Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 25/9/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου;

 

KΡΙΟΣ

Συνέχισε να δουλεύεις με τον ίδιο ζήλο και σύντομα θα πάρεις γερή ανάσα. Απόφυγε σήμερα τις κυκλοθυμικές τάσεις και τα ξεσπάσματα, διότι θα σε κάνουν να απομακρυνθείς από το στόχο σου. Ισοφαρίζεις απώλειες και κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος, πάρε θετική ενέργεια από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «βολιδοσκόπησε» μια νέα ερωτική περίπτωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Φρόντισε να μην κρατάς το γνωστό πείσμα σου και να μη δέχεσαι τη γνώμη των άλλων. Εξαρτάται από το ποιος μιλάει, καθώς δεν θέλουν όλοι το κακό σου στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε τι λες στο ταίρι σου, διότι μια κουβέντα μπορεί να φέρει μεγάλους μπελάδες. Αν είσαι αδέσμευτος, δώσε προσοχή στην περίπτωση που σου παρουσιάζεται.

ΔΙΔΥΜΟI

Άφησε τις οικονομικές συμφωνίες για άλλη μέρα. Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πάνε καλά, αρκεί να αποφύγεις ρήξεις και τσακωμούς με τους συνεργάτες σου. Τους χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ, τώρα, που έχεις νέα σχέδια. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχισμένος. Αν είσαι αδέσμευτος, θα δεις ξαφνικά να αλλάζει η ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν εξακολουθήσεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει στη δουλειά και σταματήσεις την γκρίνια, όλα θα πάνε καλά. Σήμερα προσπάθησε να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, ώστε να μη γίνουν αργότερα «βουνό». Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε πράγματα και για το ταίρι σου. Δεν είσαι μόνος σου σε αυτή τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε και κάτι καλό θα βγει.

ΛΕΩΝ

Εξέτασε με προσοχή όλες τις περιπτώσεις που σου παρουσιάζονται στα επαγγελματικά και μετά αποφάσισε. Δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Όμως, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε στο ταίρι σου τη χαρά μιας δικής σας στιγμής. Το έχετε ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, μη διστάσεις να μιλήσεις σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες καθυστερήσεις στη δουλειά είναι παροδικές και αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, θα προχωρήσεις πιο γρήγορα απ’ ό,τι περίμενες. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, καθώς θα νιώσεις την ανάγκη μιας ζεστής αγκαλιάς. Αν είσαι αδέσμευτος, πρόσεξε προτού κινηθείς προς κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, διότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

ZYΓΟΣ

Να ζητήσεις τη γνώμη ανθρώπων τους οποίους εμπιστεύεσαι και ξέρεις ότι δεν σου… χαϊδεύουν τα αυτιά για κάτι καινούριο που ετοιμάζεις στη δουλειά. Μάλιστα, αυτοί θα σου πουν και μια κουβέντα, επειδή κάνεις αλόγιστα έξοδα και θα τα βρεις «μπαστούνια». Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες και διασκέδασε. Κάτι ωραίο προκύπτει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και θα λύσεις μια παρεξήγηση που είχε προκύψει με συνεργάτη σου. Έτσι θα προχωρήσεις ένα σχέδιό σου στη δουλειά, το οποίο προγραμματίζεις καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι καταπιεστικός με το ταίρι σου, καθώς τα πράγματα είναι οριακά. Αν είσαι αδέσμευτος, μη μένεις κλεισμένος σπίτι. Βγες και ψάξε για το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις νέες ιδέες που θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου και ιδιαίτερα τους συνεργάτες σου. Έτσι θα βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν και το ταμείο σου θα γεμίσει. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τώρα αυτά που απασχολούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια καινούρια ενδιαφέρουσα γνωριμία είναι πολύ κοντά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι ωραίο έρχεται στα επαγγελματικά σου, καθώς κάνεις προσπάθειες και δουλεύεις πολύ εδώ και καιρό. Μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Οι συνεργάτες σου είναι στο πλευρό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις ένα… μαγικό βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, άφησε τον ερωτισμό σου να «ξεχειλίσει», αλλά μην περιμένεις να γίνουν αμέσως «θαύματα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μη στηρίζεσαι στη γνώμη των άλλων και ακολούθησε αυτό που εσύ θεωρείς σωστό. Έχεις αφήσει πολλές υποθέσεις στη δουλειά σου ανοιχτές και θα πρέπει να τις κλείσεις προτού κάνεις το επόμενο βήμα. Μην παραμελείς το ταίρι σου. Δώσε του να καταλάβει ότι σε ενδιαφέρει πραγματικά. Αν είσαι αδέσμευτος, «φόρεσε» το καλύτερο χαμόγελό σου και «χτύπα» το στόχο.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα χρειαστεί να αλλάξεις τα σχέδιά σου, ώστε να καταφέρεις να κρατήσεις τα κεκτημένα σου. Και αυτό διότι κάποιος συνεργάτης σου θα ανατρέψει μια συνεργασία σας. Μείνε ψύχραιμος. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να ξεχάσεις τα προβλήματα και να αφεθείς σε μια νύχτα πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς έρχεται κάτι δυνατό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου