Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ
Προσπάθησε να ηρεμήσεις το Σαββατοκύριακο και να οργανώσεις τις υποχρεώσεις -κυρίως οικονομικές- που έχεις για την εβδομάδα που έρχεται. Φρόντισε να είσαι συνεπής σε διακανονισμούς και μην κάνεις έξοδα που δεν χρειάζονται. Θα διεκδικήσεις πράγματα στις σχέσεις σου, αλλά και στα επαγγελματικά σου, και με κόπο τελικά θα τα καταφέρεις. Επιπλέον θα αποκαλυφθούν εχθροί που σου έκαναν τους φίλους. Όλα όμως γίνονται για καλό και προχωράς μέσα από τη… φωτιά, κερδίζοντας τους αντιπάλους σου. Η τελική μάχη για τη νίκη θα σε βρει έτοιμο και αποφασισμένο, και με γερούς συμμάχους πλάι σου. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να ξεχάσουν τα νεύρα και την γκρίνια στο ταίρι τους για να βρουν την ηρεμία στη σχέση τους, ενώ οι ελεύθεροι, που ψάχνουν μια αγκαλιά, θα τη βρουν.

TΤΑΥΡΟΣ
Οι εντάσεις δείχνουν να είναι αναπόφευκτες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Όμως εσύ είσαι σωστός ανεμοστρόβιλος και δεν θα καθίσεις με σταυρωμένα χέρια. Αν κάποιος τολμήσει να σε αδικήσει ή να κάνει κάτι χωρίς να σε ρωτήσει, τότε θα καταλάβει τι σημαίνει… Ταύρος εν υαλοπωλείω. Κάποιες αναποδιές θα σε εκνευρίσουν, αλλά μέσα από αυτές θα καταλάβεις ποιοι είναι οι «σύμμαχοι» και οι πραγματικοί φίλοι σου, που θα σπεύσουν να σε βοηθήσουν. Δεν είσαι μόνος σε αυτά που διεκδικείς, καθώς εμπνέεις το περιβάλλον σου που συμμερίζεται τις επιθυμίες σου. Τα προσωπικά σου μπαίνουν σε καλή, αλλά… εκρηκτική σειρά. Έτσι ή διορθώνονται ή τελειώνουν σχέσεις. Αν ψάχνεις ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Συνέχισε να φλερτάρεις και βλέπεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα εβδομάδα θέλει προσοχή στα επαγγελματικά και σε σχέσεις με συνεργάτες σου, οι οποίοι έχουν ήδη παράπονα. Να δώσεις σημασία σε μια συμβουλή συνεργάτη σου, γιατί δεν τα ξέρεις όλα. Στα επαγγελματικά σου έχεις κουραστεί από κάτι που θέλεις πολύ και δεν έρχεται, γι’ αυτό κάνεις κινήσεις πανικού. Πρόσεχε. Θα θελήσεις να μοιραστείς πράγματα με το ταίρι σου, αλλά η άρνησή του θα σε … παγώσει. Ηρέμησε. Μια κακή φάση είναι και θα περάσει. Δείξε αγάπη και τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα ανατρέξεις σε… παλιές ατζέντες, γιατί έχεις κουραστεί. Προχώρα μπροστά. Αυτά τα έζησες. Ψάξε για κάτι καινούριο, που θα εξάψει τη φαντασία σου και θα σε ανανεώσει. Έχεις κατακτήσεις, οπότε διάλεξε προσεκτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Να προσέξεις τα οικονομικά σου, γιατί θα υπάρξει παγίδα σε μια επαγγελματική πρόταση. Το «περιτύλιγμα» δεν είναι πάντα αντίστοιχο με την αξία του δώρου και σχεδόν κανένας δεν σου χαρίζει κάτι τζάμπα, εκτός αν είναι πολύ δικός σου άνθρωπος. Οπότε μην ενθουσιάζεσαι με «δώρα» που στόχο έχουν να θολώσουν την καλή σου κρίση. Δες σε βάθος το θέμα της προσφοράς και βάλε τους δικούς σου όρους, αν θέλεις οπωσδήποτε να συνεργαστείς με το συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλιώς προχώρα παρακάτω. Το ταίρι σου σου δείχνει τρυφερότητα και αγάπη. Κάνε κι εσύ το ίδιο. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις ένα πρόσωπο που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Μη ζητάς δέσμευση με το «καλημέρα» σας. Θα το φοβίσεις.

ΛΕΩΝ
Κόντρες, εντάσεις και δυσκολίες είναι μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Αν και δεν το συνηθίζεις, θα έχεις λίγο καταθλιπτική διάθεση, καθώς θα σε απασχολήσουν οικονομικά και κληρονομικά θέματα. Μην τσακώνεσαι με τους συνεργάτες σου, γιατί κάποιος είναι έτοιμος να σου… κουνήσει το μαντίλι και θα κουραστείς πολύ να τον αντικαταστήσεις. Επίσης, μη μεταφέρεις τα νεύρα σου στο ταίρι σου, γιατί αν έρθει ρήξη, θα είναι οριστική. Δεν χρειάζεται να είσαι απόλυτος με τον άνθρωπο που σου δίνει αγάπη. Προσπάθησε να καταλάβεις τι θέλει και ότι κάπου έχει δίκιο. Αν είσαι αδέσμευτος, κλείσε ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν και προχώρα. Με το να αναμοχλεύεις παλιές, «σβησμένες» καταστάσεις, δεν κερδίζεις κάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις καταφέρει με σκληρή δουλειά να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες, οπότε μία παραπάνω δεν θα σε πτοήσει. Κάποιες ανακατατάξεις στη δουλειά δεν θα τις αποφύγεις. Αυτό όμως δεν είναι πάντα κακό. Θα δεις ότι κάτι καλό θα προκύψει μέσα από αυτό, χωρίς να το περιμένεις. Επίσης, μια νέα πρόταση συνεργασίας φαίνεται να έχει θετικά στοιχεία. Μην ενθουσιάζεσαι, αλλά και μην αποθαρρύνεσαι με την παραμικρή δυσκολία. Μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου, γιατί υπάρχουν ανταγωνιστές. Κάποιος από αυτούς γυρίζει… επικίνδυνα γύρω σου, έτοιμος να σου πάρει «στρωμένη» δουλειά. Το παρήγορο είναι πως τα πας καλά με το ταίρι σου και ξέρεις πως εκείνο είναι εκεί για να σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία. Προχώρα.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι εύκολο να πετύχεις μια νέα συνεργασία, γιατί το πλανητικό σκηνικό δεν είναι τόσο καλό. Προτίμησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να αρχίσεις την αναζήτηση για νέες πηγές εσόδων. Άκου τους συνεργάτες σου, γιατί ίσως έχουν να σου προτείνουν κάτι που θα σου φέρει γρήγορα κέρδη, εκμεταλλευόμενος και το διαδίκτυο. Αν έχεις σχέση, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου και μη… λοξοκοιτάς. Θα το καταλάβει και δεν θα σε συγχωρέσει, όπως νομίζεις. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεσαι κοντά με πρόσωπο από το παρελθόν που ξέρει να σε ηρεμεί. Αν δεν έχει κλείσει ο κύκλος, ξανασκέψου το για επανασύνδεση, αλλιώς δες δίπλα σου, γιατί μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι έτοιμος να τελειώσεις «μια κι έξω» με ζητήματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Προσπάθησε να μη δράσεις εν θερμώ, γιατί θα κάνεις λάθη που δεν θα διορθώνονται και θα στοιχίσουν αρκετά στην τσέπη σου. Η εβδομάδα έχει σκαμπανεβάσματα και θέλει προσοχή. Εκεί που θα πιστεύεις ότι διόρθωσες κάποια πράγματα, θα έρχεται κάτι και θα το ανατρέπει. Ένας συνεργάτης σου θα σου δώσει λύση σε κάποιο πρόβλημα που θα προκύψει ξαφνικά. Μη διστάσεις να ακολουθήσεις τη συμβουλή του. Εμπιστεύσου το ταίρι σου και μην πιστεύεις τρίτους. Πέρασε μαζί του μια ωραία βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις «λιμάνι» γιατί θέλεις να ηρεμήσεις. Δεν θα είναι τόσο εύκολο, γιατί είσαι καχύποπτος και δεν αφήνεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με το μαχητικό ταμπεραμέντο που σε διακρίνει ώρες ώρες, ίσως μπλέξεις σε μια διένεξη στη δουλειά ή ακόμα και σε μια νομική διαμάχη. Καλύτερα όμως είναι να μην το τραβήξεις στα άκρα, γιατί θα υπάρξουν… παράπλευρες απώλειες. Θα είναι κρίμα να χάσεις έναν καλό σου συνεργάτη, που θα νιώσει προδομένος από τη συμπεριφορά σου και θα αποχωρήσει. Οπότε, καλύτερα να αφήσεις την… αγωνιστική σου διάθεση στην άκρη και να μείνεις στο παρασκήνιο, χωρίς να υποστηρίξεις τη μία ή την άλλη πλευρά, μέχρι να περάσει η μπόρα. Αισθηματικά πας καλά, αν είσαι δεσμευμένος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα υποκύψεις σ’ έναν έρωτα από το παρελθόν. Μην ενθουσιαστείς, γιατί δεν θα είναι για πολύ. Προχώρα μπροστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι οργανωτικός, έχεις και δεύτερο πλάνο, οπότε μια ανατροπή σχεδίων που θα προκύψει στη δουλειά θα καταφέρεις να την «ισορροπήσεις» χρησιμοποιώντας το αποθεματικό που έχεις φροντίσει να υπάρχει. Ευτυχώς, οι συνεργάτες σου σε ακολουθούν και θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν τόσο την αυτοπεποίθησή σου, όσο και να σου δώσουν χείρα βοηθείας, γιατί υπάρχει μεγάλος φόρτος. Αν είσαι δεσμευμένος, παραμελείς το ταίρι σου λόγω δουλειάς. Αφιέρωσέ του χρόνο, γιατί έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει διαδικτυακή γνωριμία. Προχώρα αργά. Μην εμπιστεύεσαι λόγια αλλά πράξεις και ψάξε αν αυτά που σου λένε είναι αληθινά. Είσαι ντόμπρος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο ισχύει για όλους. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οπλίσου με υπομονή, γιατί η καινούρια βδομάδα δεν είναι εύκολη για εσένα. Θα υπάρξει μια ανατροπή σχεδίων και θα απογοητευτείς από έναν καλό σου συνεργάτη. Όμως, με την αισιοδοξία που διαθέτεις δεν θα τα… βάψεις μαύρα και θα αναζητήσεις αλλού νέες πηγές εσόδων. Θα καταφέρεις να βρεις κάτι και να… μπαλώσεις τρύπες. Ενδεχομένως να έχεις και ξαφνικά κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την τάση να τα καταστρέψεις όλα! Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι την επανασύνδεση με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Μην το κάνεις, γιατί υπάρχει συμφέρον κι όχι αγάπη. Θα σε πληγώσει ξανά. Προχώρα και σύντομα θα έρθει στο δρόμο σου κάτι καινούριο και πολύ δυνατό ερωτικά. Μόνο να είσαι έτοιμος για μόνιμη σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα υπάρξει… ανακατωσούρα στο χώρο εργασίας και κάποιες προστριβές με συναδέλφους. Το καλύτερο είναι να μείνεις στο παρασκήνιο και να δεις πώς θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τα πράγματα. Οργανώσου και ρίξου στη δουλειά, αφήνοντας τους ρομαντισμούς και τις ευαισθησίες. Διάλεξε «συμμάχους» που ξέρεις πως στα δύσκολα δεν θα σε αφήσουν μόνο να βγάλεις τα… κάστανα από τη φωτιά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε καταλαβαίνει και σου δίνει αγάπη. Θα ηρεμήσεις στην αγκαλιά του. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία που γίνεται γρήγορα σχέση. Έχετε πολλά κοινά στοιχεία, αρκεί να μην αρχίσεις τις ζήλιες, γιατί θα κουραστεί γρήγορα και θα… πετάξει το πουλάκι. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Σου ταιριάζει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου