Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Να προσέξεις μην ξεσπάσεις σε υφιστάμενούς σου, διότι δεν σε συμφέρει να έχεις κόντρες και αντιπαραθέσεις. Δεν θα γίνουν όλα όπως τα θέλεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τσακωθείς με όλο τον κόσμο. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τι λες στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο επιστρέφει, αλλά όχι για καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Να παραμείνεις ψύχραιμος, διότι θα υπάρξουν αναποδιές στη δουλειά που θα δοκιμάσουν τα νεύρα σου. Όλα θα γίνουν, αν είσαι ψύχραιμος και προσηλωμένος στη δουλειά. Μπορεί να έχεις ένταση με το ταίρι σου, γι’ αυτό φρόντισε να μην είσαι εριστικός. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία στο επαγγελματικό σου περιβάλλον έρχεται, αλλά καλό είναι να μην ενδώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φρόντισε να μην έχεις ανασφάλειες, επειδή αυτό θα το βγάλεις και στη δουλειά και δεν σε συμφέρει να το μάθουν οι ανταγωνιστές σου. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου προκειμένου να καταφέρεις πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις νεύρα, αλλά δεν φταίει το ταίρι σου ώστε να το κατακρίνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι «χαλαρό», επειδή έχεις πολλή δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην παρεκκλίνεις από τον προγραμματισμό σου και μην γκρινιάζεις προς κάθε κατεύθυνση. Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, οπότε συνέχισε να δουλεύεις έχοντας ξεκάθαρους στόχους. Μην πειστείς από αρνητικά λόγια τρίτων για μια επένδυση που θέλεις να κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος κυριαρχεί, αλλά πρόσεξε έναν καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην επενδύσεις σε κεραυνοβόλα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Η έπαρσή σου δυναμιτίζει την κατάσταση στη δουλειά, οπότε κάνε ένα βήμα πίσω, αν δεν θέλεις να έχεις απώλειες. Να βάλεις σε εφαρμογή ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο, αλλά να προσέξεις ποιους θα εμπιστευθείς. Έχεις αποδείξει την αξία σου, οπότε προχώρα δυναμικά. Δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δύσκολα θα αφήσεις χώρο για κάτι νέο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα έρθουν προτάσεις συνεργασίας και μάλιστα κάποιες από αυτές ήταν στο συρτάρι σου για αρκετό καιρό. Να κοιτάξεις ποια σε συμφέρει σε βάθος χρόνου και όχι για λίγο. Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, διότι έχετε απομακρυνθεί και ο κίνδυνος διάλυσης παραμονεύει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθει μια επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ

Θα γίνει ένα λάθος στη δουλειά και θα κληθείς να το καλύψεις! Να βοηθήσεις, αλλά μην το πάρεις πάνω σου, διότι θα βρεθείς μπλεγμένος εκεί όπου δεν το περιμένεις. Ξεκαθάρισε τη θέση σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε κατανόηση στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η κυκλοθυμία σου δεν θα σου επιτρέψει να ανοιχτείς σε νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα είσαι όλο νεύρα και δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις γρήγορα τις δουλειές σου, επειδή τσακώνεσαι με τους συνεργάτες σου. Ηρέμησε και δες τις προτεραιότητες. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και ζήτα βοήθεια από έναν έμπιστο συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα τις κτητικότητες στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία υπόσχεται ωραίες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να ασχοληθείς με θέματα της δουλειάς και άσε τις σοβαρές συζητήσεις για επεκτάσεις που δεν είναι της παρούσης. Ωραία είναι τα μεγαλεπήβολα σχέδια, αλλά θέλουν καλή οργάνωση για να μη χάσεις χρήματα. Μείνε προσηλωμένος στο στόχο σου. Το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου κι έχει δίκιο. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις μόνο για το… παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να ασχολείσαι μόνο με τη δουλειά σου και να μη χώνεις τη μύτη σου σε υποθέσεις άλλων που δεν σε αφορούν. Άλλωστε, έχεις δικές σου να διευθετήσεις. Τα πας καλά, αλλά κάτι καινούριο που ετοιμάζεις, θέλει προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις αρμονία με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δουλεύεις πολύ και δεν προλαβαίνεις για έρωτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σου γυρίσουν την πλάτη πολύτιμοι συνεργάτες και θα μείνεις μόνος να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά. Η αισιοδοξία σου θα σε βοηθήσει και θα αποφασίσεις όχι να χαλαρώσεις, αλλά να απομακρύνεις κάποια «βαρίδια». Έτσι θα βάλεις νέα πρόσωπα στο «παιχνίδι». Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχεις τριγμούς στη δουλειά από ένα συνεργάτη σου που μιλάει πολύ και θα ανατραπεί ένα επαγγελματικό σχέδιο που είχες σίγουρο. Μη στενοχωριέσαι και βγάλε και τις άλλες προτάσεις συνεργασίας που έχεις στο συρτάρι σου. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου και μη σε πιάνει πανικός. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δημιουργείς τριβές. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αφήνεσαι σε γνωριμίες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου