Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 8 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά μην προσπαθήσεις να στηριχθείς στους άλλους, διότι θα βγεις χαμένος. Προχώρα με τις δικές σου δυνάμεις και αποφάσεις. Μια νέα συνεργασία είναι προ των πυλών. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να ξανανιώσεις ερωτικά με το ταίρι σου και το καταφέρνεις. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μια καλή γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι από τα τυχερά ζώδια, καθώς ευνοούνται επαγγελματικά ανοίγματα με πρόσωπα από το εξωτερικό κι ένας στόχος σου στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σου μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς χαίρεις μεγάλης εκτιμήσεως και δημοτικότητας. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην επενδύεις γρήγορα σε νέες γνωριμίες. Προχώρησε αργά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα καταφέρεις να επιλύσεις επαγγελματικά προβλήματα που σε απασχολούσαν καιρό και να φύγεις άνετος για τις διακοπές σου. Επίσης, θα καταλάβεις ποιοι από τους συνεργάτες σου είναι πραγματικά κοντά σου, ώστε να τους δώσεις περισσότερες πρωτοβουλίες. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι ζηλιάρης και κτητικός, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις σήμερα το πρώτο βήμα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι καλά ψυχολογικά και το σύμπαν σού στέλνει ευκαιρίες, ώστε να επιλύσεις οικονομικά θέματα που σε βασανίζουν. Να προσέξεις πώς διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, επειδή είσαι σπάταλος, ειδικά τώρα που ετοιμάζεσαι ή βρίσκεσαι σε διακοπές. Αν είσαι δεσμευμένος, επιλύεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα

 

ΛΕΩΝ

Είσαι έτοιμος να κάνεις ανανεωτικές κινήσεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα συναισθηματικά σου. Οικονομικά τα πας καλά, οπότε άφησε για αργότερα τις επαγγελματικές υποθέσεις και ασχολήσου με τις διακοπές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, βάζεις γλύκα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς να σκέφτεσαι ότι δεν σου αρέσουν οι επιπόλαιες σχέσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το έχει η σημερινή μέρα με τα άστρα της και γίνεσαι πιο σεξουαλικός και παθιασμένος για νύχτες έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ακολουθεί. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις εξομολογήσεις θαυμασμού κι ευχάριστες εκπλήξεις. Όσο για τα επαγγελματικά σου, μην αγχώνεσαι, διότι έχουν πάρει καλό δρόμο. Ακολούθησε τον προγραμματισμό σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα έχεις έξοδα για την οικογένεια, πιθανότατα οι διακοπές θα σε αγχώσουν, αλλά θα βρεις τρόπο να τα καλύψεις. Σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου. Προς το παρόν χαλάρωσε και όταν επιστρέψεις, άνοιξε τον δίαυλο που θεωρείς ότι θα σου φέρει έσοδα. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα κυλούν ομαλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται καυτός έρωτας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα διευθετήσεις σήμερα με μεγαλύτερη ευκολία επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν συνάδελφοι ή συνεργάτες σου που πιστεύουν πολύ στις ικανότητές σου και σε στηρίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σού κάνει μια ευχάριστη έκπληξη. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις φλερτ και μηνύματα, οπότε είναι σίγουρο πως δεν θα πλήξεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βγαίνεις κερδισμένος από το πλανητικό σκηνικό! Η μέρα σου είναι γεμάτη νέες ιδέες, σχέδια και μια μετακίνηση που θα σε αναζωογονήσει. Μη μείνεις σε παλιές ιδέες και ανανεώσου επαγγελματικά, αλλά προς το παρόν απόλαυσε τις διακοπές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πηγαίνεις με το ταίρι σου στον έβδομο ουρανό. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια γλυκιά γνωριμία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική προκειμένου να θέσεις στόχους που θα τους πετύχεις γρήγορα και θα καταφέρεις να δεις αύξηση στο εισόδημά σου. Κάνε προγραμματισμό, ώστε να είσαι έτοιμος μόλις γυρίσεις από διακοπές. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο περιμένει να κάνεις το πρώτο βήμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική προκειμένου να θέσεις στόχους που θα τους πετύχεις γρήγορα και θα καταφέρεις να δεις αύξηση στο εισόδημά σου. Κάνε προγραμματισμό, ώστε να είσαι έτοιμος μόλις γυρίσεις από διακοπές. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο περιμένει να κάνεις το πρώτο βήμα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχολήσου με τα τρέχοντα θέματα της δουλειάς και σιγά σιγά οργανώσου για καινούργιες διεκδικήσεις. Αν είσαι ήδη σε κάποια παραλία, μην αγχώνεσαι για το τι άφησες πίσω σου, αν έχεις φροντίσει να απομονώσεις έναν συνεργάτη που μόνο προβλήματα σου έφερνε. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς «ζάχαρη», ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια ωραία γνωριμία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου