Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 29/9/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

KΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Καλαμποκιού επηρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και φέρνει ανατροπές σε συνεργασίες, αλλά και στην ερωτική ζωή. Μια συνεργασία που ήλπιζες ότι θα γίνει θα «ναυαγήσει». Στις συναισθηματικές σου σχέσεις μπορεί και να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θέλει καιρό για να την εμπιστευτείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώθεις απογοητευμένος στον επαγγελματικό τομέα, γιατί κάτι που αξίζεις δεν γίνεται άμεσα. Μην αγχώνεσαι, διότι ο χρόνος «δουλεύει» υπέρ σου και γρήγορα θα ανταμειφθείς για τους κόπους σου. Οι συνεργάτες σου ξέρουν την αξία σου και την αφοσίωσή σου, οπότε μη φοβάσαι τυχόν πισώπλατα χτυπήματα από εχθρούς και κουτσομπόληδες. Στα αισθηματικά σου, περνάς καλά, αν είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι αδέσμευτος, θα βρεις την ευτυχία σε κάτι εντελώς διαφορετικό από εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρόσεξε γιατί μπορεί να διαλύσεις σχέσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα και μετά θα το μετανιώσεις, αλλά η κατάσταση δεν θα είναι αναστρέψιμη. Θα έρθουν πάλι στο προσκήνιο παλιές οικονομικές προσφορές που είχαν «παγώσει». Αν και έχεις μόνιμη σχέση, ρίχνεις βέλη κι αλλού! Αν είσαι αδέσμευτος, θα υπάρξει ενδιαφέρον από άτομο που φλέρταρες καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο να σε «χτυπάει» κατακούτελα, βλέπεις ότι ένας στόχος σου δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί και απογοητεύεσαι. Συνέχισε την προσπάθεια, γιατί έχεις ακόμα πολλά να πετύχεις. Στα συναισθηματικά σου, είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος, πρέπει να προσέξεις. Ένα μυστικό σου θα έρθει στο φως και θα αναστατώσει τη σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία σε απογοητεύει.

ΛΕΩΝ

Να μην ανοιχτείς σε οικονομικές δαπάνες, ειδικά αν έχεις εκκρεμότητες που πρέπει να βάλεις σε μια σειρά. Θα ταλαιπωρηθείς γιατί άφησες «ανοιχτά» χρέη. Κάνε καινούριο προγραμματισμό στη δουλειά και ακολούθησέ τον πιστά. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δείχνεις αλαζονική συμπεριφορά στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, ψάξε για ένα σύντροφο που ξέρεις ότι θα σε στηρίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να ακούσεις ένα συνεργάτη σου, κι ας είναι πάντα αρνητικός σε καθετί καινούριο στη δουλειά. Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να πάρεις το ρίσκο να κάνεις κάτι που ονειρεύεσαι. Χρειάζεται καλύτερος προγραμματισμός και δυνατοί «σύμμαχοι». Αν είσαι δεσμευμένος, θα βγουν στη φόρα χρόνια προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο, αλλά για λίγο.

ΖΥΓΟΣ

Να ασχοληθείς με τρέχοντα ζητήματα της δουλειάς και να παραμείνεις ψύχραιμος σε μια αναποδιά. Με την Πανσέληνο του Καλαμποκιού να σου κάνει τα… κόλπα της, θα έχεις εμπόδια. Αν είσαι δεσμευμένος, μη… λοξοκοιτάς, γιατί θα αποκαλυφθείς και το ταίρι σου δεν θα σ’ το συγχωρήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα περάσεις καλά με ένα νέο πρόσωπο, που όμως δεν θέλει δεσμεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται και συμφωνούν ακόμα και στις πιο παράτολμες ιδέες σου. Πρόσεξε τις κινήσεις σου για να μην παραπλανηθείς από επιτήδειους. Δεν τα ξέρεις όλα και μόνο με τη βοήθεια παλιών συνεργατών θα βγεις από τη δύσκολη θέση. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνεσαι και πάλι «φωτιά και λάβρα». Αν είσαι αδέσμευτος, βγαίνεις στη… γύρα. Πρόσεχε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις στη δουλειά κι εσύ θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις αποφάσεις μέσα στην Πανσέληνο που φέρνει ανατροπές. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις σύμπνοια με το ταίρι σου και τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα επιδοθείς σε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά: το φλερτ. Θα έχεις επιτυχία, αλλά για λίγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανατροπή ενός επαγγελματικού σχεδίου θα σε αναστατώσει. Εμπιστεύσου συνεργάτες με τους οποίους δουλεύετε χρόνια μαζί. Η Πανσέληνος του Καλαμποκιού σε «χτυπάει» και τα νεύρα σου θα είναι στο κόκκινο. Δεν σε συμφέρει να τσακωθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθήσεις τώρα να μιλήσεις στο ταίρι σου για ό,τι σε ενοχλεί. Αν είσαι αδέσμευτος, θα φλερτάρεις στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούριο στη δουλειά, γιατί δεν σου αρέσει να βαλτώνεις, αυτό που φαίνεται να έχεις τώρα σε προτεραιότητα είναι η προσωπική σου ζωή. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις κάτι πιο ουσιαστικό. Το θέμα είναι να μη… στρίψεις την τελευταία στιγμή. Οπότε σκέψου το πριν προχωρήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις μια φοβερή ενέργεια και αυτό σε κάνει να βλέπεις με αισιοδοξία ακόμα και τις αναποδιές που θα σου παρουσιαστούν. Το σίγουρο είναι πως κάπως κατέβηκες από το… συννεφάκι σου και έχεις αφιερωθεί στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα είσαι πολύ γλυκός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ εξελίσσεται σε σοβαρή σχέση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου