Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 12-13/8

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις ευκαιρίες να κλείσεις «τρύπες» στα οικονομικά σου στη δουλειά λίγο προτούφύγεις για διακοπές, αν και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το τελευταίο. Ευτυχώς, δεν επηρεάζεσαι από τη Νέα Σελήνη της Τετάρτης, γιατί με την παρορμητικότητα που σε διακρίνει, θα έκανες λάθος κινήσεις.Πρόσεξε τους συνεργάτες σου, γιατί φέρεσαι απότομα. Δεν φταίνε αν εσύ έκανες λάθος επιλογές. Μπορείς να διορθώσεις κάποια πράγματα. Αν κάποιος σου… κουνήσει μαντίλι -ακόμη και ο σύντροφός σου– θα φταις και θα σου στοιχίσει πολύ. Γι’ αυτό ηρέμησε και σχεδίασε ή απόλαυσε τις διακοπές σας. Αν είσαι αδέσμευτος,φλέρταρε, αν το έχεις ανάγκη, αλλά πρόσεχε. Μην επενδύσεις συναισθηματικά σε πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είναι μία εβδομάδα πολύ κουραστική για εσένα, με αρκετά νεύρα. Θα ήθελες να είσαι διακοπές, αλλά όσο βλέπεις να ξεμακραίνει αυτό το όνειρο λόγω οικονομικών προβλημάτων τόσο έχεις σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου. Η Νέα Σελήνη, στον Ήλιο με Τετράγωνο στον Ουρανό, την Τετάρτησού… δίνει και καταλαβαίνεις, καθώς ως ζώδιο του Σταθερού Σταυρού βάλλεσαι ανελέητα. Στα επαγγελματικά σου κάποιες ανακατατάξεις θα σε αγχώσουν, αλλά αν εξακολουθήσεις την καλή δουλειά, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Στα συναισθηματικά σου το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ εσύ είσαι μέσα στον αρνητισμό. Θα υπάρξει ευκαιρία για μια καλή γνωριμία, αρκεί να μη μένεις στις λεπτομέρειες. Μάλιστα, γρήγορα θα έχεις και επισημοποίηση. Τόλμησέ το.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν δεν έχεις φύγει διακοπές, ήδη κλείνεις βαλίτσα γιατί νιώθεις κουρασμένος και θέλεις αφενός να ξεκουραστείς, αφετέρου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών επιδιώξεώνσου. Θέλεις να σκεφτείς τι θα κρατήσεις και τι θα πετάξεις από τη ζωή σου και ξέρεις πως αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο αν φύγεις κάπου όπου θα είσαι ελεύθερος. Τα οικονομικά σου δεν σε πιέζουν τόσο πολύ αυτό το διάστημα. Αν είσαι δεσμευμένος,εντυπωσιάζεις το ταίρι σου με ερωτικάπαιχνιδάκια και ανανεώνεστε. Αν θέλεις να δημιουργήσεις μια σχέση, θα έχεις ευκαιρίες,αλλά δύσκολα θα καταλάβεις αν το πρόσωπο που σε πλησιάζει είναι ειλικρινές. Πρέπει να ρισκάρεις. Δες το σαν παιχνίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταμάτα να γκρινιάζεις συνεχώς. Όλα σου πάνε καλά, αλλά εσύ δεν λες να ηρεμήσεις, ακόμη και αν βρίσκεσαι σε διακοπές. Καλό είναι -αν ακόμη δουλεύεις και δεν ξεκουράζεσαι σε κάποια παραλία- να στηριχθείς σε «συμμάχους» που έχεις, γιατί θα βρεθούν κι εκείνοι που θα θελήσουν να σου… ταρακουνήσουν την καρέκλα, οπότε λάβε τα μέτρα σου. Με τη μουρμούρα δεν βγάζεις κάτι. Στα συναισθηματικά σου ο έρωτας καλά κρατεί και δυναμώνει στις διακοπές, αν είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο και αν δεν σε πιάσουν οι ανασφάλειές σου, θα περάσετε καλά, ενώ μπορεί να είναι και έρωτας ζωής. Σημασία έχει πως οι διακοπές σου θα είναι υπέροχες.

ΛΕΩΝ

Έχεις τσαγανό και είσαι αποφασιστικός. Πρόσεξε τα οικονομικά σου, γιατί θα δημιουργηθούν μέσα στην εβδομάδα έκτακτα έξοδα που θα πρέπει να τα καλύψεις. Μείνε ψύχραιμος, ώστε ναμπορέσεις να βρεις λύσεις. Μην απογοητεύεσαι από την αργοπορία. Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης σε επηρεάζει, γι’ αυτό να περιμένεις αιφνιδιασμούς στη δουλειά και ανατροπή σε ένα σχέδιό σου. Μην αγχώνεσαι, είναι περαστικό. Επίσης, μην ξεκινήσεις τώρα κάτι καινούριο και προτίμησε να απολαύσεις τις διακοπές σου. Το ταίρι σου στηρίζει κάθε απόφασή σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αν είσαι αδέσμευτος, θα ξανανιώσεις μέσα από τον έρωτα, καθώς θα έρθει κάτι δυνατό. Μην το φοβηθείς, αλλά ζήσε το και όσο πάει. Άλλωστε, τα αισθήματα δεν… φυλακίζονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και μη δώσεις πολλή σημασία σε μια ανατροπή οικονομικήςεπαγγελματικής συμφωνίας που θα σου χαλάσει τη διάθεση. Περίμενε να περάσει η… μπόρα, που δεν είναι μεγάλη. Άλλωστε, έχεις δουλέψει αρκετά, οπότε θα καλύψεις την όποια ζημιά και δεν χρειάζεται να αγχωθείς. Αν είσαι διακοπές, μη σκέφτεσαι το «μετά», αλλά το «τώρα» και απόλαυσε τις χαρές της ζωής. Το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό και είναι κάτι που το θέλει πολύ. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πάρει απόφαση να μη μείνεις πολύ μόνος. Έτσι κατεβάζεις τον πήχη των απαιτήσεών σου. Μη δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά στον άνθρωπο. Μόνο έτσι θα βρεις σύντομα το κατάλληλο ταίρι.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις δίπλα σου συνεργάτες να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν σε ό,τι νέο αποφασίσεις, οπότε μην αγχώνεσαι. Έχεις παλέψει πολύ, οπότε σου αξίζει να χαλαρώσεις λίγο δίπλα στο κύμα. Όσο για τα σχέδιά σου που είναι πολλά, βάλε τα σε μια τάξη χωρίς να αγχώνεσαι. Όταν επιστρέψεις,θα δεις ποιο πρέπει να βάλεις άμεσα σε εφαρμογή, ώστε να έχεις καλύτερα έσοδα.Στα συναισθηματικά σου πρόσεξε μην αρχίσεις τα… τσιλιμπουρδίσματα, γιατί το ταίρι σου είναι στο τσακ να σου κουνήσει το… μαντίλι. Αν δεν το θέλεις, δείξε πάθος στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και κάνεις ταξιδάκι που σε αναζωογονεί. Θα περάσεις υπέροχα και θα «γεμίσεις τις μπαταρίες» σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε ενδιαφέρει η δουλειά σου και θα κοιτάξεις να τακτοποιήσεις πράγματα προτού φύγεις για τις διακοπές σου. Καλύτερα όμως είναι να τα αφήσεις αυτά για αργότερα και να φύγεις, γιατί με τη Νέα Σελήνη την Τετάρτη θα έχεις… αταξία και ανατροπές στα οικονομικά σου. Το σίγουρο είναι πως αν δεν έχεις φύγει για διακοπές, θα μπεις σε νέους κύκλους επαγγελματικών γνωριμιών και συζητάς για νέες δουλειές, αλλά μην περιμένεις γρήγορες εξελίξεις. Το ταίρι σου έχει κουραστεί από την εσωστρέφειά σου, οπότε δείξε του ότι το αγαπάς και το νοιάζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, θα αναζητήσεις συντροφικότητα, αγάπη και ζεστασιά σε μια καινούρια αγκαλιά, που θα σου δοθεί απλόχερα. Να μην είσαι επιφυλακτικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πιθανότερο είναι να έχεις φύγει και να…φλερτάρεις σε κάποια παραλία ή να υπόσχεσαι στο ταίρι σου αιώνιο έρωτα. Αν ακόμη βρίσκεσαι στη δουλειά, να προσέξεις γιατί μέσα στην εβδομάδα ο αυθορμητισμός σου θα σε οδηγήσει σε λάθη. Να παραμείνεις επιφυλακτικός στις οικονομικέςδοσοληψίες σου και μην ανοιχτείς σε πράγματα στη δουλειά που δεν γνωρίζεις. Έχεις το κακό να παρασύρεσαι από λόγια, οπότε πρόσεξε ποιος σου τάζει κάτι και γιατί. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου και αυτό θα το κουράσει. Φρόντισέ το με στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις να ερωτευθείς. Ο έρωτας είναι κοντά, οπότε θα ζήσεις παθιασμένες στιγμές. Άλλωστε, θέλεις κάτι χαλαρό για τις διακοπές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι μαχητής και ύστερα από πολύ καιρό απολαμβάνεις τους «καρπούς» που με κόποέσπειρες στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, οπότε θα πρέπει να μετριάσεις το άγχος σου. Να σταματήσεις για λίγο τη δουλειά –γνωστός εργασιομανής γαρ- και να ξεκουραστείς σε κάποια παραλία. Τα υπόλοιπα θα τα σκεφτείς όταν γυρίσεις. Άλλωστε, έχεις ήδη καταστρώσεις και δεύτερο σχέδιο, οπότε δεν κινδυνεύεις αν… στραβώσει το πρώτο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η συναισθηματική σου ζωή. Μην είσαι απόλυτος με το ταίρι σου,γιατί έχει δίκιο που σου παραπονιέται ότι τα έχεις δώσει όλα στη δουλειά. Είπαμε, αλλά εσύ το παράκανες. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτάκι σού αλλάζει τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πιέσεις στα επαγγελματικά σου δεν θα λείψουν και θα κληθείς μέσα στην εβδομάδα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις! Σε αυτό θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η Νέα Σελήνη της Τετάρτης που σου φέρνει αναποδιές κι εμπόδια, αλλά εσύ δεν «μασάς». Θα αγχωθείς λίγο, αλλά θα υπερισχύσει η υπεραισιοδοξία σου. Οι φίλοι σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου, γι’ αυτό θα το ρίξεις και λίγο έξω. Αν είσαι δεσμευμένος, μην επαναστατείς και αντιδράς, γιατί το ταίρι σου πληγώνεται. Δείξε του στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, οι «κολλητές» σχέσεις σού προκαλούν «αλλεργία», ειδικά αυτό τον καιρό που έχεις πολλά στο μυαλό σου, οπότε αναζητάς κάτι πιο χαλαρό για να περνάς καλά. Το βρίσκεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ηρέμησε και ακολούθησε το… ρεύμα. Μην αντιστέκεσαι σε ό,τι είναι να γίνει. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις πανικού. Κάθισε ψύχραιμα και δες πώς θα περισώσεις κάποια πράγματα, αλλά αν βλέπεις ότι είναι χαμένη υπόθεση, προχώρα παρακάτω, γιατί ευκαιρίες θα έχεις αρκετές.Αν δεν βρίσκεσαι ήδη σε διακοπές και ηρεμείς στο στοιχείο σου, στη θάλασσα, μην κάνεις «μαύρες» σκέψεις. Έτσι, το μόνο που καταφέρνεις είναι να χάνεις ωραίες στιγμές. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα κι έχουν περιθώρια να πάνε ακόμη πιο καλά, αν δεν σκέφτεσαι με επιπολαιότητα.Συναισθηματικά θα ανανεώσεις τους όρκους αγάπης με το ταίρι σου και αυτό σου δίνει δύναμη. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια διαφορετική γνωριμία που θα ξυπνήσει μέσα σου πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου