Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 28/9/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Να μη βιάζεσαι για κάτι που θέλεις στη δουλειά και διάλεξε σταθερούς «συμμάχους» που θα υποστηρίξουν το νέο σου φιλόδοξο εγχείρημα. Στα συναισθηματικά σου θα πρέπει να προσέξεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το… ματάκι σου παίζει αριστερά και δεξιά, αλλά πρόσεξε γιατί το ταίρι σου κάτι ψυλλιάζεται. Αν είσαι αδέσμευτος, κάτι ενδιαφέρον φαίνεται στον ορίζοντα, αρκεί να πιάσεις τα μηνύματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλεις να απομονωθείς απ’ όλους και όλα. Όμως, δεν θα μπορέσεις να το κάνεις, καθώς οι υποχρεώσεις «τρέχουν», κάνεις νέα σχέδια, ενώ και το ταίρι σου έχει απαιτήσεις. Προσπάθησε να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και όχι να τα σκέφτεσαι όλα μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ιστορία από το παρελθόν πάει να αναβιώσει, αλλά καλύτερα να μείνει εκεί που ήταν. Μη γυρνάς στα παλιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια οικονομική συμφωνία απειλεί τα τινάξει στον αέρα τον προϋπολογισμό σου. Βρες συμπαραστάτη στο δύσκολο αυτό εγχείρημα, που βεβαίως έχει καλές προοπτικές. Θα πρέπει να προσέξεις, γιατί κάποιοι ζηλεύουν την πρόοδό σου. Μη μιλάς δεξιά και αριστερά για τα σχέδιά σου. Το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, σου κάνει κλικ κάποιο πρόσωπο σε επαγγελματική συνάντηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα καταλάβεις ότι κάποιο πρόσωπο στο οποίο πόνταρες στη δουλειά δεν αξίζει. Μη στενοχωρηθείς, γιατί θα σου έκανε μεγαλύτερη ζημιά αργότερα. Θα υπάρξει μια επαγγελματική αναβάθμιση ή μια νέα πρόταση για δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, ζητάς πολλά από το ταίρι σου και δυσανασχετεί. Αν είσαι αδέσμευτος, θα αποφασίσεις να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο που σου έχει κάνει εντύπωση.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, οπότε μη σκεφτείς εν θερμώ. Στα επαγγελματικά σου προφυλάξου από εχθρούς που σκάβουν το… λάκκο σου. Έχεις την πείρα και το ένστικτο να τους νικήσεις. Στα αισθηματικά σου άφησε στην άκρη τους εγωισμούς. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις νέο πρόσωπο σε μια επαγγελματική συνάντηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις μια νέα πρόκληση για δουλειά. Να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να δεις τα πράγματα συναισθηματικά, αλλά μόνο με ψυχρή λογική και να προχωρήσεις. Έχει ρίσκο, αλλά και προοπτικές επιτυχίας, αν ασχοληθείς σοβαρά. Στα συναισθηματικά σου φρόντισε να κάνεις κάτι για να ξανάρθεις κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κινήσου αργά με μια νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις απογοητευτεί, αλλά πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά στα επαγγελματικά σου, γιατί δεν θα δεις μια πρόταση που θα είναι αρκετά συμφέρουσα. Άκουσε με προσοχή ένα συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα σχέση λέει πολλά λόγια. Να επιμείνεις σε πράξεις πριν προχωρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια βόλτα στη θάλασσα θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο χαλαρά γιατί έχεις πιεστεί. Μια νέα πρόταση συνεργασίας θα σε… βγάλει από τα νερά σου. Μην απαντήσεις αμέσως και εξέτασε καλά όλες τις παραμέτρους. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα γλιτώσεις τη μουρμούρα από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις χρόνο για έρωτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας συνεργάτης σου από τα παλιά θα σου κάνει μια οικονομική πρόταση. Συζήτησε, αλλά μην υπογράψεις κάτι που θα σε δεσμεύσει για πολύ. Θα θελήσεις να πλησιάσεις το ταίρι σου και να κάνετε μαζί πράγματα που αγαπάτε, γιατί επιθυμείς να ανανεώσεις τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς φλερτ από ένα πρόσωπο, αλλά θα είναι δεσμευμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια νέα οικονομική συμφωνία είναι προ των πυλών και πρέπει να προσέξεις ποιους θα εμπιστευτείς. Υπάρχουν κάποιοι που ενδεχομένως θέλουν να πάρουν τα εύσημα της επιτυχίας και να παρακάμψουν εσένα που πάλεψες γι’ αυτό ή να πάρουν εκείνοι τη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις να ασφυκτιάς γιατί κρατάς μυστικά. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι ωραίο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σου πάνε καλύτερα κι έτσι θα θελήσεις να κάνεις μια τονωτική ένεση και στην προσωπική σου ζωή. Έχεις παραμελήσει το ταίρι σου, γι’ αυτό και θα αναζητήσεις τρόπους να μη… βαθύνει κι άλλο το χάσμα. Αν είσαι αδέσμευτος, ξεπαγώνει μια σχέση που την παλεύεις εδώ και καιρό. Τα επαγγελματικά σου θα τα βάλεις για λίγο στον… αυτόματο πιλότο.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιοι θα θελήσουν να σου βάλουν τρικλοποδιά, γιατί σε θεωρούν ευκολόπιστο. Αν χρειαστεί, δείξε ότι δεν είσαι «ψαράκι» του γλυκού νερού, οπότε κάνε κινήσεις για να απομονώσεις τυχόν εχθρούς. Έχεις στο πλευρό σου και ισχυρούς συμμάχους, οπότε χρησιμοποίησέ τους. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς όμορφα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που θα πάρει μόνιμη θέση στην καρδιά σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου