Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 24 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Διαφύλαξε την ψυχική σου ηρεμία και κυρίως τις διαπροσωπικές σου σχέσεις από ξεσπάσματα! Πρόσεξε μην τσακωθείς στον εργασιακό σου χώρο γιατί, αν το κάνεις, θα χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη. Μια ανατροπή σε σχέδιό σου «παίζει» με την υπομονή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τα λόγια σου στο έτερόν σου ήμισυ. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα δεν έχεις τύχη.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βιώσεις απρόσμενες αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος. Μείωσε τις σπατάλες γιατί θα μείνεις με άδειο πορτοφόλι. Μην κινηθείς για κάτι καινούριο και προσηλώσου σε ό,τι έχεις πετύχει. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλέσεις καβγά με το ταίρι σου, γιατί η ρήξη θα είναι οριστική. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις με τελειωμένες ιστορίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητά σου γεμίζει αναποδιές, εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν πολύ! Μη σε πιάσει πανικός. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις ό,τι μπορείς και ζήτα βοήθεια από τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν σου φταίει το ταίρι σου για να ξεσπάς τα νεύρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην προχωρήσεις σε φλερτ στον επαγγελματικό σου χώρο γιατί θα εκτεθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τι μουρμούρα έχουν να… φάνε οι συνεργάτες σου, δεν λέγεται! Να παραμείνεις ψύχραιμος, γιατί θα στραβώσει μια δουλειά που την «έστρωνες» εδώ και καιρό. Μην κάνεις πράγματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για τα οποία θα μετανιώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην έχεις αντιδραστική συμπεριφορά. Αν είσαι αδέσμευτος, ξέρεις ότι οι επιπόλαιες σχέσεις δεν σου ταιριάζουν.

ΛΕΩΝ

Ξανακάνε προγραμματισμό, αν δεν θέλεις να μείνεις με άδειο πορτοφόλι. Ένα οικογενειακό πρόβλημα σου… τραβάει λεφτά και νιώθεις μετέωρος. Με ψυχραιμία θα βρεις λύση με τη βοήθεια ενός καλού συνεργάτη. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γυρνάς σε παρελθοντικά προβλήματα που έχουν λυθεί. Αν είσαι αδέσμευτος, πες όχι σε έναν παλιό έρωτα που έρχεται κι απειλεί να σε… κάψει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα μυρίζει μπαρούτι! Μπορεί να τσακωθείς με έναν καλό σου συνεργάτη και δεν σε συμφέρει. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει να δουλέψεις ακόμα αρκετά για να ισορροπήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να προκαλείς με τα λόγια σου το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες από το ίντερνετ. Προχώρα αργά χωρίς επιπολαιότητες.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα να αποφύγεις την εγωιστική συμπεριφορά σου, αν δεν θέλεις να τα κάνεις θάλασσα τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Αν και προσπαθείς πολύ στη δουλειά σου, σε έχει πιάσει πανικός, καθώς θέλεις να βρεις νέες πηγές εσόδων. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις καβγά με το σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπερδεύεις την αγάπη με το σεξ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον οικονομικό τομέα δεν θα αποφύγεις μια ζημιά. Να παραμείνεις ψύχραιμος για να δεις τι μπορείς να περισώσεις. Κάποιος συνεργάτης σου κάνει… νερά και αυτό θα σε βγάλει εκτός εαυτού. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μην υπάρξει οριστική ρήξη, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μη βασίσεις τις ελπίδες σου σε ένα πρόσωπο που γνώρισες, γιατί θα απογοητευτείς. Περίμενε κάτι άλλο και δράσε αργά και σταθερά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προτίμησε τις φιλίες που έχεις τσεκάρει γιατί αλλιώς θα πληγωθείς. Στα οικονομικά σου θα μετανιώσεις για παλιά λάθη, ενώ ένα έγγραφο θα σε αναστατώσει. Να απευθυνθείς στον κατάλληλο επαγγελματία και όχι σε τρίτους, που δίνουν συμβουλές χωρίς να γνωρίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε κρυφές σχέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γυρίσεις σε έναν παλιό έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα επαγγελματικό σου σχέδιο θα ανατραπεί και θα έχεις μια σοβαρή ζημιά. Ευτυχώς, είσαι οργανωτικός και θα τα καταφέρεις. Βασίσου στο ένστικτό σου και άσε τους τρίτους να μουρμουράνε. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί μια φράση μπορεί να… πυροδοτήσει έκρηξη. Αν είσαι αδέσμευτος, πρόσεξε γιατί θα χάσεις μια σημαντική φιλία αν εκδηλώσεις τώρα ερωτικό ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά θα έχεις ξαφνικά οικονομικά προβλήματα που πρέπει να τακτοποιήσεις. Μην είσαι υπεραισιόδοξος και αφήνεις τα προβλήματα να μαζεύονται. Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα αργότερα. Εσύ θέλεις να παρατείνεις τις διακοπές σου, αλλά τα προβλήματα «τρέχουν». Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι πως το ταίρι σου σε καταλαβαίνει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα παρασυρθείς σε κάτι εφήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πάρεις αψήφιστα ένα μήνυμα ή μια είδηση στη δουλειά σου και δεν πρέπει. Μην επιχειρήσεις μια κίνηση στα επαγγελματικά που ενέχει ρίσκο, γιατί θα το μετανιώσεις. Οργάνωσε καλά το επόμενο επαγγελματικό σχέδιό σου και μην πείθεσαι με λόγια τρίτων. Να εργαστείς πολύ και μεθοδικά και άσε την ονειροπόληση. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά, ενώ αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου