Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 7 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Ζώδια αστρολογία

ΚΡΙΟΣ

Με το να έχεις νεύρα, χάνεις «έδαφος» και η δουλειά σου δεν γίνεται όπως θέλεις. Πρόσεξε, διότι ενδεχομένως ένας συνεργάτης σου θα σου πει «γεια». Να κάνεις μια αναγκαστική ανακωχή. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου προσπαθεί να σε καταλάβει. Δείξε τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά σου, αλλά ο έρωτας δεν ρωτάει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σου κατάσταση θα έχει σκαμπανεβάσματα και θα νιώθεις ξαφνικές φοβίες. Έχεις κουραστεί αρκετά στη δουλειά και θέλεις διακοπές. Προσπάθησέ το προκειμένου να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι δίπλα σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε μια επανασύνδεση και μια καινούργια γνωριμία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα τα καταφέρεις με τη διπλωματία σου να βρεις τρόπο για να διορθώσεις μια ζημιά στη δουλειά, ώστε να ξεκινήσεις χαλαρά τις διακοπές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις «επαναστατικές» δηλώσεις. Το ταίρι σου θα εκραγεί και θα έχετε σοβαρό καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παρασυρθείς από πρόσωπο που σου λέει μόνο μεγάλα λόγια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα στη δουλειά, καθώς θα αναγκαστείς να απομονώσεις κάποιους συνεργάτες, που το μόνο το οποίο κάνουν είναι να κρίνουν. Θέλεις να φύγεις χαλαρός για διακοπές, αλλά αυτό σου φέρνει άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε, διότι κρυφές αμαρτίες θα έρθουν στο φως. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο σου κλείνει το μάτι.

 

ΛΕΩΝ

Αφοσιώσου στη δουλειά προκειμένου να ξεχαστείς, καθώς έχεις πολλά νεύρα. Δεν σου φταίνε οι συνεργάτες σου, αν εσύ έβαλες δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Τώρα ξέμπλεξέ τα και ύστερα πας διακοπές. Αν είσαι δεσμευμένος, κανόνισε, διότι με τα παράλογα ξεσπάσματά σου θα διώξεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, καινούργια γνωριμία φαίνεται ενδιαφέρουσα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα καταφέρεις να μπαλώσεις ένα λάθος που θα γίνει στη δουλειά, αλλά μην αρχίσεις τώρα καβγά με αυτόν που το έκανε. Κλείσε κάποιες εκκρεμότητες και φύγε διακοπές για να ξεκουραστείς. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα απογοητευθείς από μια νέα γνωριμία, που αρχικά θα δείξει άλλο πρόσωπο.

 

ΖΥΓΟΣ

Συνεργάτες σου θα σου δώσουν λύσεις σε προβλήματα που θα εμφανιστούν στη δουλειά. Μη ζυγίσεις σήμερα συνεργασίες, διότι κάπου θα κάνεις λάθος. Άλλωστε, αυτό που σε ενδιαφέρει τώρα είναι να κλείσεις εκκρεμότητες και να φύγεις διακοπές. Αν είσαι δεσμευμένος, να μην ανοίξεις συζητήσεις, καθώς θα ξεσπάσει καβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να σταματήσεις να κοιτάς με μισό μάτι τους συνεργάτες σου. Να συνεργαστείς, ώστε να τελειώσει η δουλειά και να πας διακοπές με ηρεμία. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις κόντρες με το ταίρι σου σήμερα και προτίμησε να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Να κρατήσεις τη σχέση μυστική, μέχρι να «δέσει».

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην παίρνεις μέρος σε κουτσομπολιά, διότι θα μεταφερθούν διαφορετικά. Έτσι, κάποιοι που φταίνε θα βγάλουν την ουρά τους απέξω και θα εκτεθείς εσύ. Μη δώσεις… πάτημα σε ανταγωνιστές να εκμεταλλευτούν μια κατάσταση. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις τη ζήλια σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κατέβασε τον πήχυ των απαιτήσεών σου. Φλέρταρε διακριτικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην είσαι καταπιεστικός και απότομος με τους συνεργάτες σου. Συνέχισε την καλή δουλειά και κλείσε κάποιες εκκρεμότητες, ώστε να φύγεις διακοπές. Έχεις κουραστεί και αφοσιωθεί πολύ στην εργασία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανότατα μια επανασύνδεση θα σου φέρει στενοχώρια. Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι σήμερα οι τριβές με το ταίρι σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να μην παρεκκλίνεις από τον αρχικό στόχο στη δουλειά και ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα, ούτε να προχωρήσεις ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Ασχολήσου με τα μέτωπα που έχεις ήδη ανοίξει. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος, μην εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο με το «καλημέρα» σας. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τι λες και πώς το λες στο ταίρι σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχεις ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, επειδή έχεις κουραστεί. Να μην ταράξεις τους συνεργάτες σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η πολλή καλοσύνη σου, διότι κάποιοι ίσως την εκμεταλλευτούν και χάσεις ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις νέο πρόσωπο και ζεις τις χαρές του έρωτα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου