Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 9 και 10 Σεπτεμβρίου

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

KΡΙΟΣ

Σχέσεις επαγγελματικές ή προσωπικές που στηρίζονται σε γερά θεμέλια όχι μόνο θα συνεχίσουν να υπάρχουν, αλλά θα αποδώσουν και πολλά οφέλη, ενώ αυτές που έχουν σαθρά «υποστυλώματα», θα διαλυθούν σαν χάρτινος πύργος. Μη στενοχωρηθείς αν συμβεί κάποιες να διαλυθούν, καθώς με αυτό τον τρόπο, μέσα στην εβδομάδα, ανοίγει ο δρόμος για κάτι καινούριο που αφενός θα σε χαροποιήσει, αφετέρου θα γεμίσει το ταμείο σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου χωρίς φόβους και συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις. Στις συναισθηματικές σχέσεις σου, αν έχεις κουραστεί, θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπο να απεγκλωβιστείς είτε λύνοντας το πρόβλημα είτε κόβοντας «μαχαίρι» το δεσμό. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σού φέρνει χαρά και πολύ έρωτα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα είναι πολύ καλή, με προτάσεις συνεργασίας ή επέκτασης των ήδη υπαρχόντων. Έχεις ανταγωνιστές ή εχθρούς, αλλά δεν πρέπει να φοβάσαι, διότι έχεις δυνατούς «συμμάχους», οι οποίοι πλέον ξέρουν ότι δεν θα καθίσεις με τα χέρια σταυρωμένα. Θα χρησιμοποιήσεις μια καλή γνωριμία σου προκειμένου να… εξοστρακίσεις έναν εχθρό που δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να σταματήσει να είναι δόλιος και κουτοπόνηρος. Οι συνάδελφοί σου σε υποστηρίζουν και βάζουν πλάτη για ένα θέμα που σε απασχολούσε εδώ και καιρό, κρατώντας, παράλληλα, τις ισορροπίες. Στα αισθηματικά σου θα νιώσεις πληρότητα και ηρεμία με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα βρεις την ευτυχία σε κάτι εντελώς διαφορετικό από εσένα. Μην το φοβηθείς. Προχώρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην προτρέχεις και μην… πετάς τη σκούφια σου για αλλαγές, αν δεν γνωρίζεις τα άτομα ή δεν μάθεις το επαγγελματικό προφίλ τους, ειδικά αν μια νέα συνεργασία είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που έχεις συνηθίσει. Εξέτασε καλά όλες τις προτάσεις συνεργασίας που θα σου γίνουν χωρίς να ενθουσιάζεσαι. Ζήτησε τη συμβουλή ενός καλού συνεργάτη, καθώς οι προσφορές θα είναι πολλές κι εσύ… αχόρταγος να ξεκινήσεις νέα πράγματα. Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να προσέξεις, καθώς αν έχεις μόνιμη σχέση, ρίχνεις… παραγάδια και αλλού, όμως δεν φυλάγεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, θα υπάρξει ενδιαφέρον από άτομο στο φιλικό περίγυρό σου. Προχώρησέ το μόνο αν είσαι σίγουρος ότι θέλεις να κάνεις σχέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να ανασκουμπωθείς, καθώς η εβδομάδα που έρχεται θα σου ανοίξει ένα νέο επαγγελματικό δρόμο κι ένα σχέδιό σου θα αρχίσει να υλοποιείται εκεί που δεν το περιμένεις. Μην αφήσεις άλλα επαγγελματικά σχέδια που έχεις ξεκινήσει στην άκρη, αλλά βάλε προτεραιότητες και ζήτησε από έμπιστους συνεργάτες σου να αναλάβουν κάποια κομμάτια της δουλειάς, ώστε εσύ -πιο ελεύθερος- να κυνηγήσεις το καινούριο project. Να ζήσεις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου και μην είσαι μες στη μουρμούρα. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αλλά δεν έχεις κέφι και αυτό φαίνεται, οπότε το νέο πρόσωπο που ενδιαφέρεται δεν θα τολμήσει να προχωρήσει σε μια καθοριστική κίνηση. Αν το θέλεις, κάνε κινήσεις πριν πετάξει το πουλάκι.

 

ΛΕΩΝ

Είσαι απόλυτος, θέλεις να έχεις παντού τον έλεγχο, αλλά αυτό δεν βοηθάει, καθώς έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά κι εσύ απλώς θέλεις να δείχνεις ψύχραιμος. Χαλάρωσε και μοίρασε αρμοδιότητες, ώστε και να προλάβεις να κλείσεις παλιές υποχρεώσεις και να σου μείνει χρόνος να κοιτάξεις για νέα ανοίγματα που έπρεπε να έχεις κάνει εδώ και καιρό. Δώσε μια ανανεωτική «νότα» στη σχέση σου. Το ταίρι σου θα σε ακολουθήσει με χαρά και ανακούφιση, καθώς τον τελευταίο καιρό το εγκατέλειψες λόγω της δουλειάς. Αν είσαι ελεύθερος, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις νέες γνωριμίες και μην πείθεσαι με τα πρώτα γλυκόλογα, ειδικά αν είναι μέσω διαδικτύου. Δες το σαν παιχνίδι και βλέπεις στην πορεία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις επιτυχίες στη δουλειά μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, αρκεί να συνεχίσεις με τον ίδιο ζήλο. Να ρισκάρεις, αλλά μέχρι εκεί που σε παίρνει. Μη διαθέσεις επιπλέον οικονομικό κεφάλαιο για κάτι καινούριο. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου κι εμπιστεύσου δοκιμασμένους συνεργάτες. Μείνε προσηλωμένος στους στόχους σου και μην αφήσεις κανέναν εχθρό να σε διαβάλει. Απομόνωσέ τον γρήγορα. Αν είσαι δεσμευμένος, με το να «κουκουλώνεις» τα προβλήματα δεν θα δεις προκοπή. Προχώρα σε μια συζήτηση χωρίς εντάσεις. Το ταίρι σου έχει καλή διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο, το οποίο βολιδοσκοπείς εδώ και καιρό. Το φλερτ θα είναι έντονο, αλλά πρόσεξε μην είσαι φοβερά απαιτητικός, διότι θα τα χαλάσεις όλα.

 

ΖΥΓΟΣ

Μέσα στην εβδομάδα «κυνήγησε» ένα όνειρό σου και θα καταλάβεις ότι δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζεις. Αν τηρήσεις σιγή ιχθύος μέχρι την τελική συμφωνία και δεν μείνεις να το σκέφτεσαι χωρίς να κάνεις κίνηση, τότε θα πετύχεις μια καλή συμφωνία στα επαγγελματικά σου. Μη σκέφτεσαι ότι πρέπει να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Αυτό δεν γίνεται. Κοίταξε το συμφέρον σου. Αν είσαι δεσμευμένος, να δώσεις νέα ώθηση στη σχέση σου, ώστε να ανανεωθείς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη χτυπάς σε δύο στόχους. Θα αποκαλυφθείς και θα μείνεις ξανά μόνος. Ένας παλιός έρωτας ξαναγυρίζει. Μην ξεγελαστείς και του ανοίξεις την πόρτα. Κλείσε και τα… παράθυρα και προχώρα μπροστά χωρίς καθυστερήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σου πάνε αρκετά καλά, επειδή πρόσεξες όλο το προηγούμενο διάστημα. Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις. Μην ενθουσιαστείς με κάτι καινούριο και αφήσεις πίσω παλιές επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Μέτρησε το χρόνο, τις αντοχές σου και τους συνεργάτες σου και ανάλαβε κάτι παράλληλο, που φαίνεται ότι θα πάει γρήγορα καλά και θα σου αποφέρει κέρδος. Τόλμησέ το. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνεσαι και πάλι… φωτιά και λαύρα για το ταίρι σου, το οποίο σε ακολουθεί με ενθουσιασμό. Αν είσαι αδέσμευτος, βγαίνεις στη… γύρα, αλλά είσαι πολύ κουμπωμένος για να πετύχεις στην αναζήτηση. Χαλάρωσε και δες το σαν παιχνίδι. Και αν πετύχεις κάτι καλό, ζήσε το και βλέπεις πού θα πάει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να προχωρήσεις μπροστά ακόμη και αν χρειαστεί να κάνεις γενναίες εκκαθαρίσεις. Με το να μη θέλεις να κακοκαρδίσεις κανέναν, διακινδυνεύεις να χάσεις κάποια κεκτημένα σου για τα οποία πάλεψες πολύ. Δείξε με τη συμπεριφορά σου ποιος έχει το πάνω χέρι στις αποφάσεις και μην αφήνεις περιθώρια για λάθη τρίτων που θα στοιχίσουν σε εσένα. Να είσαι συγκεντρωμένος και με ευγένεια να απαιτείς αυτό που θέλεις από τους συνεργάτες σου. Στα αισθηματικά σου, η υπεραισιοδοξία σου σε βοηθάει να περάσεις «ζάχαρη» με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα επιδοθείς σε αυτό που σου αρέσει: το φλερτ. Θα έχεις επιτυχία, καθώς αυτό τον καιρό θέλεις κάτι χαλαρό. Προχώρα και ζήσε το, ώστε να ανανεωθείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα που μπαίνει θέλει προσοχή στις επιλογές που θα κάνεις σε οικονομικές συνεργασίες, αλλά φέρνει πολλές ευκαιρίες, ειδικά αν έχεις περάσει πρόσφατα μια οικονομική δυστοκία. Να προτιμήσεις αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά και όχι κάτι καινούριο που σου προτείνουν κάποιοι, θέλοντας να σε βάλουν σε περιπέτειες. Προχώρα βήμα-βήμα, με την οργάνωση που εσύ ξέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα μιλήσεις με το ταίρι σου, διότι κάποια πράγματα σε ενοχλούν και δεν θέλεις να διαιωνίζονται. Όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις διακριτικά στη δουλειά ένα πρόσωπο και θα εκπλαγείς ευχάριστα. Άσε λίγο τη δουλειά και δώσε χρόνο και στη συναισθηματική σου ζωή. Το έχεις ανάγκη προκειμένου να ανανεωθείς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλά θα κυλήσει η εβδομάδα, ενώ στην αρχή της ένας συνεργάτης σου θα σου φέρει μια ενδιαφέρουσα είδηση για μια επαγγελματική συνεργασία, την οποία κυνηγούσες εδώ και καιρό. Αυτό θα σε χαροποιήσει, αλλά θα πρέπει να οργανωθείς και να κάνεις καλό οικονομικό προγραμματισμό, αν θέλεις να πετύχεις σε αυτό που θα αναλάβεις. Αν είσαι δεσμευμένος, αλλάζεις τη ρουτίνα και κάνεις το ταίρι σου να σε δει με άλλο μάτι. Μια βραδιά πάθους κι ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να βάλεις τέρμα στα ανούσια φλερτάκια και ψάχνεις λιμανάκι. Θα το βρεις σύντομα, αρκεί να μην αρχίσεις τις ξαφνικές… αποδράσεις, διότι θα το χάσεις. Δείξε ενδιαφέρον και τρυφερότητα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι πάντα καλοπροαίρετος και αυτό κάποια πρόσωπα θα θελήσουν να το εκμεταλλευτούν. Δείξε τους πως ο καλός γίνεται… κακός, αν προσπαθούν να τον κοροϊδέψουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Όλα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο, διότι είσαι αποφασισμένος να προχωρήσεις χωρίς… βαρίδια. Έτσι, θα δεις ποιοι συνεργάτες σου νοιάζονται πραγματικά αλλά και ποιοι φίλοι. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι πολύ γλυκός με το ταίρι σου, καθώς έχεις ανάγκη από τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον σου. Εξέτασέ το καλά προτού κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, αφού πρέπει να δεις αν ταιριάζετε πραγματικά. Καλύτερα προχώρα με αργά βήματα προκειμένου να μην πληγωθείς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου