Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Ζώδια αστρολογία

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 5/10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να κάνεις έξυπνους ελιγμούς στη δουλειά σου. Χρειάζεται όμως και προσοχή, καθώς κάποιοι συνάδελφοι ή νέοι συνεργάτες θα θελήσουν να σε παραπλανήσουν. Μην κάνεις καβγά. Δεν σε συμφέρει. Απομόνωσέ τους με πλάγιο τρόπο. Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε τη θαλπωρή του σπιτιού σου με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, απόφυγε μια επανασύνδεση γιατί θα πληγωθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα πρόταση σου φτιάχνει τη μέρα, αλλά να σκεφτείς τον «όγκο» δουλειάς για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Μην αφεθείς από ενθουσιασμό σε υποσχέσεις, οπότε τακτοποίησε τα πράγματα εξαρχής. Σκέψου επίσης αν αξίζει να αφήσεις ένα περιβάλλον όπου σε σέβονται και σε αγαπούν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δείχνει κατανόηση. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟI

Θα σε… τσιγκλάνε οι φιλοδοξίες σου, αλλά φρόντισε να εξετάσεις καλά κάθε νέα συνεργασία. Μη βιάζεσαι και μην πείθεσαι εύκολα από κάποιους που λένε μόνο λόγια. Καλά σε συμβουλεύει ένας συνεργάτης σου να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σ’ έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, προσεγγίζεις νέο άτομο. Προχώρα και βλέπεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα πρόταση δεν κρύβει παγίδες, αλλά δες και τα ψιλά γράμματα για σιγουριά. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και όχι λόγια τρίτων που μπορεί να δουλεύουν και υπογείως. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε πολύ, γιατί το ταίρι σου θα σου κουνήσει το μαντίλι, αν συνεχίσεις να αδιαφορείς. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία. Μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Μια χαρά τα πας στη δουλειά και σου ανοίγει ο δρόμος για συνεργασίες. Οι φιλοδοξίες σου «γιγαντώνονται», αλλά ίσως κάπου παραβλέψεις κάτι που αργότερα θα σου στοιχίσει. Πρόσεξε καλά και να ακούς τους συνεργάτες σου. Η έπαρση δεν βοηθάει. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις παρατήσει το ταίρι σου. Σύνελθε. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ανατροπή σε γνωριμία σε απογοητεύει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μην αφήσεις τρίτους να σε επηρεάσουν, γιατί σήμερα η κρίση σου δεν θα είναι τόσο καλή. Άφησε να δεις πώς θα εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις και μετά αποφασίζεις. Άλλωστε, έχεις δουλέψει πολύ, οπότε μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε εμπιστεύεται. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις νέο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και πετυχαίνεις δύσκολους στόχους. Όμως, μη «ζυγίζεις» και πάρα πολύ τα πράγματα, γιατί ίσως αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να χαθούν. Άκου τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, οργάνωσε μια ρομαντική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία, αλλά δεν είναι αυτό που θέλεις. Πέρνα καλά, αλλά να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα κοιτάξεις να οργανώσεις ένα παλιό σχέδιο στη δουλειά σου. Θα τα καταφέρεις, αλλά όχι και τόσο εύκολα όσο νομίζεις. Ζήτησε τη βοήθεια στενού σου συνεργάτη και βγες από το… καβούκι σου. Αν είσαι δεσμευμένος, «ζέστανε» τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις ένα πρόσωπο που θέλεις με επιτυχία. Ζήσε αυτό που σου προσφέρει και μη ρωτάς πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα σε ευνοεί, γιατί είσαι δυναμικός και αποφασιστικός, αρκεί να μην επηρεαστείς από… μεγάλα λόγια. Αν το κάνεις, θα παρατήσεις κάτι σίγουρο για κάτι αβέβαιο και θα το μετανιώσεις αργότερα. Κάνε αυτό που ξέρεις καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει και περνάτε ένα πολύ ωραίο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόσεξε τους «συμμάχους» που θα επιλέξεις σε κάτι καινούριο που ετοιμάζεις, γιατί κάποιοι δεν είναι και τόσο ειλικρινείς. Βασίσου σε πράξεις και όχι σε λόγια. Αν δεις εξαρχής ότι κάποιος φέρνει αντιρρήσεις, μην επιμείνεις. Ευτυχώς, η επιφυλακτικότητά σου σε σώζει. Αν είσαι δεσμευμένος, βάλε λίγο ρομαντισμό στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και κάτι ωραίο έρχεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να μη βλέπεις τα πράγματα με την υπεραισιοδοξία που σε διακρίνει και κάνε ένα βήμα τη φορά. Κλείσε παλιούς λογαριασμούς στη δουλειά σου και ύστερα αποφάσισε για κάτι καινούριο. Δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ σού ανεβάζει τη διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην… πετάς στα σύννεφα και μην εμπιστευτείς κάποιους που θα σου τάξουν λαγούς με πετραχήλια. Ακολούθησε πιο ρεαλιστικούς στόχους. Το καλύτερο είναι να ασχοληθείς σοβαρά με ήδη υπάρχοντα προβλήματα στη δουλειά που θέλουν άμεση λύση. Θα σε βοηθήσει ένας έμπιστος συνεργάτης σου. Αν είσαι δεσμευμένος, σε ζώνουν αδίκως οι αμφιβολίες. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέος έρωτας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου