Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 9 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Έχεις καλούς συνεργάτες. Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα αλλά θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσεις αυτά που έχεις αρχίσει. Προς το παρόν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να περάσεις καλά στις διακοπές σου γιατί έχεις κουραστεί πολύ κι ύστερα θα κάνεις νέο προγραμματισμό. Δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου κι αν είσαι ελεύθερος μην αφήνεσαι στην κάθε τυχαία γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Βλέπεις πως όλα αυτά για τα οποία κόπιαζες καιρό αρχίζουν σιγά σιγά και υλοποιούνται από πλευράς κοινωνικής εικόνας ενώ θα έρθουν και τα λεφτά. Μην κάνεις αρνητικές σκέψεις και φρόντισε να ξεκουραστείς γιατί τα νεύρα σου είναι σε σημείο… έκρηξης. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς υπέροχα και ανανεώνεις τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην απογοητεύεσαι. Ο έρωτας έρχεται…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως πάρεις μια προαγωγή ή αλλάξεις πόστο εργασίας. Ό,τι κι αν είναι μην το φοβηθείς αλλά μην το δεις και επιπόλαια. Θα φύγεις χαρούμενος για τις διακοπές σου ή στις διακοπές σου θα σου έρθει το μήνυμα της προαγωγής στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει, οπότε κοίτα να περάσεις καλά. Αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία εξελίσσεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι καλό γίνεται στη δουλειά σου και σταματάς τη γκρίνια. Οι συνεργάτες σου θα αναρωτιούνται τι σου συνέβη. Μια επαγγελματική ευκαιρία έρχεται… ουρανοκατέβατη. Ακόμα κι αν είσαι διακοπές, άρπαξε την ευκαιρία τώρα. Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις τρυφερότητα και… απογειώνεσαι με το ταίρι σου ενώ αν είσαι ελεύθερος έρχεσαι κοντά με πρόσωπο που θα φέρει χαρά.

ΛΕΩΝ

Να μην αφήσεις σήμερα μια ευκαιρία στη δουλειά σου να χαθεί γιατί νιώθεις κουρασμένος και απογοητευμένος από την έκβαση κάποιων επαγγελματικών θεμάτων. Όλα διορθώνονται και σου φεύγει μεγάλο άγχος. Το σίγουρο είναι πως φεύγεις διακοπές και σφυρίζεις ευχαριστημένος. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σου… κλείνει το μάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις «συμμάχους» κοντά σου ενώ σύντομα θα δεις τα κέρδη να αυξάνονται. Έχεις κάνει καλή δουλειά, οπότε απολαμβάνεις τις διακοπές σου. Αν και ξεκουράζεσαι, συνεχώς στο μυαλό σου στροβιλίζεται μια νέα ιδέα. Έχεις καιρό για να την υλοποιήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε ακολουθεί σε νέες συγκινήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος μια φιλία μετατρέπεται σε ερωτική έλξη.

ΖΥΓΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι πέρασες δύσκολα οικονομικά. Μην εντυπωσιάζεσαι από μεγάλα λόγια ατόμων που σε προσεγγίζουν για συνεργασία. Τα πας καλά και τώρα πρέπει να ξεκουραστείς. Στη συνέχεια θα δεις ποια επαγγελματική πρόταση είναι η καλύτερη. Αν είσαι δεσμευμένος βλέπεις ότι το ταίρι σου σε ακολουθεί τυφλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις γιατί θέλεις κάτι σταθερό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις ήδη κάνει οργανόγραμμα και οι προοπτικές είναι καλές. Μόνο μην υποτιμάς τους άλλους. Τώρα που θα είσαι στις διακοπές σου σκέψου ποιοι συνεργάτες σου σου έχουν σταθεί πραγματικά και γυρίζοντας αντάμειψε τους. Αν είσαι δεσμευμένος τα περνάς «ζάχαρη» . Αν είσαι αδέσμευτος μέσα από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει ένα σφοδρό ειδύλλιο. Θα είναι σύντομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην ανοίξεις πολλά μέτωπα, αν δεν φροντίσεις να κλείσεις τα ήδη υπάρχοντα. Βλέπεις ότι η μέρα σε βοηθάει να κλείσεις οικονομικές «πληγές» που «αιμορραγούν». Τακτοποιείς τις υποθέσεις σου και φεύγεις… στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Έχεις ανάγκη από διακοπές και φλερτ. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου είναι φλογερό σαν κι εσένα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις με επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνεργάτες σου σε θαυμάζουν και σε ακολουθούν με… κλειστά μάτια. Μην τους απογοητεύσεις τώρα που οργανώνεις κάτι καινούργιο. Πήγαινε -αν δεν είσαι ήδη- τις διακοπές σου γιατί είσαι κουρασμένος και γυρίζοντας βάλε το σχέδιο σου σε εφαρμογή. Το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος είσαι «κουμπωμένος» αλλά ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθεις ότι έχεις «βαλτώσει» και θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ξεκουράσου στις διακοπές σου και γυρίζοντας άρχισε να υλοποιείς ένα σχέδιο εργασίας που το σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Το ταίρι σου σε προσέχει και περνάτε μια νύχτα πάθους ενώ αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις, με επιτυχία. Ένα πρόσωπο θα σε … απογειώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Να μην κρατάς «βαρίδια». Άσε όποιον θέλει να φύγει και προχώρα δυνατά μπροστά. Θα τα καταφέρεις, αν βασιστείς στο ένστικτό σου. Τώρα δεν είναι καιρός για τσακωμούς αλλά για διακοπές. Πήγαινε τις διακοπές σου, ξεκουράσου, σκέψου τι θέλεις να κάνεις και όταν έρθεις αποφασίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην κάνεις ζήλιες στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις πρόσωπο έντιμο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου