Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 2/10/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

Δείτε τις σημερινές προβλέψεις για τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Να προσέξεις πολύ τα οικονομικά σου, διότι έχεις αρχίσει και κάνεις πολλές σπατάλες και σύντομα θα το μετανιώσεις. Άκου συνεταίρους, φίλους ή το ταίρι σου, που σου λένε να… μαζευτείς, επειδή έρχονται δύσκολες μέρες. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου βελτιώνεται, αν αποφασίσεις να κάνεις σοβαρό διάλογο. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια συναρπαστική γνωριμία. Προχώρα το.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είσαι στο τρέξιμο, καθώς πρέπει να προλάβεις να επιλύσεις πρακτικά θέματα και υποχρεώσεις! Να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι, διότι είσαι ένα «σκαλί» πριν από την υπερκόπωση. Όμως, η καλή δουλειά σου αναγνωρίζεται και σύντομα θα έχεις ένα χαρούμενο νέο. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα είναι «ζάχαρη», ενώ αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ. Διάλεξε ό,τι καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟI

Η κοινωνικότητά σου χτυπάει… κόκκινο. Όλοι σε θέλουν στην παρέα τους. Θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις και θα ανανεωθείς. Μόνο μην παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα. Μέσα από αυτές τις παρέες θα προκύψουν γνωριμίες, ώστε να ανοίξεις τους επαγγελματικούς ορίζοντές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου κάνει όλα τα χατίρια. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι ακαταμάχητος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθεις ότι έχεις παραμελήσει την οικογένειά σου, εξαιτίας της πολλής δουλειάς και θέλεις να το διορθώσεις. Θα κάνεις έξοδα γι’ αυτούς και θα πάρεις χαρά κι ενέργεια. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα έχει πρόβλημα, καθώς έχεις αφοσιωθεί μόνο στη δουλειά. Αν είσαι ελεύθερος, «παίζει» επανασύνδεση. Καλή συγκυρία. Προχώρα το.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρχουν εναλλαγές, αλλά θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες στα επαγγελματικά σου. Αν θέλεις να κάνεις κάποια συμφωνία, άφησέ το για αργότερα, καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Αν είσαι δεσμευμένος, εναρμονίζεσαι πλήρως με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπαίνουν καινούρια άτομα στη ζωή σου. Αν δεν «ξεκαβαλήσεις», όμως, το καλάμι, θα μείνεις μόνος. Σύνελθε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αισθάνεσαι πιο σίγουρος με τον εαυτό σου και σε αυτό έχει παίξει ρόλο ότι είσαι πιο άνετος οικονομικά. Δεν θα αποφύγεις όμως κάποιες αναποδιές που θα εμφανιστούν στη δουλειά και θα κληθείς να τις λύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, να περιμένεις ότι το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται γνωριμία που θα σου ανοίξει ορίζοντες.

ΖΥΓΟΣ

Να προσέξεις, καθώς ένας καβγάς μπορεί να σου στοιχίσει αρκετά. Στον επαγγελματικό χώρο, επειδή προοδεύεις, έχεις πολλή ζήλια, αλλά εσύ συνέχισε την καλή δουλειά και αναζήτησε ισχυρούς συμμάχους. Θα τους χρειαστείς προκειμένου να απομονώσεις εχθρούς. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι ζηλιάρης, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα… απογειωθείς με μια νέα γνωριμία. Κράτα μικρό καλάθι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες προκειμένου να δράσεις παρασκηνιακά, να ανακαλύψεις πράγματα και να απομακρύνεις τυχόν «αποστάτες» που σου κάνουν κακό. Μην κρυφτείς στο… καβούκι σου, διότι θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Άκου έναν καλό συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, αφήνεσαι στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία, διότι θα πληγωθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις πετύχει να γίνεις το επίκεντρο της παρέας και όλοι να σε θαυμάζουν. Συνέχισε έτσι και θα έχεις σύντομα μεγάλη επιτυχία. Όμως, δεν θα αποφύγεις και μια αναποδιά στη δουλειά. Ευτυχώς, η ζημιά δεν θα είναι μεγάλη. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις ζήλιες στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώνεσαι σε μια νέα κατάκτηση. Προχώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνεχίζεις την καλή δουλειά που κάνεις, αλλά σήμερα δεν είναι καλή μέρα ώστε να βάλεις μπροστά ένα σχέδιό σου. Οργάνωσέ το καλύτερα, συζήτησέ το με καλούς συνεργάτες σου και βλέπεις πόσο θα προχωρήσεις. Μη σε πιάνει πανικός λόγω οικονομικών. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήσεις το ταίρι σου να έχει υποψίες. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλοι θαυμάζουν το μυαλό σου, αλλά μη ρισκάρεις οικονομικά. Ασχολήσου με τα κεκτημένα σου και μην ανοιχθείς σε τομείς που δεν γνωρίζεις. Πρόσεχε. Κάποιοι σου τάζουν πράγματα που είναι ανεδαφικά. Μην αφήσεις την υπεραισιοδοξία σου να σε κυριεύσει. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχονται νέες συναρπαστικές γνωριμίες, έτσι για το… παιχνίδι!

ΙΧΘΥΕΣ

Να μην ανοίγεσαι και να μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους. Οι ανταγωνιστές καιροφυλακτούν. Μιλάς πολύ και θα λυπηθείς που θα δεις ένα συνεργάτη σου να πραγματοποιεί δικό σου σχέδιο. Όμως, μη μένεις πίσω. Προχώρα μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην καβγαδίσεις, αλλά λύσε τις διαφορές σου στο κρεβάτι. Αν είσαι ελεύθερος, κερδίζεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου