Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 26/9/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Μια καλή οικονομική συμφωνία με ένα συνεργάτη σου θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Βλέπεις ότι αρχίζουν και αποδίδουν οι κόποι σου. Μια αναμπουμπούλα θα υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το άλλο σου μισό. Μην πάρεις σήμερα σοβαρές αποφάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις επανασύνδεση με έναν έρωτα που δεν έκανε τον κύκλο του. Σκέψου σοβαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις αρχίσει να κουράζεσαι από τις επαναλήψεις και την πολλή δουλειά. Όμως, έχεις ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε υποστηρίζουν, οπότε ακόμα και μια αναποδιά, που είναι στο πρόγραμμα, θα την περάσεις ανώδυνα. Μη στενοχωριέσαι, γιατί θα έχεις και πολλές ευκαιρίες ανάδειξης. Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει αρμονία στη συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αλλά δεν βρίσκεις κάτι ιδιαίτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα μπερδευτείς σήμερα, καθώς έχεις βάλει πλώρη για νέα σχέδια, αλλά υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες από τα παλιά που θα σου θυμίσουν ότι πρέπει να ασχοληθείς με αυτές, προτού προχωρήσεις. Το καλύτερο είναι να μην ανοίξεις τώρα νέα «μέτωπα». Στα ερωτικά σου κράτα χαμηλούς τόνους, γιατί δεν είναι καιρός για συζητήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, χρειάζεσαι ανανέωση για να μη βαρεθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι που είσαι μέσα στην κατήφεια, σήμερα το… τερματίζεις. Κάθεσαι σπίτι και προσπαθείς να καταλάβεις τι φταίει και δεν έχεις περισσότερο κέρδος στη δουλειά. Οι συνεργάτες σου σε βοηθούν. Στα προσωπικά σου πρόσεξε, γιατί θα τσακωθείς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις λιμάνι, αλλά με τόση γκρίνια δύσκολα θα το βρεις. Πρέπει να ηρεμήσεις.

ΛΕΩΝ

Οι συζητήσεις σήμερα θα καταλήξουν σε παρεξήγηση και η ασυνεννοησία θα πάει σύννεφο. Αυτό ισχύει και για αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπούς κοντινούς συγγενείς. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και με πράγματα που είναι απαραίτητο να γίνουν στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε την έπαρση, γιατί το ταίρι σου θα τα… πάρει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να θυμάσαι ότι σήμερα δεν κλείνεις καμία οικονομική συμφωνία, γιατί η δουλειά θα στραβώσει. Εάν δεν έχεις άλλη επιλογή, κοίτα τα ψιλά γράμματα πάρα πολύ καλά! Άκου έναν καλό συνεργάτη σου. Στα συναισθηματικά σου πας ένα βήμα παρακάτω, είτε με συγκατοίκηση, αρραβώνα, γάμο ή ακόμα και με την απόκτηση ενός παιδιού. Αν είσαι αδέσμευτος, μπαίνεις σε μια σχέση με προοπτική. Μην είσαι απότομος!

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρχει καχυποψία και «βαριά» ατμόσφαιρα στη δουλειά. Κάποιος συνεργάτης θα σου γυρίσει την πλάτη και θα σε πληγώσει. Μη χάσεις χρόνο να σκεφτείς τι έφταιξε, αλλά προχώρα παρακάτω. Το άλλο σου μισό δεν θα δείξει την πρέπουσα κατανόηση. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις ξαφνικές ενοχλήσεις από έναν παλιό έρωτα, αλλά θα θέλει μόνο ερωτικά παιχνίδια και τίποτα παραπάνω. Μη γυρίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να σταματήσεις να σκέφτεσαι συνέχεια τα παλιά και να κοιτάξεις να αποβάλεις, όσο μπορείς, φοβίες που σε μπλοκάρουν, ώστε να προχωρήσεις μπροστά στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Ήδη οι συνεργάτες σού κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Πρόσεξε αν είσαι δεσμευμένος, γιατί επιστρέφει κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γυρίσεις σε μια παλιά σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, γιατί μπορεί σύντομα να το μετανιώσεις ή να αποδειχτεί πως κάπου έκανες λάθος κι εσύ. Θα αδικήσεις ένα συνεργάτη σου και θα το μετανιώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, κουράστηκες να περιμένεις να σε καταλάβει το ταίρι σου και θα τα πεις σταράτα μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αλλά δεν θέλεις κάτι σταθερό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ασυνεννοησία στη δουλειά θα σε ταράξει, γιατί έχεις μάθει να είσαι απόλυτα προγραμματισμένος. Το μόνο καλό είναι ότι θα ξανάρθει στο προσκήνιο ένα παλιό σχέδιο που φαίνεται να έχει προοπτικές. Μη βιαστείς, γιατί κάποιες παράμετροι έχουν αλλάξει. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε συζητήσεις με το ταίρι σου και δείξε του τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις «λιμάνι» και κάτι έρχεται…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κράτα γερά και μη σε παίρνει από κάτω με τις αναποδιές στη δουλειά. Ευτυχώς, κερδίζει η αισιοδοξία σου και δεν τα αφήνεις όλα στην τύχη. Φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, έτσι ώστε, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, να είσαι πανέτοιμος/-η για δράση. Αν είσαι δεσμευμένος, αφήνεσαι στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει γνωριμία μίας βραδιάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Βάλε νέους στόχους στη δουλειά σου και προχώρα. Χάνεις ευκαιρίες επαγγελματικά και θα το μετανιώσεις. Καλά σου τα λένε οι συνεργάτες σου. Στο μυαλό σου φέρνεις όλα όσα σε πλήγωσαν από προηγούμενες σχέσεις και δεν τα έχεις ξεπεράσει, ενώ είναι πιθανό τα απωθημένα σου να τα πληρώσει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις κουραστεί και χτυπάς αριστερά-δεξιά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου