε μην απογοητευτείς από μια αναποδιά. Αν είσαι δεσμευμένος, εμμένεις σε λεπτομέρειες που στενοχωρούν το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις για το «παιχνίδι».

ΖΥΓΟΣ

Ευκαιρίες θα έχεις επαγγελματικά, αρκεί να μην… τσαλαβουτάς από δω κι από εκεί δείχνοντας απογοητευμένος γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Στηρίξου σε παλιούς, δοκιμασμένους συνεργάτες σου και στο ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις έντονα συναισθήματα στο ταίρι σου και το χαροποιείς. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις αρκετά ψυχικά σκαμπανεβάσματα. Προχώρα μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κοίταξε να βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες και σταμάτα να νομίζεις πως θα τα καταφέρεις όλα μόνος σου. Με το να κλείνεσαι στο… καβούκι σου δεν διορθώνεις κάτι. Αντιθέτως, μεγαλώνουν τα προβλήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, ανοίξου στο ταίρι σου. Θα σε στηρίξει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία, αλλά είσαι διστακτικός, γιατί σε έχει απορροφήσει η δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τόσο άγχος που «κουβαλάς», υπάρχει πιθανότητα να κάνεις ένα σοβαρό λάθος στη δουλειά σου. Μια πρόταση για ένα νέο πρότζεκτ θα σε απασχολήσει. Ευτυχώς, θα έχει θετικά αποτελέσματα. Καλό είναι, όμως, πρώτα να ολοκληρώσεις άλλες δουλειές, πριν ανοιχτείς σε κάτι καινούργιο. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίζεις τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, κλείνεσαι στον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σταμάτα να τα περνάς όλα από ψιλό κόσκινο. Μια πρόταση ενός καλού σου συνεργάτη δεν μπορεί να περιμένει, γιατί οι ανταγωνιστές είναι πολλοί. Άλλωστε, πρέπει να βρεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου. Κινήσου μεθοδικά. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο θέλει να αλλάξει τη ζωή σου. Μην το αφήσεις να φύγει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας συνεργάτης σου θα σε πιέσει πολύ στη δουλειά. Προσπάθησε να βρεις λύση με το διάλογο και μη διαλύσεις τη σχέση σας. Χρειάζεσαι «συμμάχους», όχι εχθρούς. Οι ανταγωνιστές σου δεν αστειεύονται. Φρόντισε να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάξε μέσα σου τι πραγματικά θέλεις κι ύστερα αναζήτησέ το σε πρόσωπα που συναντάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Λες πολλά και σε έχει πιάσει πάλι η ονειροπόλησή σου. Αυτό δεν σε συμφέρει, γιατί κι εσύ θα έχεις πρόβλημα στη δουλειά και οι συνεργάτες σου θα χάσουν την εμπιστοσύνη τους σε σένα. Μια αναποδιά σε μια συνεργασία δεν θα την αποφύγεις. Σώσε τις υπόλοιπες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου