Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Όμορφα κι εποικοδομητικά αρχίζει η εβδομάδα σου, καθώς μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στη δουλειά σου. Να συνεργαστείς με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και θα έχεις επιτυχία. Μη μαλώνεις με όλο τον κόσμο, διότι δεν θα σου βγει σε καλό. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δραματοποιείς τα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις κατακτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πετύχεις σημαντικούς επαγγελματικούς στόχους σήμερα, γι’ αυτό συνέχισε δυναμικά. Να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που έχει δείξει ότι έχει καλές προθέσεις. Μην τα πάρεις στο κρανίο με κάτι που θα σου πουν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μη χτίζεις παλάτια στην άμμο, ο βοριάς θα τα κάνει συντρίμμια-κομμάτια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν κάποια μικροέξοδα, αλλά δεν πρέπει να αγχωθείς, καθώς θα τα καλύψεις. Έχεις ήδη αρχίσει να πηγαίνεις καλά στα οικονομικά σου, αλλά μην αρχίσεις να ξοδεύεις πολλά για την κοινωνική σου εικόνα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τα… τσιλημπουρδήματα, διότι το ταίρι σου καραδοκεί. Αν είσαι ελεύθερος, η διάθεση για φλερτ δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μην γκρινιάζεις και να χαίρεσαι για την καλή σου τύχη και τους συνεργάτες σου, που σε προστατεύουν από τις κακοτοπιές. Ένα επαγγελματικό σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή και θα έχει γρήγορη επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος, μην πιέζεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απορρίπτεις νέες γνωριμίες. Χρειάζεσαι κάτι νέο που θα σε… απογειώσει. Προχώρα δυναμικά.

ΛΕΩΝ

Να προσέξεις, καθώς κάποιοι σε περιμένουν στη… γωνία, επειδή ζηλεύουν την πρόοδό σου. Βασίσου στη διαίσθησή σου. Ήδη έχεις καταφέρει πολλά πράγματα στη δουλειά σου, οπότε χαμήλωσε τους τόνους και δούλευε. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ζήσεις μια μέρα πάθους, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, στοχεύεις κάπου, αλλά το τοπίο είναι θολό. Ξεκαθάρισέ το πρώτα και προχώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα καταφέρεις να απομονώσεις «εχθρούς» και να προχωρήσεις χωρίς βαρίδια τα σχέδιά σου. Όλα είναι πιο εύκολα σήμερα και αυτό σε χαροποιεί. Βάζεις υψηλότερους στόχους και ρίχνεσαι στη δουλειά. Θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασυρθείς από έναν παράνομο έρωτα που σου… κλείνει το μάτι. Αν είσαι αδέσμευτος, μην πιστεύεις λόγια. Να ζητήσεις πράξεις.

ΖΥΓΟΣ

Να εμπιστευθείς καλούς συνεργάτες που θέλουν το καλό σου και όχι άσχετα άτομα που σου υπόσχονται «φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Πρόσεξε, διότι τώρα έχεις «στρώσει» τη δουλειά σου, οπότε μη λοξοδρομήσεις σε κάτι αβέβαιο. Μη σε πιάνει πανικός. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε… απογειώνει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ, δυστυχώς, ξεφουσκώνει. Προχώρα παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιτυχία σού χτυπάει την… πόρτα, επειδή μόχθησες πάρα πολύ καιρό. Άνοιξέ της, αλλά μη βλέπεις τους πάντες καχύποπτα. Κάποιοι συνεργάτες σού έχουν δείξει αφοσίωση. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τις ζήλιες στο ταίρι σου, διότι θα γίνει καβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα άτομο που σου προσφέρει σταθερότητα. Μη ζητάς πολλά. Ζήσε το.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα κλείσεις μια καλή επαγγελματική συμφωνία και θα γεμίσει το ταμείο σου. Γι’ αυτό θα πετάς στα σύννεφα. Προσγειώσου, όμως, διότι θα έχεις πολλή δουλειά να κάνεις. Να ακούς και αυτούς που θέλουν το καλό σου και μην ανοίγεσαι σε άγνωστα επαγγελματικά μονοπάτια. Αν είσαι δεσμευμένος, θα σου φταίνε όλα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κράτα μικρό καλάθι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις δουλέψει αρκετά, αλλά ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένος ως κλασικός εργασιομανής. Ακόμη και ένας «εχθρός» στη δουλειά μπαίνει στον… πάγο από το δυναμισμό σου. Έχεις κέρδη, γι’ αυτό και σήμερα σχεδιάζεις το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου. Ξεκίνα και βλέπεις στη συνέχεια. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια όμορφη, αλλά εφήμερη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκέφτεσαι διάφορα για τα επαγγελματικά σου, αλλά δεν κάνεις ουσιαστικό προγραμματισμό. Μην ανοιχτείς πολύ, αλλά μόνο μέχρι εκεί που σε παίρνει οικονομικά και να είσαι σίγουρος ότι έχεις μελετήσει καλά και τις λεπτομέρειες ενός νέου εγχειρήματος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μην αρχίσεις τις… ιδέες σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να «συμμαζέψεις» τον προϋπολογισμό σου και να αρχίσεις να αποπληρώνεις διάφορα χρέη. Οι συνεργάτες σού κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά εσένα ο νους σου «τρέχει» σε άσχετα πράγματα. Συγκεντρώσου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου προσπαθεί να σε φέρει στην πραγματικότητα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένας έρωτας έρχεται από το πουθενά. Μην ενθουσιάζεσαι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου