Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

KΡΙΟΣ

Να κάνεις μια παύση μέσα στην αναμπουμπούλα της δουλειάς, για να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να δεις τους πραγματικούς συμμάχους σου στο εργασιακό περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη σήμερα δεν σε «χτυπάει». Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε έναν καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά σου, αλλά ο έρωτας θα… τρυπώσει εκεί που δεν τον περιμένεις. Μην αρχίσεις τα «παιχνιδάκια», γιατί θα τον χάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα έχεις καταφέρει να βάλεις μια τάξη στα επαγγελματικά, αλλά δεν βλέπεις να αυξάνονται οι απολαβές σου, κι αυτό σε στενοχωρεί. Συνέχισε την καλή δουλειά και θα βρεις λύση. Έχεις γερούς συμμάχους. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κι έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε επανασύνδεση ή καινούρια γνωριμία, προχώρα μπροστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανήκεις στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, οπότε η σημερινή Νέα Σελήνη σε… χτυπάει κατακούτελα. Θα έχεις δυσκολίες στη δουλειά, γι’ αυτό πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και να μην εγκαταλείψεις μια συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις «επαναστατικές» δηλώσεις, γιατί το ταίρι σου είναι έτοιμο να εκραγεί. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παρασυρθείς από κάποιο πρόσωπο που δίνει μόνο υποσχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μην αρχίσεις τη μουρμούρα, αν δεις ότι η δουλειά δεν προχωράει. Βάλε μια επαγγελματική πρόταση στο συρτάρι, γιατί ναι μεν μπορεί να είναι συμφέρουσα, αλλά με τη Νέα Σελήνη κάποια πράγματα είναι απατηλά. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί το ταίρι σου σ’ τα έχει μαζεμένα! Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου κλείνει το… μάτι. Ακολούθησέ το.

ΛΕΩΝ

Να κάνεις οικονομία και μην ξοδεύεις για πράγματα που αυτόν τον καιρό δεν τα χρειάζεσαι. Σου τα λένε οι συνεργάτες σου, αλλά εσύ επιδεικνύεις μια κοινωνική εικόνα που σου στοιχίζει πολύ οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος, λάβε τα μέτρα σου, γιατί με τα παράλογα ξεσπάσματά σου θα διώξεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια καινούρια γνωριμία φαίνεται ενδιαφέρουσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σε επηρεάζει, θολώνοντας την κρίση σου. Κάτι θα σου ξεφύγει, οπότε μείνε ήρεμος και αφοσιώσου στη δουλειά. Μην ακούσεις λόγια τρίτων και συμβουλές, γιατί θα πελαγώσεις. Ασχολήσου με τρέχοντα θέματα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην πάρεις αποφάσεις για ένα ξεκαθάρισμα στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα απογοητευτείς από μια νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Να αφήσεις το χρόνο να περάσει για να δεις στη δουλειά ποιοι δεν παίζουν «καθαρό παιχνίδι». Γίνονται κουβέντες πίσω από την πλάτη σου, αλλά μην αγχώνεσαι. Η αλήθεια θα λάμψει, ακόμα κι αν μπλέξεις σε ίντριγκες. Χρησιμοποίησε παλιούς σου συμμάχους. Αν είσαι δεσμευμένος, να μην ανοίξεις συζητήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις προς κάθε κατεύθυνση. Συνέχισε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δούλεψε και θα αντιστρέψεις το κλίμα στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου, γιατί έχεις απομακρυνθεί πολύ από αυτούς. Η δουλειά σου πάει καλά, αλλά θέλει μεγαλύτερη συλλογικότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις κόντρες με το ταίρι σου και προτίμησε να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις κάποιο πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Κράτα το μυστικό. Θα δημιουργηθούν κουτσομπολιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναζήτησε ισχυρούς συμμάχους στη δουλειά, γιατί σήμερα, με τη Νέα Σελήνη που σε επηρεάζει άμεσα, θα τους χρειαστείς. Μια νέα συνεργασία θα «στραβώσει». Καλύτερα, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα έβλεπες ότι υπήρχαν «θολά» σημεία. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις την τάση σου να… λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος, κατέβασε τον… πήχη των απαιτήσεών σου, γιατί θα μείνεις μόνος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να κάνεις καινούριο οργανόγραμμα και να βρεις συνεργάτες που μπορούν να στηρίξουν ένα όραμά σου. Κάνε μεθοδευμένες κινήσεις. Ένας φίλος σε φέρνει σε επαφή με κάποιο πρόσωπο που θα γίνει καλός πελάτης σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια επανασύνδεση θα σου φέρει στενοχώρια. Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι σήμερα οι τριβές με το ταίρι σου, οπότε πρόσεξε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχολήσου με τα «μέτωπα» που έχεις ήδη ανοίξει. Ένας καλός συνεργάτης σου περιμένει να του ζητήσεις βοήθεια. Να το κάνεις και σταμάτα να σχεδιάζεις νέα πράγματα. Μια… «αιμορραγία» τώρα στην τσέπη σου θα ήταν ολέθρια. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος, απόφυγε τις κρίσεις και τα εύκολα συμπεράσματα. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε πολύ τι λες στο ταίρι σου.

ΙΧΘΥEΣ

Η Νέα Σελήνη που σε… χτυπάει αλύπητα σε κάνει οξύθυμο και γκρινιάρη, αλλά προσπάθησε να φανείς ψύχραιμος. Υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα στη δουλειά, που πρέπει να προσέξεις. Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να ακούς και τους φίλους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις ένα νέο πρόσωπο. Μην ελπίζεις πολλά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου