Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Θα πετύχεις υψηλούς στόχους με ευκολία, αλλά δεν θα αποφύγεις τη ζήλια ορισμένων συνεργατών ή συναδέλφων. Θα έχεις τύχη σε συζητήσεις για νέες συμφωνίες και θέματα που έχουν να κάνουν με αναζήτηση ευκαιριών για καινούριες πηγές εσόδων στο εξωτερικό. Το ταμείο σου ξαναγεμίζει. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ένα υπέροχο βράδυ, κι αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μήνυμα από νέο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το παρασκήνιο που θα ανακαλύψεις εξυπηρετεί τους σκοπούς σου, οπότε άσ’ το να υπάρχει! Μια νέα οικονομική συμφωνία έρχεται εξ ουρανού και σε απαλλάσσει από το άγχος. Ένας φίλος σού αποκαλύπτει χρήσιμα μυστικά για τη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις την ερωτική σου ζωή, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές ερωτικές επιλογές. Μην κοιτάς μόνο το πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην κοντράρεσαι χωρίς λόγο με συνεργάτες ή συναδέλφους σου, ειδικά τώρα που αρχίζεις επαγγελματικά να παίρνεις μια… ανάσα. Φέρσου με διπλωματία και θα κερδίσεις πολύ περισσότερα από αυτούς. Εξάλλου, τη διπλωματία την έχεις στο αίμα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συντροφικότητα και ρομαντισμό. Αν είσαι αδέσμευτος, κάτι καλό φαίνεται στον ορίζοντα. Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπορέσεις να απολαύσεις μια ήσυχη ημέρα και να ηρεμήσεις από τα πολλά άγχη που είχες τελευταία. Μην αρχίσεις τη μουρμούρα, γιατί αυτοί που είναι δίπλα σου σε βαριούνται. Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνετε την καθημερινότητα με το ταίρι σου και την ερωτική σας ζωή. Αν είσαι ελεύθερος, ήρθε η ώρα να «εισπράξεις» κομπλιμέντα από δύο πρόσωπα. Επίλεξε.

ΛΕΩΝ

Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν σήμερα όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά και για να διασκεδάσεις που το έχεις ανάγκη. Ένας φίλος θα σου προτείνει συμμετοχή σε μια επιχείρηση που θα σου αποφέρει σύντομα κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ετοιμάσου για φλερτ και εξομολογήσεις. Εσύ θα διαλέξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συγγενικές σου σχέσεις βελτιώνονται. Ένας καβγάς που έκανες με συγγενικό σου πρόσωπο είναι παρελθόν. Μάλιστα, κάτι κληρονομικό φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Στη δουλειά έχεις βάλει τάξη σε παλιότερες οικονομικές «τρύπες». Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στη σχέση σου. Έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει μετανιωμένος. Αν τρέφεις ακόμα αισθήματα, δέξου τον και βλέπεις.

ΖΥΓΟΣ

Παλιός φίλος σου σου φέρνει μια καλή είδηση για συνεργασία με μέλλον. Η θετική αυτή εξέλιξη ανεβάζει τις μετοχές σου στην αγορά και οι συνεργάτες σου «πίνουν νερό στο όνομά σου». Μην πολυζυγίζεις τα πράγματα και χάσεις ευκαιρίες από αργοπορία. Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις μια παρεξήγηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, παίζεις σε δύο ταμπλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα μπορέσεις να κάνεις πιο εύκολα τις δουλειές σου και να συζητήσεις με τους άμεσους συνεργάτες σου μια καινούρια επαγγελματική ιδέα που φαίνεται προσοδοφόρα. Ευτυχώς, δεν βιάζεσαι, οπότε θα υπολογίσεις όλες τις παραμέτρους. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου επιζητά την προσοχή σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, σε μια ξαφνική συνάντηση βρίσκεις τον έρωτα, αλλά είσαι επιφυλακτικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ρίξου στη δουλειά χωρίς να γκρινιάζεις. Μόνο μη βιάζεσαι και κάνεις λάθη. Άκου και τους καλούς σου συνεργάτες και μην παίρνεις τα πράγματα επιπόλαια. Ιδιαίτερα αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, μην τα αφήνεις όλα στην τύχη. Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις μια παθιασμένη νύχτα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται στο δρόμο σου νέο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχεις πολλή δουλειά, αλλά θα τη διεκπεραιώσεις με επιτυχία. Το βράδυ θα κλειστείς λίγο στον εαυτό σου για να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να δεις πώς πηγαίνουν τα σχέδιά σου. Θα δεις ότι είναι καλύτερα απ’ ό,τι φανταζόσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι δίπλα σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι με το «καλημέρα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλά και οργανώνεις κι άλλες δουλειές, αλλά χρειάζεται να κάνεις νέο προγραμματισμό. Άκουσε τους συνεργάτες σου, όπως και το ταίρι σου. Φέρεσαι επιπόλαια και ένας συνεργάτης σου θα το σκεφτεί καλά προτού σε ξαναεμπιστευτεί. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε νοιάζεται πολύ, ενώ αν είσαι ελεύθερος, έχεις νέες κατακτήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα καταφέρεις να κατατροπώσεις έναν εχθρό που το έπαιζε φίλος, καθώς θα αποκαλυφθεί μια σκευωρία του. Στα οικονομικά χρειάζεται προσοχή. Έχεις αρχίσει και «σφυρίζεις» ανέμελα, ενώ οι συνεργάτες σου σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις ζήλιες, κι αν είσαι αδέσμευτος, η ρομαντική σου διάθεση χάνεται γιατί σκέφτεσαι τα έξοδα στη δουλειά. Προσγειώσου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου