Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Μια λάθος εκτίμηση στη δουλειά μπορεί να σου στοιχίσει έναν καλό συνεργάτη. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου. Στα μεγαλόπνοα σχέδια δεν χωράνε απώλειες. Έχεις αναλάβει κάτι σπουδαίο και οι συνεργάτες σου υπολογίζουν σε σένα. Αν είσαι δεσμευμένος, μη λες λόγια που θα μετανιώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μια πρόσκληση σε φέρνει μπροστά σ’ ένα ερωτικό δίλημμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνεργάτες σου ξέρουν ότι δεν είσαι άδικος στην κρίση σου και μπορούν να υπολογίζουν σε σένα. Ήδη έχεις αναλάβει πολλά και νιώθεις κουρασμένος, αλλά με το πείσμα σου θα στεφθείς νικητής. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήσεις «ξεκρέμαστο» το ταίρι σου σε μια κουβέντα φίλων. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις στο ίντερνετ με επιτυχία. Νέος έρωτας έρχεται ολοταχώς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην κάνεις το λάθος να απομονώνεις ανθρώπους που σε αγαπάνε, γιατί θα το μετανιώσεις. Τα οικονομικά σου καλυτερεύουν, αλλά ακόμα θέλουν προσοχή. Φέρεσαι με επιπολαιότητα και δεν χρησιμοποιείς τη διπλωματία σου. Σύνελθε! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προκύψει έρωτας. Αν τον ακολουθήσεις, είναι… δίκοπο μαχαίρι. Μεγάλη η πιθανότητα να πληγωθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι κουτσομπόλης κι αυτό δεν θα σου βγει σε καλό. Οι συνεργάτες σου σου έχουν χτυπήσει καμπανάκι, αλλά εσύ «πέρα βρέχει». Θα σε απομονώσουν και αφενός θα νιώθεις άσχημα, αφετέρου δεν θα τελειώσεις αυτό που έχεις αναλάβει, το οποίο απαιτεί ομαδική εργασία. Πέρνα συντροφικά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει.

ΛΕΩΝ

Κατέβα από το… καλάμι σου. Δεν σε εξυπηρετεί σε κάτι πέρα από τον εγωισμό σου. Χρειάζεσαι «συμμάχους», αλλά εσύ με τον τρόπο σου τους διώχνεις. Θα χάσεις μια σημαντική ευκαιρία κι έτσι θα καταλάβεις τη λάθος συμπεριφορά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι έτοιμος να ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις συνάντηση με έναν παλιό έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι οργανωτικός και προσπαθείς να βάλεις σε τάξη πράγματα. Ήδη έχεις κάνει αρκετά, οπότε συνέχισε μεθοδικά. Μη σε πτοήσει μια αναποδιά. Έρχεται μια καλή επαγγελματική πρόταση που θα σου λύσει τα… χέρια. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου επιζητά την προσοχή σου. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά, δεν θα είναι για πολύ. Βγες έξω και διασκέδασε.

ΖΥΓΟΣ

Να μην μπλέξεις τα συναισθηματικά με τα επαγγελματικά. Στη δουλειά έχεις αφήσει πολλά ζητήματα ανοιχτά και συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο. Σταμάτα να ξοδεύεις και κοίτα πώς θα μαζέψεις το… ταμείο. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να βρεις δυνατούς «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, συζητάς με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, παίζεις σε δύο-τρία ταμπλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να βασιστείς στις δυνάμεις σου για να μπορέσεις να περάσεις σε δραστικές λύσεις. Χρειάζεται ανανέωση, αν θέλεις να δεις να γεμίζει το ταμείο σου. Εμπιστεύσου και νέα πρόσωπα για να συνεργαστείς, μαζί με άτομα που γνωρίζεις από παλιά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό, αρκεί να μην κλειστείς στο «καβούκι» σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην προσπαθήσεις σήμερα να αξιολογήσεις τη δουλειά κάποιων συναδέλφων ή συνεργατών σου, γιατί μπορεί να σχηματίσεις λάθος εντύπωση για κάποιον από αυτούς. Πρόσεξε μην τσακωθείς, γιατί θα απομακρυνθεί οριστικά. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ότι έχεις βαλτώσει και λοξοκοιτάς. Πρόσεχε. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις. Κάτι έρχεται για λίγο. Κοίτα να περάσεις καλά και άσε τις ζήλιες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχεις μια αναποδιά στη δουλειά, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου, οπότε μην αγχώνεσαι. Συνέχισε την καλή δουλειά. Οι συνεργάτες σου σε υποστηρίζουν. Μην κάνεις τώρα άλλο άνοιγμα στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζητάς τώρα να λύσεις ένα πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην υποκύπτεις σε… ρηχές σχέσεις. Θέλεις κάτι σταθερό. Περίμενε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βρεθείς ξεκρέμαστος, καθώς χρήματα που περίμενες θα καθυστερήσουν. Ακόμα κι εσύ ο υπεραισιόδοξος θα ανησυχήσεις, γιατί πρέπει να τακτοποιηθούν κάποιες υποχρεώσεις. Μην ανησυχείς, γιατί θα βρεις λύση. Σκέψου κάποιον άλλον τρόπο και δέξου τη συμβουλή ενός συνεργάτη. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ανοίγεσαι σε σχέσεις που δεν έχεις τεστάρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Καλό είναι να απαλλαγείς από παλιά «βαρίδια» και να προχωρήσεις τώρα που πας καλά οικονομικά. Μην έχεις λυμένο το… ζωνάρι σου για καβγά στη δουλειά. Δεν σε συμφέρει σε αυτή τη φάση, που έχεις τόσο ωραίες ιδέες, να αποκτήσεις εχθρούς. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Μόνο μην αρχίσεις τις ζήλιες σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις κάτι ρομαντικό. Θα το βρεις…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου