Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 31 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο του Οξύρρυγχου άρχισε ο μήνας, με τη δυνατή Μπλε Πανσέληνο κλείνει, κάνοντάς σε να σκεφτείς πώς θα ξεφύγεις από λάθος συμπεριφορές του παρελθόντος σε ανθρώπους αλλά και καταστάσεις. Μην πεις «ναι» σήμερα σε μια επαγγελματική πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος, ένα μυστικό απειλεί τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, καλύτερα να μη βιάζεσαι.

TAΥΡΟΣ

Αν και η Μπλε Πανσέληνος σε αφήνει λίγο έξω από την επιρροή της, έχεις ανησυχία για τα επαγγελματικά σου, που προχωρούν με ρυθμούς χελώνας. Νιώθεις ότι κουράζεσαι πολύ, αλλά χωρίς αντίκρισμα. Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά, αλλά να ανασκουμπωθείς και να παλέψεις ακόμα περισσότερο. Πρόσεξε μη χαλάσεις φιλίες και μια σχέση, αν είσαι δεσμευμένος, ή μην απογοητεύσεις μια καινούρια που θα έρθει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Μπλε Πανσέληνος ως ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού που είσαι σου δίνει και καταλαβαίνεις. Μια ζημιά στη δουλειά θα σε ρίξει ψυχολογικά, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Ζήτησε από τους δυνατούς «συμμάχους» σου να σε βοηθήσουν. Το ίδιο κάνε και στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς ουσία. Μην απογοητεύεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είσαι μέσα στη μουρμούρα με τα νεύρα σου στο… κόκκινο. Θα μπλέξεις σε μια διαμάχη και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Αποφάσισε ποιο μέρος θα πάρεις, ώστε να εξυπηρετήσεις τα δικά σου επαγγελματικά σχέδια. Δείξε στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις πράγματα που εκνευρίζουν τον άλλο και τον απομακρύνουν.

ΛΕΩΝ

Βαδίζεις σε… τεντωμένο σκοινί, καθώς ξοδεύεις πολλά και μια συνεργασία θα… τουμπάρει. Ευτυχώς, η Μπλε Πανσέληνος δεν σε χτυπάει πολύ δυνατά, παρά μόνο σε κάνει κυκλοθυμικό, οπότε ηρέμησε και περίμενε να περάσει. Αν είσαι δεσμευμένος, μείνε μακριά από παράλληλη σχέση, γιατί υπάρχει φόβος να αποκαλυφθείς, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην αναζητήσεις κάτι «σταθερό» σήμερα, γιατί θα εξαπατηθείς και θα πληγωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα στεναχωρηθείς, καθώς θα καταλάβεις ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο στη δουλειά. Η Μπλε Πανσέληνος φέρνει αλλαγές στην εργασία σου. Γίνεσαι περισσότερο σκληρός απέναντι σε συνεργάτες, γιατί καταλαβαίνεις ότι κάποιοι δεν είναι και τόσο «καθαροί». Στην προσωπική σου ζωή ζήσε τις όμορφες στιγμές. Αν είσαι μόνος, μην αφεθείς σε κάτι καινούριο πριν το ψάξεις καλά. Προχώρα αργά.

ΖΥΓΟΣ

Να μην κάνεις τώρα ένα επαγγελματικό ραντεβού για κάτι καινούριο γιατί κάτι θα σου ξεφύγει. Ασχολήσου με τρέχοντα ζητήματα. Ακόμα κι αν κάποιος συνεργάτης θελήσει να σε τσατίσει, μην παίξεις το… παιχνίδι του. Συναισθηματικά έχεις μια τρικυμία που, μόνο αν ηρεμήσεις, θα την αντιμετωπίσεις. Όλα θα πάρουν το δρόμο τους σύντομα είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να προσέξεις μη χάσεις χρήματα, ούτε να δυσαρεστήσεις έναν καλό σου συνεργάτη. Διαφύλαξε τα κεκτημένα σου, τώρα που αρχίζεις να τα πας καλά οικονομικά, και μην επιχειρήσεις ένα άνοιγμα, όπως σε παροτρύνει ένα φιλικό σου πρόσωπο. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλέσεις καβγά γιατί θα… σπάσει το σκοινί, ενώ αν ψάχνεσαι για κάτι καινούριο, μην κάνεις όνειρα για μονιμότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πιθανό να διαλυθεί μια επαγγελματική σου συνεργασία. Η Μπλε Πανσέληνος σε χτυπάει κατακούτελα και σε ταράζει. Μείνε ψύχραιμος. Επίσης, στο φιλικό σου περιβάλλον ένα πρόσωπο κινείται συμφεροντολογικά. Πρόσεξε τις κινήσεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος, άκου το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι και μετά πέφτεις στα πατώματα. Δεν φταίνε οι άλλοι αν εσύ ονειρεύεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχολήσου με τη δουλειά σου και μην εμπλακείς σε κουτσομπολιά. Αν και δεν πλήττεσαι άμεσα από την Μπλε Πανσέληνο σήμερα, μην προσπαθήσεις να εξηγήσεις σε ένα συνεργάτη σου ότι κάνει λάθος σε κάτι. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεις απόμακρος. Αν ψάχνεις κάτι καινούριο, δεν είναι η μέρα κατάλληλη για να αφεθείς. Θέλεις κάτι σταθερό και όχι μια «περιπετειούλα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προχωρήσεις με σύνεση στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, γιατί έχεις αρχίσει και ξοδεύεις αλόγιστα. Αυτό σύντομα θα σου στοιχίσει, παρόλο που έχεις αρχίσει να βάζεις κάποια τάξη. Στα συναισθηματικά σου δείξε αυτοσυγκράτηση και μην προκαλείς καβγάδες. Αν έρθει μια καινούρια γνωριμία, να εξηγήσεις πως αυτό τον καιρό ψάχνεις κάτι χαλαρό. Αλλιώς, απλώς φλέρταρε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Μπλε Πανσέληνος σε χτυπάει… αλύπητα. Σκέψεις σε κυριεύουν και απαισιοδοξία. Τα περισσότερα είναι μόνο μέσα στο μυαλό σου, γιατί δεν τα πας τόσο άσχημα. Θα βρεις λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα που θα προκύψει, αν είσαι συγκεντρωμένος. Στα συναισθηματικά σου μη χαλιέσαι με λεπτομέρειες και αγκάλιασε το ταίρι σου. Αν αρχίσεις κάτι καινούριο, μην ενθουσιάζεσαι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου