Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 30 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Επέστρεψες ανανεωμένος από τις διακοπές σου και βάζεις μπροστά ένα καινούργιο επαγγελματικό σχέδιό σου που θα έχει επιτυχία. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αλλά θα πρέπει να προστατέψεις τα κεκτημένα σου. Έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ήρεμα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σου φέρνει ταίρι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ξέρεις ότι γυρίζοντας από τις διακοπές σου ο φόρτος της δουλειάς θα είναι μεγάλος, αλλά δεν αγχώνεσαι. Η κοινωνική εικόνα σου είναι ανεβασμένη και η γνώμη σου μετράει πολύ. Μη διαστάσεις να αναζητήσεις συμμάχους για ένα νέο επαγγελματικό σχέδιό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις σε πελάγη ευτυχίας. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και πετυχαίνεις κάτι εφήμερο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιστροφή σου από τις διακοπές σηματοδοτεί μια νέα επαγγελματική περίοδο για σένα, με εξεύρεση νέων οικονομικών πόρων και σημαντικών συνεργατών. Θα τα καταφέρεις χάρη στην κοινωνικότητα και την πειθώ που διαθέτεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας. Ακολούθησέ τον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άσε τη μουρμούρα ακόμα δεν γύρισες καλά καλά από τις διακοπές και φρόντισε σήμερα να έχεις κάνει καλό προγραμματισμό. Δεν πρέπει να αφήσεις μια ευκαιρία να πάει χαμένη. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου, αλλά το ταίρι σου θα φροντίσει να σε αποφορτίσει με αγκαλιές. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Προχώρα δυναμικά.

 

ΛΕΩΝ

Γύρισες φορτσάτος από τις διακοπές και νομίζεις ότι δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Κι όμως, μόνο αν συνεργαστείς θα πετύχεις να ολοκληρώσεις ένα σχέδιο που το επεξεργάζεσαι εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι τρυφερός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση με έναν παλιό έρωτα θα σου φτιάξει πρόσκαιρα τη διάθεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τέλειωσαν οι διακοπές σου και επανήλθες στις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Αρχίζεις συζητήσεις για καινούργια επαγγελματικά σχέδια. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει και περνάτε «ζάχαρη». Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά δεν θα είναι για πολύ, γιατί σε επαγγελματικό ραντεβού προκύπτει έρωτας κεραυνοβόλος.

 

ΖΥΓΟΣ

Επέστρεψες από τις διακοπές σου και μαζί «επέστρεψαν» και οι ανασφάλειές σου. Η καλή συνεργασία θα έρθει από το άμεσο περιβάλλον σου. Οι συνεργάτες σου σε στηρίζουν και συμφωνούν σε κάθε παράτολμο σχέδιό σου. Θα πάρεις λεφτά που δεν τα περιμένεις. Αν είσαι δεσμευμένος, να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις διακοπές σου ηρέμησες και σκέφτηκες τα επαγγελματικά λάθη σου. Τώρα αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μη μείνεις κλεισμένος στο «καβούκι» σου, γιατί ίσως καθυστερήσεις να δεις μια επαγγελματική ευκαιρία και τη χάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σού δίνει λύση που ούτε φαντάζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, προχώρα αργά, όπως το συνηθίζεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι ανανεωμένος μετά τις διακοπές σου και έτοιμος να κατακτήσεις υψηλούς στόχους στα επαγγελματικά σου. Η αισιοδοξία σου βοηθάει, αλλά και η ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι και να κοιτάς μπροστά. Θα έχεις μια επαγγελματική επιτυχία. Στα αισθηματικά σου αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις αλλά να εστιάσεις σε έναν στόχο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκουράστηκες αρκετά στις διακοπές σου και πλέον είσαι έτοιμος να αναλάβεις νέες ευθύνες για να στηρίξεις το εναλλακτικό σχέδιό σου, καθώς το προηγούμενο έχει «βαλτώσει». Θα καταφέρεις να ισορροπήσεις με τις ζημίες και να γεμίσει το ταμείο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις σύμπνοια με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην υποκύπτεις σε ρηχές σχέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι αποφασισμένος να προχωρήσεις μπροστά και να απομακρύνεις τα βαρίδια που σε εμποδίζουν. Το σκέφτηκες καλά στις διακοπές σου και αναλαμβάνεις δράση. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά χρειάζονται ακόμα προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «επενδύεις» αμέσως σε μια νέα γνωριμία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η δουλειά σου θέλει νέους στόχους. Το ξέρεις αυτό, το επεξεργάστηκες καλά στις διακοπές σου και σήμερα προχωράς σε ριζικές αλλαγές. Θέλεις να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο και διαλέγεις νέους συνεργάτες. Να είσαι αφοσιωμένος σε αυτό. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ένα ήρεμο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, αργεί λίγο ακόμα ο έρωτας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου