Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Ζώδια αστρολογία

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις σήμερα ανατροπές στη ζωή σου. Το καλό θα εναλλάσσεται με το κακό και η ευκολία με τη δυσκολία. Να παραμείνεις ψύχραιμος. Οι φίλοι σου, οι συνεργάτες σου και το ταίρι σου, αν έχεις, θα είναι δίπλα σου σε ό,τι αποφασίσεις να ξεκινήσεις. Μην έχεις νεύρα. ενώ αν βολιδοσκοπείς ένα ταίρι, τα μηνύματα είναι ευνοϊκά.

ΤΑΥΡΟΣ

Να μη δίνεις σημασία σε ανταγωνιστές που προσπαθούν σε πλήξουν. Δεν θα καταφέρουν τίποτα. Η κοινωνική σου εικόνα λάμπει κι εσύ το απολαμβάνεις. Μια αναποδιά στη δουλειά αλλάζει τον προγραμματισμό σου, αλλά τελικά θα αποδειχτεί ότι είναι για καλό. Να δείξεις υπευθυνότητα απέναντι στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία υπόσχεται ουσία, μέλλον και σταθερότητα.

ΔΙΔΥΜΟI

Φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό, αν σχεδιάζεις κάτι καινούριο, και να χρησιμοποιήσεις όλη σου τη διπλωματία για να πείσεις καλούς συνεργάτες να σε βοηθήσουν στη νέα σου προσπάθεια. Μόνο τότε να ξεκινήσεις. Στα συναισθηματικά σου απόφυγε τις κόντρες, ενώ αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ. Διάλεξε κάποιον που να σε ανεβάζει ψυχολογικά και με τον οποίο θα είστε το ίδιο κοινωνικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόσεξε να μην τσακωθείς με συνάδελφό σου, γιατί θα χάσεις έναν ισχυρό σύμμαχο. Άρχισες πάλι να γκρινιάζεις και δεν δίνεις σημασία στην ουσία της δουλειάς. Ένα λάθος απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Θα δώσεις μεγάλη προσοχή στη συναισθηματική σου ασφάλεια. Θα περάσεις μια νύχτα πάθους, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα… μαγέψεις ένα πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Θα επαναπροσεγγίσεις άτομα με τα οποία είχατε απομακρυνθεί και αυτό σου στοίχισε στη δουλειά σου. Φταις, γιατί έχεις πάρει ένα καλάμι και τρέχεις! Ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να συνεργαστείς με πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν. Δες ξανά τη συμπεριφορά σου και κάνε αλλαγές. Το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις μια επαγγελματική επιτυχία που οφείλεται στη σκληρή δουλειά σου. Συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και κυρίως να μάθεις πως χάρη στην ομαδική δουλειά και τη συνεργασία πετυχαίνεις. Στα συναισθηματικά σου μην κατακρίνεις συνεχώς το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, έρχεται νέος έρωτας κεραυνοβόλος. Να τον ακολουθήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου κάνοντας παράλογα έξοδα για την καλοπέρασή σου και γι’ αυτούς που αγαπάς. Θα το μετανιώσεις αργότερα, που θα σου λείψουν. Τα οικονομικά σου έχουν βελτιωθεί, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα για να σταθεροποιηθούν. Μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι γεμάτο πάθος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις το μεγάλο έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλεις να αφήσεις οριστικά πίσω σου το παρελθόν και να επιλέξεις ποιο δρόμο θα ακολουθήσεις. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν, αλλά θα τα καταφέρεις, καθώς θα έχεις κάποια απρόσμενα κέρδη. Πιθανότατα, προέρχονται από παλαιότερη επένδυση, που αρχίζει να αποδίδει. Μην παρασύρεσαι σε εντάσεις με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, κάνεις βήματα για επανασύνδεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικονομική σου κατάσταση βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και χρειάζεται προσοχή. Ρίξου στη δουλειά, γιατί τελευταία βαριέσαι και αφήνεις πράγματα στην τύχη τους. Η αισιοδοξία μόνο δεν αρκεί για να πετύχεις στόχους. Σήμερα θα κάνεις μια εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ερωτικά μηνύματα, νέες γνωριμίες και κατακτήσεις ευνοούνται. Διάλεξε με σύνεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχεις κέρδη και θα σου φύγει το άγχος που σε «κυνηγάει». Μην αρχίσεις τώρα κάτι καινούριο, αλλά ολοκλήρωσε κάποια επαγγελματικά θέματα που δεν σε αφήνουν να πας παρακάτω. Θα καταφέρεις να βρεις «συμμάχους» και να κάνεις αυτό που θέλεις. Συναισθηματικά, αφήνεσαι στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, ένα νέο πρόσωπο σου αποκαλύπτεται. Ακολούθησέ το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόσεξε να μην τσακωθείς στη δουλειά για ανούσια πράγματα. Τώρα που έχουν στρώσει κάπως τα οικονομικά σου, μην ψάχνεις να βάλεις νέους μπελάδες στο κεφάλι σου. Μην ακούς τι σου λένε τρίτοι. Μείνε στα κεκτημένα σου και προστάτευσέ τα. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας.

ΙΧΘΥΕΣ

Απόφυγε ίντριγκες και κουτσομπολιά στον επαγγελματικό σου χώρο. Η ψυχολογική και συναισθηματική σου κατάσταση είναι αυτό που θέλεις να διορθώσεις και γι’ αυτό κινείσαι παρασκηνιακά για να δεις τι γίνεται. Μην τσακωθείς, αλλά να απαλλαγείς με συνοπτικές διαδικασίες από συνεργάτες-βαρίδια. Προχώρα δυναμικά. Συναισθηματικά, μην είσαι ζηλιάρης, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μη βασίζεσαι σε μεγάλα λόγια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου