Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 27/9/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

KΡΙΟΣ

Η διάθεσή σου να επιβληθείς σήμερα στις συνεργασίες σου θα είναι έντονη, οπότε προσπάθησε να τη μετριάσεις για να μη συγκρουστείς με συνεργάτες σου. Μια αντιπαράθεση μαζί τους θα σου καταστρέψει ένα νέο πρότζεκτ. Αν είσαι δεσμευμένος, άφησε την καχυποψία σου στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις τάση για φλερτ, αλλά δεν βγαίνει κάτι καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχεις όρεξη να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Νιώθεις απογοητευμένος, γιατί κάτι που περίμενες πώς και πώς να συμβεί στη δουλειά, καθυστερεί. Ηρέμησε, έχουν γνώση οι φύλακες. Αυτό που θες θα γίνει λίγο αργότερα. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις με το ταίρι σου, αρκεί να μην το τσιγκλάς. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει έρωτας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα μηνύματα σήμερα είναι παραπλανητικά και μπορεί να σου δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις σε εργασιακά ή προσωπικά θέματα. Νομίζεις ότι όλοι είναι εχθροί σου. Ηρέμησε, γιατί δεν θα μπορείς να δεις καθαρά. Αφοσιώσου στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, να επικεντρωθείς σε κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία αλλά χωρίς διάρκεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και θα θελήσεις να κλειστείς στον εαυτό σου, τα επαγγελματικά σου θέματα δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Μην αρχίσεις την γκρίνια, αλλά προσπάθησε να περισώσεις ό,τι μπορείς. Δεν θα είναι εύκολο. Αν είσαι δεσμευμένος, μην έχεις συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, απόφυγε ένα πρόσωπο που επιστρέφει, γιατί θα πληγωθείς. Έρχεται για τη ρεβάνς!

ΛΕΩΝ

Οι συνεργάτες σου θα είναι «σύμμαχοι» σε μια καινούρια ιδέα, οπότε μην τους απογοητεύσεις. Η επιτυχία δεν είναι εύκολη και θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά. Ξεκίνα και άσε την έπαρση. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία σε μια ξαφνική έξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια αναποδιά θα σε αναστατώσει. Να εμπιστευτείς το ένστικτο και την εμπειρία σου, ώστε να μειώσεις τη ζημιά. Ζήτησε και τη βοήθεια στενού σου συνεργάτη. Θα κουραστείς, αλλά θα τα καταφέρεις. Το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σου αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή. Μη φοβηθείς να ρισκάρεις. Προχώρα γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ

Σκέψου με ψύχραιμο τρόπο πώς θα προχωρήσεις, αλλά μην κάνεις τώρα ένα νέο άνοιγμα. Έχεις αφήσει πολλά «μέτωπα» ανοιχτά και χρειάζεται προσοχή. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα ανοίξει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου. Μην αρχίσεις τις ζήλιες και τα… λοξοκοιτάγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα πιθανόν να έρθει στο προσκήνιο, και θα χρειαστεί να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Επιστράτευσε όλες σου τις δυνάμεις ώστε να επιλύσεις το πρόβλημα και μην κλείνεσαι στο καβούκι σου. Δεν θα βγάλουν οι άλλοι τα… κάστανα από τη φωτιά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε νιώθει απόμακρο. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις να μείνεις μόνος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόσεξε γιατί γύρω σου κινούνται «αυλοκόλακες» και μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις στη δουλειά. Ακολούθησε το ένστικτό σου και όχι την υπεραισιοδοξία σου. Φύλαξε τον ενθουσιασμό σου για μια καλύτερη επαγγελματική ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι καχύποπτος με το ταίρι σου, αλλά φέρσου τρυφερά. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο φέρνει μια αχτίδα φωτός στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας συνεργάτης σου θα θελήσει να σε παραπλανήσει, γι’ αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Μην προχωρήσεις τώρα σε κάτι καινούριο. Άλλωστε, τα οικονομικά σου πάνε καλά, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις άλλο άνοιγμα. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εμπιστευτείς κάποιο πρόσωπο με την πρώτη ματιά. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Να προσέχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προκύπτει πρόβλημα σε μια εμπορική σου συμφωνία, ενώ και η επικοινωνία δεν θα είναι σήμερα καλή. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και μην τσακωθείς με κάποιο συνεργάτη σου, γιατί η ρήξη θα είναι οριστική. Αν είσαι δεσμευμένος, άφησε το ταίρι σου να σε ηρεμήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις ζήτηση. Μην αρχίσεις το φλερτ προς κάθε κατεύθυνση.

ΙΧΘΥΕΣ

Εντείνονται οι ανασφάλειές σου. Χρησιμοποιείς αλαζονικό τρόπο στη δουλειά και αυτό δεν θα αρέσει στους συνεργάτες σου. Αν συνεργαστείς με ήρεμο τρόπο μαζί τους, θα κερδίσεις περισσότερα. Μην περιμένεις αμέσως επιτυχία, αλλά δούλεψε σκληρά. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου και ζήστε τις στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις νέα γνωριμία, αλλά κράτα μικρό καλάθι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου