Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστα αρχίζει για σένα ο μήνας, καθώς μπορείς να κάνεις έξυπνους ελιγμούς στη δουλειά προς όφελός σου. Όλα είναι πιο εύκολα και οι συνεργάτες σου όχι μόνο σε υποστηρίζουν, αλλά περιμένουν από εσένα να κάνεις την αρχή για να σε ακολουθήσουν. Τόλμησέ το! Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε τη θαλπωρή του περιβάλλοντός σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάτι παίζει, αλλά είναι ασαφές.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα επαγγελματική πρόταση πέφτει στο τραπέζι και σε ενθουσιάζει. Το πρόβλημα είναι να δεις τους χρόνους σου, γιατί το νέο εγχείρημα που σου ζητάνε να αναλάβεις απαιτεί και χρόνο και κόπο, αν κι εσύ τη δουλειά δεν τη φοβάσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει νέα γνωριμία. Ψάξε τα… ψιλά γράμματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο νέος μήνας μπαίνει με όρεξη και σε… τσιγκλάνε οι φιλοδοξίες σου. Πριν προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες, εξέτασε καλά κάθε παράμετρο. Μην πείθεσαι εύκολα με υποσχέσεις, αλλά μην αφήσεις να σου ξεφύγουν και ευκαιρίες με μεγάλο περιθώριο κέρδους, αρκεί φυσικά να θέσεις και τους δικούς σου όρους. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις ασύστολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όχι μόνο τα πας μια χαρά στη δουλειά σου, αλλά και με το που μπήκε ο μήνας, δέχτηκες και μια νέα πρόταση συνεργασίας. Οπότε, προχώρα δυνατά. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην ακούς κάποιους που θέλουν να ανακόψουν την ελπιδοφόρα πορεία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει γρήγορα καινούρια γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Μια χαρά τα πας στη δουλειά, και μάλιστα αυτόν το μήνα σού… ανοίγονται νέες πόρτες. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η έπαρση, που δεν σε αφήνει να πεις «ναι» σε φρέσκες ιδέες άλλων, οι οποίες θα αποδώσουν γρήγορα. Συνεργάσου! Αν είσαι δεσμευμένος, όλα καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μια καινούρια γνωριμία σε γοητεύει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλά τα πας επαγγελματικά, γιατί ξέρεις να δουλεύεις πολύ. Μόνο περίμενε να δεις πώς θα εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις και μετά αποφασίζεις για καινούρια ανοίγματα. Το σίγουρο είναι ότι από τις αρχές του μήνα θα δεις ότι έρχονται ευκαιρίες και μπορείς να κάνεις σχέδια. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε εμπιστεύεται. Αν είσαι αδέσμευτος, γνωρίζεις νέο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας μπαίνει με αισιοδοξία, αλλά θα πρέπει να κοιτάς με προσοχή τι σου τάζουν ορισμένοι και να μην εμπιστεύεσαι εύκολα ό,τι σου λένε. Τα οικονομικά σου θέλουν τόνωση, αλλά μη… χτυπάς αριστερά και δεξιά, γιατί έτσι αποδυναμώνεσαι. Βρες το στόχο. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις το πάθος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, συναντάς νέο πρόσωπο, αλλά χωρίς προοπτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το που μπήκε ο μήνας, είσαι έτοιμος να βάλεις σε εφαρμογή ένα παλιό σχέδιο στη δουλειά σου. Θα το πετύχεις, αλλά μην περιμένεις αμέσως κέρδη. Στηρίξου σε παλιούς συνεργάτες και μην ανοίγεσαι πολύ οικονομικά. Κλείσε παλιές «τρύπες». Αν είσαι δεσμευμένος, κοίτα να «ζεστάνεις» τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις το πρόσωπο που θέλεις με επιτυχία. Μη φαίνεσαι ιδιαίτερα καχύποπτος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρώτη μέρα του μήνα σε κάνει πιο αισιόδοξο, δυναμικό και αποφασιστικό, αρκεί να μην επηρεαστείς από μεγάλα λόγια τρίτων. Μην αρχίσεις να τα θέλεις όλα στη δουλειά σου, γιατί η διάσπαση δεν θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Εστίασε σε ένα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάνε νέο ξεκίνημα έχοντας κατά νου τι θέλεις πιο πολύ στη δουλειά. Πρόσεξε μόνο τους «συμμάχους» που θα επιλέξεις, γιατί κάποιοι δεν είναι και τόσο ειλικρινείς. Είσαι πρακτικός και μεθοδικός, οπότε πολύ σύντομα θα καταφέρεις να φτάσεις εκεί που επιθυμείς. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και κάτι ωραίο έρχεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εμπιστεύσου παλιούς συνεργάτες σου που ξέρουν καλά τη δουλειά. Μη βλέπεις τα πράγματα με υπεραισιοδοξία, αλλά οργανώσου. Έτσι θα καταφέρεις να υπερνικήσεις τις αντιξοότητες και να υλοποιήσεις ένα σχέδιο που ετοιμάζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ σε αναζωογονεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην… πετάς στα σύννεφα! Θέσε ρεαλιστικούς στόχους στη δουλειά σου. Μπορείς να τα καταφέρεις, αν είσαι συγκεντρωμένος στο στόχο σου και δεν τρέχει το μυαλό σου σε ανούσιες σκέψεις και άγχη χωρίς λόγο. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου κι αυτό σου δίνει δύναμη. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις νέο έρωτα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου