Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 23-24 Σεπτεμβρίου

Ζώδια αστρολογία

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις πολλή δουλειά και τα νεύρα σου θα είναι στο… κόκκινο. Πρόσεξε μην τσακωθείς με στενούς συνεργάτες σου, γιατί αυτό θα έχει αντίκτυπο στην εργασία σου. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Κάποτε πρέπει να το καταλάβεις. Η Πανσέληνος του Καλαμποκιού την Παρασκευή δεν αστειεύεται, γι’ αυτό λάβε τα μέτρα σου. Θα αναθεωρήσεις σχέσεις χρόνων και θα σκεφτείς ποιοι πραγματικά νοιάζονται για σένα. Στα αισθηματικά σου να μην επηρεαστείς από τρίτα πρόσωπα, γιατί τότε θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στη σχέση σου. Το ταίρι σου σου έχει πολλά μαζεμένα. Αν ξεσπάσει, τότε κινδυνεύει ο δεσμός σας. Αν είσαι αδέσμευτος, παίζεις αριστερά – δεξιά, χωρίς κάτι ουσιαστικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σημαίνει πολλά για σένα, μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια ή δουλειά στο εξωτερικό, όλα παίζουν. Το σίγουρο είναι πως πλέον βλέπεις με τόλμη τη ζωή και δεν φοβάσαι να ξεβολευτείς για να κατακτήσεις στόχους που κυνηγούσες εδώ και καιρό. Την Παρασκευή με την Πανσέληνο του Καλαμποκιού πρόσεξε μην επηρεαστείς από μεγάλα λόγια και πιστέψεις σε μια συνεργασία που δεν θα σου αποφέρει τα οφέλη που περίμενες. Καλύτερα να ακολουθήσεις την πεπατημένη. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει σε κάθε βήμα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, κλείνεις παλιές «πληγές» και προχωράς για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα θα είναι πολύ έντονη με συνεχείς συζητήσεις για δουλειά και δεν θα ξέρεις αν πρέπει να κινηθείς ανεξάρτητα ή να αναζητήσεις γερές συμμαχίες για κάτι που έχεις βάλει στόχο. Είναι καιρός να ανοιχτείς επαγγελματικά και να χρησιμοποιήσεις την έμφυτη διπλωματία σου για να προσελκύσεις και νέους, ισχυρούς «συμμάχους». Μην ξεχνάς ότι το «η ισχύς εν τη ενώσει» είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή, γιατί οι ευθύνες και τα έξοδα θα μοιράζονται, οπότε κάνε το πράξη. Μη δανειστείς, αλλά προσπάθησε ό,τι κάνεις να είναι μέσα στα οικονομικά σου πλαίσια, γιατί ένα νέο σχέδιο που θα θέσεις σε εφαρμογή δεν θα αποδώσει αμέσως. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να ακούς τρίτους, που δυναμιτίζουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συναισθηματική απογοήτευση θα την περάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άσε τη μουρμούρα και πάρε αποφάσεις. Η Πανσέληνος του Καλαμποκιού σε… χτυπάει κατακούτελα και σε αναγκάζει να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου με βάση τα συμφέροντα και τα ιδανικά σου. Φρόντισε να μην είσαι παρορμητικός, αν τυχόν βρεθείς σε δίλημμα. Μη βιαστείς να απαντήσεις θετικά σε μια επαγγελματική συνεργασία, ειδικά την Παρασκευή που το φεγγάρι σού κάνει… κόλπα. Κράτα την πρόταση στο συρτάρι και εξέτασέ την όταν περάσει η δύσκολη συγκυρία. Η αισθηματική σου ζωή βελτιώνεται, γιατί το ταίρι σου καταλαβαίνει τον αγώνα σου, αν βεβαίως υπάρχουν γερές βάσεις στη σχέση. Αν είσαι μόνος, αυτό το φεγγάρι σού θυμίζει να κάνεις γρήγορα ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν, ώστε να προχωρήσεις σε κάτι καινούριο, όμορφο και ελπιδοφόρο.

ΛΕΩΝ

Έντονη θα είναι η επόμενη εβδομάδα, με πολλές συζητήσεις στη δουλειά, που όμως δεν θα καταλήξουν σε κάτι ιδιαίτερο. Θέλεις να κάνεις επαγγελματικά ανοίγματα, αλλά βλέπεις ότι αυτοί που σου προτείνουν συνεργασία τα περιμένουν όλα από εσένα, γιατί ξέρουν πόσο δραστήριος είσαι. Αυτό θα σε νευριάσει κι έτσι δεν θα δεχτείς μια επαγγελματική πρόταση. Επίσης θα πρέπει να ξεκουραστείς, γιατί είσαι στα όρια της υπερκόπωσης. Να διατηρήσεις τις ισορροπίες στην επαγγελματική και στην προσωπική σου ζωή. Έχεις αφοσιωθεί στη δουλειά και βάζεις στο περιθώριο την προσωπική σου ζωή. Το ταίρι σου ασφυκτιά, γι’ αυτό πρόσεχε, γιατί κάτι… άλλο θα παίξει γύρω τριγύρω. Αν είσαι μόνος, ένα φιλικό πρόσωπο σου εκδηλώνει ερωτικό ενδιαφέρον. Προχώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το διάστημα αυτό θα έχεις πολλές υποχρεώσεις, καθώς έχεις ήδη ανοιχτεί και σε άλλα επαγγελματικά μέτωπα. Αυτή την εβδομάδα να κάνεις λίγο… κράτει τις μηχανές, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πέσεις θύμα επιτήδειων, που θα σου τάξουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Προστάτεψε τα κεκτημένα σου. Με την Πανσέληνο θα καταλάβεις ότι η ευχαρίστηση, το πάθος και ο ρομαντισμός πρέπει να ξαναμπούν στη ζωή σου, γιατί έχεις αφοσιωθεί μόνο στη δουλειά εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, αυτό το φεγγάρι θα ανανεώσει τη σχέση σου, αν το επιθυμείς, ή θα σε απομακρύνει περισσότερο από το ταίρι σου, με αποτέλεσμα να… σπάσει το σκοινί. Αν είσαι μόνος, μια τυχαία συνάντηση φέρνει τρελό έρωτα. Θα ξεχαστείς σε μια αγκαλιά.

ΖΥΓΟΣ

Σκέφτεσαι να… πάρεις τα βουνά. Η εβδομάδα σου ξεκινάει απαιτητικά με αποκορύφωμα την Παρασκευή, που η Πανσέληνος του Καλαμποκιού σε… χτυπάει χωρίς έλεος. Θα υπάρξουν διαφωνίες στη δουλειά και συμφωνίες που θα μείνουν ημιτελείς. Μην αγχώνεσαι, αλλά κράτα την ψυχραιμία σου. Πανσέληνος είναι, θα περάσει, κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Μη σε πιάσει πανικός με μια δυο αναποδιές. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τι λες στο ταίρι σου, γιατί θα παρερμηνευτούν πράγματα και θα κινδυνεύσει η σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες σε ανεβάζουν ψυχολογικά, αλλά δεν φαίνεται να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε κάτι «δεσμευτικό». Σου αρέσει το παιχνίδι της κατάκτησης κι αυτό κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξαφνικά θέλεις να τα κάνεις όλα, ενώ ξεσκονίζεις κι ένα παλιό συμβόλαιο, το οποίο είχες ξεχασμένο στο γραφείο σου. Άκουσε τους συνεργάτες σου και προχώρα δυναμικά. Παρόλο που δεν σε «χτυπάει» η Πανσέληνος, απόφυγε να υπογράψεις την Παρασκευή μια νέα συμφωνία, γιατί ίσως δεν πέσει το μάτι σου σε έναν όρο που θα σε καταδυναστεύει στο μέλλον. Άσε την Πανσέληνο της Παρασκευής να περάσει και στη συνέχεια διάβασε προσεκτικά τα ψιλά γράμματα, βάζοντας κι εσύ τους δικούς σου όρους. Επιπλέον, απαίτησε να έχεις και δικά σου πρόσωπα στη δουλειά. Το ταίρι σου σε ακολουθεί και σου δείχνει την εκτίμησή του. Αν είσαι αδέσμευτος, μέσα από φλερτ θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Προχώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έρθει μια αναποδιά στη δουλειά ή κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες, αλλά ταυτόχρονα θα υπάρξει και νέα εισροή χρημάτων από μια συμφωνία. Με λίγα λόγια, η εβδομάδα σου, αν και θα αρχίσει ίσως λίγο δύσκολα, θα κρύβει και ευχάριστα. Μόνο μην είσαι υπεραισιόδοξος, αλλά ρίξου στη δουλειά. Την Παρασκευή με την Πανσέληνο του Καλαμποκιού είναι προτιμότερο να μείνεις απαθής, ώστε να μην τσακωθείς με το ταίρι σου. Κάνε ένα ταξίδι που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Εξάλλου, το φλερτ το έχεις… στο αίμα σου και θέλεις να βρεις κάτι που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Ένα νέο πρόσωπο έρχεται, αρκεί να μην το πιέσεις με τη ζήλια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνεργάτες σου «πίνουν νερό στο όνομά σου». Μια νέα συνεργασία είναι προ των πυλών και, μάλιστα, με γρήγορα κέρδη. Όμως, δεν θα ξεφύγεις από τη «δυνατή» Πανσέληνο του Καλαμποκιού, που θα σε φέρει σε δίλημμα τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Μην υπογράψεις κάτι τώρα, κυρίως όχι την Παρασκευή, γιατί υπάρχει φόβος να εξαπατηθείς και μάλιστα από πολύ δικό σου πρόσωπο. Η ερωτική σου ζωή είναι στα καλύτερά της, αλλά πρέπει να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις τον ιδανικό σύντροφο. Μην είσαι καχύποπτος και τον τρομάξεις. Ανοίξου συναισθηματικά και ο έρωτας θα σου αλλάξει τη ζωή. Μην καθίσεις να το πολυσκεφτείς και χάσεις το… τρένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είναι μια εβδομάδα με πολλές αντιφάσεις και πολλή δουλειά. Η Πανσέληνος της Παρασκευής θα σου θυμίσει πως, αν έχεις γερές βάσεις σε φιλίες και συνεργασίες, τότε θα γλιτώσεις από τις κακοτοπιές. Ταυτόχρονα, ένα μυστικό από το παρελθόν θα σε ταράξει, αλλά φρόντισε να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου. Να κάνεις οικονομικούς διακανονισμούς που έχεις αφήσει πίσω στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ευχάριστα, κι αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κεραυνοβόλος έρωτας. Μην αρχίσεις όμως τα περί ανεξαρτησίας, γιατί μπορεί να τον χάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Να μην προσπεράσεις ευκαιρίες που ίσως σου φανούν ασήμαντες στην αρχή, γιατί τελικά θα μετανιώσεις. Μην ξεκινήσεις όμως και κάτι καινούριο, ειδικά την Παρασκευή, γιατί θα σου ξεφύγει κάτι σημαντικό, ενώ αργότερα θα αποδειχτεί ότι κάποια πράγματα δεν ήταν έτσι όπως τα περίμενες. Κράτα, ωστόσο, τις… πόρτες ανοιχτές και αποφάσισε με την ησυχία σου, μόλις περάσει η Πανσέληνος. Εξάλλου, τα πας καλά οικονομικά, οπότε δεν πρέπει να βιαστείς και να κάνεις λάθη. Επίσης, μην αφήνεσαι στις ονειροπολήσεις σου. Προχώρα δυναμικά για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου, με το οποίο έχετε απομακρυνθεί τελευταία. Αν είσαι αδέσμευτος, το σύμπαν συμμαχεί υπέρ σου. Η επιτυχία είναι σίγουρη, αρκεί να μην είσαι γκρινιάρης και πιεστικός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου