Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Ζώδια αστρολογία

ΚΡΙΟΣ

Να προχωρήσεις μπροστά και να τολμήσεις να πάρεις νέες επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Η μέρα σού φέρνει εξαιρετικές ευκαιρίες και ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, μη μελοδραματοποιείς τα πράγματα χωρίς λόγο, γίνε λίγο πιο ρομαντικός και θα δεις διαφορά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις κατακτήσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες για να διαλέξεις την καλύτερη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου και θα βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι σε ένα οικονομικό θέμα που θα προκύψει ξαφνικά. Θα πετύχεις σημαντικούς επαγγελματικούς στόχους σήμερα και θα αποκτήσεις ισχυρούς συμμάχους. Αν είσαι δεσμευμένος, φτιάξε μια ρομαντική βραδιά που τόσο την έχετε ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις κάτι δυνατό που θα γίνει γρήγορα σχέση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν κάποια μικροέξοδα σήμερα, αλλά δεν πρέπει να αγχωθείς, γιατί θα τα καλύψεις. Θα σε βοηθήσει ένας συνεργάτης σου που θα σκεφτεί να υλοποιήσετε γρήγορα μια ιδέα που θα έχει άμεσο κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή και τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις διάθεση για φλερτ, το οποίο αποδίδει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου. Μάλιστα σε μία από αυτές τις συναντήσεις θα κλείσεις και μία πολύ καλή δουλειά. Θα πετάς στα ουράνια με αυτή την επιτυχία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην πιέζεις το ταίρι σου για να σου δείξει πόσο σε αγαπάει. Εξάλλου έχει και εκείνο αντίστοιχα παράπονα.

 

ΛΕΩΝ

Θα «λάμψεις» σήμερα σε όλους τους τομείς. Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς πραγματικά και έχεις δουλέψει για να το αποκτήσεις, ήρθε η ώρα να το δεις αυτό να γίνεται. Μόνο να μην κομπάζεις για τις επιτυχίες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι μια μέρα -και νύχτα- πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος, στοχεύεις κάπου και πετυχαίνεις διάνα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα καταφέρεις να απομονώσεις εχθρούς και να προχωρήσεις χωρίς «βαρίδια» στις επιδιώξεις σου. Μόνο να είσαι σίγουρος πού θα αποδώσεις ευθύνες και να έχεις ο ίδιος δει τις λεπτομέρειες και όχι από λόγια τρίτων που δεν ξέρεις τι σκοπό έχουν. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασυρθείς από έναν παράνομο έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας.

 

ΖΥΓΟΣ

Καλοί σου φίλοι, οι συνεργάτες και το ταίρι σου στέκονται δίπλα σου και σε στηρίζουν. Μην αποφασίσεις βιαστικά σε ένα επαγγελματικό θέμα. Μη σε πιάσει πανικός γιατί κάτι θα στραβώσει, άλλωστε μέσα στην ημέρα θα έχεις και άλλη επαγγελματική πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται απογειωτικό φλερτ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιτέλους βγαίνεις από το… καβούκι σου και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με θάρρος. Η σημερινή μέρα σού κάνει εύκολα κάποια θέματα στη δουλειά, που η επίλυσή τους σε απασχολούσε εδώ και καιρό. Καταφέρνεις να βγεις μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα άτομο που σου προσφέρει σταθερότητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχεις ευχάριστες και κερδοφόρες συναντήσεις. Να δίνεις σημασία στους συναδέλφους ή συνεταίρους σου, γιατί η δουλειά γίνεται μέσα από ομαδική προσπάθεια. Επίσης να μην είσαι επιπόλαιος, γιατί αν τώρα κάνεις ένα λάθος θα τινάξεις μια ολόκληρη προσπάθεια στον αέρα. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζητάς πολλή ανεξαρτησία. Αν είσαι αδέσμευτος, κράτα μικρό καλάθι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ κινείς τα νήματα στη δουλειά σου και οι ανταγωνιστές σου δεν μπορούν να σε βλάψουν. Ακόμα και ένας εχθρός στη δουλειά μπαίνει στον «πάγο». Αυτό κάνει ακόμα και κάποιους άλλους πιθανούς ανταγωνιστές σου να καθίσουν στον πάγκο. Αν είσαι δεσμευμένος, αγκάλιασε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια όμορφη σχέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχεις μια πολύ όμορφη και τυχερή μέρα! Τα οικονομικά σου πάνε καλά, ενώ νέες φιλίες έρχονται να σου ανοίξουν δρόμους για προσοδοφόρες συνεργασίες. Μην ανοιχτείς οικονομικά. Ξεκίνα με λιγότερα χρήματα και στην πορεία βλέπεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σού κάνει ένα ερωτικό κάλεσμα-φωτιά. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα ασχοληθείς με θέματα της δουλειάς -κυρίως γραφειοκρατικά- και θα δεις ότι σήμερα θα είναι όλα πιο εύκολα, ειδικά αν έχεις δουλέψει για αυτά. Μόνο προσπάθησε να βάλεις φρένο στα έξοδα που κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις τη σχέση σου με μια ρομαντική έκπληξη στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κεραυνοβόλος έρωτας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου