Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 25 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

H δουλειά σου πάει καλά, αλλά πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου. Δεν μπορούν όλοι να ανεχτούν τα ξεσπάσματά σου. Έχεις στο νου σου διάφορα, οπότε βάλ’ τα γρήγορα σε τάξη και άρχισε να τα υλοποιείς, πριν σε προλάβουν άλλοι. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις αρχίσει και βαριέσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε και κάτι έρχεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα ενδιαφέρουσα πρόταση σου γίνεται σήμερα που θα σε «διχάσει». Να ζυγίσεις καλά τα υπέρ και τα κατά πριν αποφασίσεις. Δεν είναι πάντα μόνο το οικονομικό που μετράει. Ήδη έχεις καλούς «συμμάχους» που πιστεύουν σε σένα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μην ενθουσιάζεσαι αμέσως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακολούθησε το ένστικτό σου στη δουλειά και μην επηρεάζεσαι από γνώμες τρίτων. Μια οικονομική προσφορά σε δελεάζει, αλλά όταν την καλοεξετάσεις, θα δεις ότι πάνε να σε ρίξουν. Να είσαι αυστηρός διαπραγματευτής. Μην υπογράψεις κάτι που δεν σε καλύπτει απόλυτα. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε και γρήγορα θα προκύπτει τρελός έρωτας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαμογέλασε γιατί όλα σου πάνε καλά. Επιτέλους, οι άλλοι έχουν βαρεθεί να σε βλέπουν συνεχώς κατσούφη. Μια κουβέντα που θα ξεκινήσει αδιάφορα θα καταλήξει σε καλή συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει με αποφασιστικότητα. Το «ναι» είναι σίγουρο, αλλά δες αν ταιριάζετε.

ΛΕΩΝ

Τα πηγαίνεις καλά στα οικονομικά σου, αλλά πρέπει να κρατάς «πισινή». Μην ξανοιχτείς σε κάτι καινούριο που δεν το ξέρεις, μόνο και μόνο από έπαρση. Να κλείσεις ανοιχτές υποθέσεις που έχεις στη δουλειά πριν ξεκινήσεις κάτι άλλο. Μην εμπιστεύεσαι τα μεγάλα λόγια. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις ένα πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα σε αναζωογονήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την ανατροπή δεν θα την αποφύγεις, ευτυχώς, όμως, με την ψυχραιμία σου θα βρεις νέα πηγή εσόδων. Ξέρεις να επιλέγεις σωστούς συνεργάτες και αυτοί θα σου δώσουν τη λύση. Θα χρειαστεί όμως να δουλέψεις αρκετά για να ισορροπήσεις οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε μια ήρεμη συζήτηση με το σύντροφό σου. Αν φλερτάρεις με τη μοναξιά, δεν θα είναι για πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Να μην πείθεσαι με… πυροτεχνήματα αλλά με πράξεις, γιατί ένας παλιός σου συνεργάτης σου έχει δείξει εμπιστοσύνη και εντιμότητα. Μην παίξεις σε διπλό ταμπλό στη δουλειά, γιατί δεν θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κουκουλώνεις τα προβλήματα. Λύσε τα. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις να βρεις «λιμάνι», αλλά… παίζεις αριστερά και δεξιά. Επίσης, δεν έχεις κλείσει την πόρτα σε κάτι παλιό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κλείνεσαι στο καβούκι σου, γιατί το πρόβλημα θα γίνει πολύ μεγάλο για να το ξεπεράσεις αργότερα, καθώς μια στραβοτιμονιά στη δουλειά θα σου στοιχίσει. Εμπιστεύσου ένα συνεργάτη ή φίλο. Δεν θέλουν όλοι το κακό σου. Ξεκόλλα! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα συζητάς με το ταίρι σου και έχεις υποστήριξη. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό. Προχώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις τρέξει πολύ τον τελευταίο καιρό και έχεις σταθεροποιήσει κάποια πράγματα, αλλά δεν αρκεί. Οργανώσου και άσε την υπεραισιοδοξία. Νέα ανοίγματα πρέπει να γίνουν με προσοχή και μόνο αν έχεις κάνει σωστό οικονομικό προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις παρηγοριά και δύναμη στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία φαίνεται ενδιαφέρουσα. Ξεκίνα και βλέπεις πώς θα εξελιχθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι οργανωτικός και αυτό θα σε βοηθήσει να μην κάνεις λάθος εκτιμήσεις. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αλλά να εξακολουθήσεις με τα δικά σου πλάνα. Άλλωστε, θέλεις πρώτα να κλείσεις κάποιες υποθέσεις πριν αρχίσεις κάτι καινούριο. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αναβάλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι από την αναμονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πρόταση από παλιό σου συνεργάτη θα σου λύσει τα χέρια. Κι αυτό γιατί θα πελαγώσεις σε ένα οικονομικό θέμα. Μην το αφήσεις στην τύχη του. Μην ξεκινήσεις κάτι καινούριο επηρεασμένος από τρίτους. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου και το… απογειώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο. Μην «επενδύσεις» σε νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Να συνεχίσεις την καλή δουλειά, γιατί τα οικονομικά σου θέλουν ακόμα προσοχή. Υπάρχουν συνεργάτες να σε βοηθήσουν, αρκεί να μην κάνεις συζητήσεις με ανταγωνιστές. Αν το μάθουν, θα χάσεις σοβαρούς συμμάχους και δεν σε συμφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά και είσαι πολύ δοτικός. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προκύψει ερωτική γνωριμία σε ένα ταξίδι σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου