Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Έχεις δίπλα σου καλούς συνεργάτες και φίλους που θα σε βοηθήσουν στις δυσκολίες. Πρόσεξε μόνο μην κάνεις λάθη στη δουλειά, γιατί σε περιμένουν στη γωνία κάποιοι που θέλουν να σε συκοφαντήσουν. Μην τους δώσεις τη χαρά. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι ωραίο με σύντομη διάρκεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα πρόσωπο στη δουλειά σού δείχνει έναν κακό εαυτό. Προχώρα χωρίς ρεβανσισμούς. Υπάρχουν άλλοι συνεργάτες που σε αγαπάνε, οπότε μη μείνεις στον κακόψυχο που από μόνος του θα μπει στο περιθώριο. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, επιτέλους θα προσέξεις ένα πρόσωπο από τον χώρο της δουλειάς που σε φλερτάρει. Να είσαι διακριτικός.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη βιαστείς να διαδώσεις μια ιδέα σου αριστερά και δεξιά, γιατί καραδοκούν ανταγωνιστές. Επιπλέον, θα κάνεις έναν σοβαρό εχθρό που θα θεωρήσει ότι τον παραγκώνισες στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, να δείξεις στο ταίρι σου πόσο το υπολογίζεις με μια πράξη αγάπης. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται ερωτική επανασύνδεση. Θέλεις απλώς να κλείσεις τον κύκλο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το να γκρινιάζεις δεν διορθώνεται το οικονομικό σου πρόβλημα, οπότε να ριχτείς στη δουλειά. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αρκεί να προσέξεις πού ξοδεύεις χρήματα. Μη δανείσεις χρήματα, γιατί δεν θα τα πάρεις πίσω. Αν είσαι δεσμευμένος, μη χαλάσεις μια ερωτική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις από μοναξιά σε λάθος ερωτικές ιστορίες.

 

ΛΕΩΝ

Φρόντισε ό,τι υποσχεθείς στη δουλειά να το κάνεις. Θα έχεις μεγάλη πίεση, αλλά αν δεν δουλέψεις τώρα περισσότερο για να φτιάξουν κάποια πράγματα δεν θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, τα οικονομικά σε εμποδίζουν να χαρείς τον έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, σου χτυπάει την πόρτα νέα γνωριμία που υπόσχεται έντονες συγκινήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο μυαλό σου στριφογυρίζει ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο. Είναι καλύτερο να το αφήσεις για αργότερα και να κλείσεις κάποιες παλιές οικονομικές τρύπες. Προχώρα δυνατά και θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου καταλαβαίνει το άγχος σου. Αν είσαι αδέσμευτος, καταλαβαίνεις ότι μια φιλία μετατρέπεται σε φλογερό πάθος. Αν θέλεις κάτι σοβαρό, τόλμησέ το.

 

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικές ευκαιρίες θα έχεις αρκετές, αλλά με πανικό δεν μπορείς να δεις καθαρά. Όπως επίσης και με το να ζυγίζεις πολύ τα πράγματα χάνεις πολύτιμο χρόνο. Να εμπιστευτείς το ένστικτο και την πείρα σου και όχι τα λόγια τρίτων. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου νιώθει μοναξιά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα νεύρα σου είναι στο κόκκινο, αλλά προσπάθησε να μην τσακωθείς. Μόνο να απομονώσεις αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σου και τη δουλειά σου. Δείξε τους πως δεν είσαι εύκολος στόχος και προχώρα δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου προσφέρει σιγουριά. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανότατα θα έχεις επανασύνδεση με ένα πρόσωπο που επιστρέφει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να ακούς τρίτους και εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Έχεις ήδη αρχίσει να κάνεις δυναμικά βήματα σε κάτι καινούργιο επαγγελματικά, αλλά θέλει ακόμα πολλή δουλειά. Μην απογοητεύεσαι. Μη δανείσεις χρήματα, γιατί θα τα χάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πάψε να λοξοκοιτάς γιατί θα αποκαλυφθείς! Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Είναι κάτι που το θέλεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην πιέζεις καταστάσεις και άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν για μια νέα δουλειά που ετοιμάζεις. Κοίταξε πάλι το σχέδιό σου, γιατί ακόμα και από εσένα, που είσαι λεπτομερής, κάτι έχει ξεφύγει. Εμπιστεύσου έναν καλό συνεργάτη. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προσέξεις ποιους θα εμπιστευτείς, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί για μια νέα δουλειά που έχεις στα σκαριά να εμπιστευτείς λάθος άτομα. Αν συμβεί αυτό, θα χάσεις αρκετά και θα κακοκαρδίσεις και έναν συνεργάτη. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να διεκδικήσεις το πρόσωπο που θέλεις αλλά να μη βιάζεσαι.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σε έχει πιάσει πάλι η απογοήτευση και αφήνεις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Έχεις καταφέρει κάποια πράγματα, οπότε κάνε ένα πλάνο και συνέχισε για τον επόμενο στόχο. Αν περιμένεις άπραγος, τα χρέη θα συσσωρεύονται και μετά δεν θα ξέρεις τι να πρωτομαζέψεις. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις επιπόλαιες σχέσεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου