Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Η γρήγορη αντίληψη και η διαίσθησή σου σε βοηθούν να κινηθείς αποτελεσματικά και να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Μια επιτυχία είναι μπροστά σου. Κλείσε θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τη σχέση σου και πέρνα καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέο πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό σου χώρο. Αν ψάχνεις περιπετειούλες, να μην ενδώσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και έχεις πολλή δουλειά, η δυναμικότητά σου υπερισχύει των δυσκολιών. Τα πας καλά επαγγελματικά και κάποια ιδέα σου θα γίνει πραγματικότητα, καθώς θα υπάρξει ένας σύμμαχος σε υψηλή θέση. Ο αισθησιασμός και το πάθος κυριαρχούν στη σχέση σου και θα περάσεις μοναδικές στιγμές, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα νέο πρόσωπο έρχεται να σε απογειώσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να μη γίνεις επιθετικός με πρόσωπα που θεωρείς ότι προσπαθούν να σου επιβληθούν ή να σε ελέγξουν. Παράμεινε ήρεμος και η επιτυχία δεν θα αργήσει και θα είναι όλη δική σου. Ακόμα και ένας εχθρός σου τρώει τη σκόνη σου. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις ένα ωραίο φλερτ αλλά χωρίς συνέχεια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις καταφέρει αρκετά στη δουλειά σου και σήμερα έχεις άλλη μία επιτυχία. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται και αν δεν είχες αυτή τη μίζερη διάθεση θα ήταν όλα καλύτερα. Στα συναισθηματικά σου μην παίρνεις αψήφιστα ό,τι σου λέει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα δείξει ενδιαφέρον, αλλά δεν θα πιστέψεις ότι είναι αληθινό.

 

ΛΕΩΝ

Κλείσε υποθέσεις σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες σου που μπορεί να σε επηρεάζουν στην επαγγελματική πορεία σου. Σήμερα αυτό θα είναι πιο εύκολο, αρκεί να μη σταθείς με υπερφίαλο ύφος σε συνεργάτες που θέλουν να σε βοηθήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος άσε το ταίρι σου να σου μιλήσει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος νέο πρόσωπο σε ηρεμεί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά ζητήματα σε προβληματίζουν και μπορεί να σου προκαλούν ένταση. Η ώριμη προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις. Εξάλλου έχεις δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό, οπότε έχεις τον τρόπο να μην υποστείς μεγάλη ζημιά. Επίσης το ταίρι σου σε βοηθάει να κρατηθείς όρθιος στα δύσκολα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχονται νέα πρόσωπα.

 

ΖΥΓΟΣ

Να είσαι συγκεντρωμένος σε ό,τι κάνεις, γιατί σήμερα θα σου δοθεί ευκαιρία για μια συνεργασία που περίμενες εδώ και καιρό. Μην ακούσεις φιλικό πρόσωπο που θα σου πει να καθυστερήσεις για να ζυγίσεις τα πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος μη γυρνάς σε παρελθοντικά λάθη, ενώ αν είσαι ελεύθερος απόφυγε μια επανασύνδεση. Δεν έχει μέλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αισιοδοξία που έχεις θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά σε στόχους που έχεις βάλει. Βγαίνεις επιτέλους από το καβούκι σου και αναζητάς λύσεις, φίλους και νέους συνεργάτες. Να είσαι ανοιχτός σε καινούργιες προτάσεις συνεργασίας. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία με πάθος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να ηρεμήσεις και να ασχοληθείς με τρέχουσες υποχρεώσεις στη δουλειά, αλλιώς θα τσακωθείς με όλο τον κόσμο και δεν σε συμφέρει. Μια συνάντηση για συνεργασία θα στεφθεί με επιτυχία και θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο που φαίνεται να έχει προοπτικές. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε εντυπωσιάζει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτές θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που ονειρεύεσαι. Άλλωστε είσαι οργανωτικός και ξέρεις να κάνεις καλή διαχείριση στα οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος νέο πρόσωπο σου κινεί το ενδιαφέρον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σου δοθούν σήμερα οι ευκαιρίες για να δώσεις λύσεις σε σημαντικά εργασιακά θέματα. Να έχεις εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σου και να κινείσαι με φρόνηση και όχι υπεραισιοδοξία που σε οδηγεί σε λάθη. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ταλαιπωρείς το ταίρι σου με υποψίες. Αν είσαι αδέσμευτος, αναζωπυρώνεται παλιά σχέση. Δεν θα είναι για πολύ.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Κάνε νέο προγραμματισμό. Τα έχεις πάει καλά στα επαγγελματικά, αλλά χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος και οργανωτικός για να προχωρήσεις. Ένας συνεργάτης σου έχει μια καλή ιδέα, αρκεί να την προσαρμόσεις και στα δικά σου οικονομικά δεδομένα. Δεν θα σου το αρνηθεί. Τόλμησέ το. Μη μεταφέρεις νεύρα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευνος, έρχεται νέος έρωτας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου