Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 5-6/7

ΚΡΙΟΣ

Μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει και θα την αποδεχτείς θα αλλάξει αρκετά την κοινωνική σου εικόνα ενώ θα… φουσκώσει και το πορτοφόλι σου. Η εβδομάδα σού φέρνει αρκετές επιτυχίες και σε κάνει πιο δυνατό. Δεν θα λείψουν κάποιες μικρές αναποδιές, όμως θα τα καταφέρεις εύκολα, καθώς τα άστρα είναι περισσότερο ευνοϊκά παρά εχθρικά. Ο νους σου είναι στις διακοπές και… φουλάρεις τις μηχανές. Το σίγουρο είναι πως θα προλάβεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να μην αντιμετωπίσεις ένα… βουνό όταν επιστρέψεις. Τα αισθηματικά σου πάνε καλά, τόσο αν είσαι δεσμευμένος όσο και αν αναζητάς ταίρι, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και να μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι από τις πολύ καλές εβδομάδες σου, καθώς θα έχεις ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης εκεί όπου δεν τις περιμένεις. Να λειτουργήσεις με συνέπεια, οργάνωση και υπευθυνότητα σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου! Αυτό θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις τη θέση σου και να προβάλεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ταλέντα σου. Είσαι αρκετά κουρασμένος, αλλά η επιτυχία σε κάνει να πεισμώνεις περισσότερο και να θέλεις το καλύτερο για σένα και τους ανθρώπους που αγαπάς. Στα αισθηματικά σου θα κάνεις επαναπροσδιορισμό των ερωτικών στόχων που θέλεις να κατακτήσεις, είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος. Αν κάτι είναι δυνατό στα αισθηματικά σου, θα κρατήσει. Αν όχι, θα διαλυθεί ξαφνικά σαν χάρτινος πύργος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να χρησιμοποιήσεις το χάρισμά σου στην επικοινωνία κάνοντας καινούριους φίλους που θα σε βοηθήσουν κι επαγγελματικά. Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες μέσα στην εβδομάδα να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Παρ’ όλα αυτά, εσένα το μυαλό σου είναι στραμμένο στο ταξίδι που θέλεις να κάνεις για να ξεκουραστείς. Οι δικοί σου άνθρωποι σε σιγοντάρουν να ξεκουραστείς. Πριν φύγεις, όμως, ανοίγεις μια καλή επαγγελματική πόρτα που κυνηγούσες εδώ και καιρό. Στα αισθηματικά σου πας αρκετά καλά. Ο έρωτας μπορεί τώρα να έρθει από μακριά, από άλλη πόλη ή και χώρα ή με ένα άτομο που σας χωρίζουν πολλά. Επιπλέον, το διάστημα αυτό μπορείς να πείσεις, να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να αποφύγεις τα κουτσομπολιά, διότι μπορεί να εμπλακείς σε καταστάσεις που δεν θα σου βγουν σε καλό στο εργασιακό σου πεδίο. Τα οικονομικά σου πάνε καλά και είναι από τις λίγες φορές που το διασκεδάζεις, χωρίς να κλαίγεσαι, όπως συμβαίνει συνήθως. Νιώθεις γεμάτος πάθος για ζωή και έρωτα, αρκεί να μη σε πιάσουν πάλι οι ανασφάλειές σου. Στη δουλειά ακολούθησε τη διαίσθησή σου για κάτι καινούριο που θα παρουσιαστεί. Να είσαι τρυφερός με το ταίρι σου, ενώ ένα ταξιδάκι είναι πολύ πιθανό. Αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις ένα… ταρακούνημα, αφού έχεις καιρό μόνος, αλλά ο έρωτας έρχεται εκεί όπου δεν τον περιμένεις. Μην ψάχνεις μεγάλες αγάπες, ζήσε το τώρα και βλέπεις.

ΛΕΩΝ

Θα κάνεις προοδευτικά βήματα στα επαγγελματικά σου, όμως μην κομπάζεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου. Εκνευρίζεις τους συνεργάτες σου και δεν θα σε βοηθήσουν όταν θα τους χρειαστείς. Η εβδομάδα που έρχεται σε φέρνει απέναντι σε πολλές εργασιακές προκλήσεις και προσκλήσεις που πρέπει να αποδεχτείς και να δεις ποια σου ταιριάζει καλύτερα. Παράλληλα, θα στραφείς και στα αισθηματικά σου, διότι νιώθεις ότι θέλεις προσωπική συναισθηματική στήριξη και ας είσαι -ή κάνεις- το δυνατό. Μην ανησυχείς, διότι θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη σχέση σου και θα οργανώσετε ένα ταξίδι. Αν είσαι ελεύθερος, θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή θα σε… απογειώσει. Θα ζήσεις μοναδικές στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά και απομονώνεις συναδέλφους ή συνεργάτες σου που έχουν άλλες προτεραιότητες. Θέλεις να ρίξεις καλό… σπόρο, ώστε να θερίσεις γρήγορα και δεν σε νοιάζει ότι αντί να οργανώνεις τις διακοπές σου, θα δουλεύεις χωρίς να παίρνεις ανάσα. Μια πρόταση για οικονομική συνεργασία που θα σου γίνει, θα υπογραφεί με τους καλύτερους όρους. Τα αισθηματικά πρέπει να τα προσέξεις. Μην κλείνεις τα αυτιά σου στα παράπονα που σου κάνει το ταίρι σου, αφού δεν θέλεις χωρισμό, οπότε αφοσιώσου στον άνθρωπό σου. Αν είσαι ελεύθερος, παρότι σου αρέσουν οι σταθερές σχέσεις, δεν λες «όχι» σε ένα ταξίδι και σε κάτι πρόσκαιρο που θα σε ανεβάσει.

ΖΥΓΟΣ

Θα απομακρυνθείς από ανθρώπους που αποδείχτηκαν σκληροί ή ψεύτικοι και δεν έχεις κανένα όφελος να τους κρατάς. Επιτέλους, έπαψες να προσπαθείς να συμβιβάσεις καταστάσεις που δεν «πηγαίνουν» στη δουλειά. Πνέει αέρας ανανέωσης και ελπίδας. Έτσι θα αναζητήσεις νέους «συμμάχους», καινούριες πηγές κερδών και θα κάνεις κι ένα ταξίδι προκειμένου να καταφέρεις μια νέα συμφωνία. Θα γυρίσεις νικητής και αυτό θα σου δώσει μεγάλη δύναμη. Στα αισθηματικά σου, είτε θα κάνεις καλύτερη μια υπάρχουσα σχέση είτε θα ξεκινήσεις κάτι καινούριο, χωρίς να κρατάς παράλληλα κάποια ασφαλιστική δικλείδα που μόνο μπελάδες μπορεί να σου σου φέρει. Αν είσαι ελεύθερος, μη χτυπάς σε δύο μεριές. Φρόντισε να πετύχεις κέντρο, ώστε να μην πας μόνος διακοπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στη δουλειά γίνεσαι πιο συνεργάσιμος γνωρίζοντας πως οι συνεργάτες σου, τους οποίους έχεις χρόνια, θέλουν το καλό σου. Εξάλλου, βλέπεις ότι με τη συνεργασία έχεις πετύχει πολλά και θέλεις να πετύχεις ακόμη περισσότερα. Η νέα εβδομάδα είναι πολύ βοηθητική σε αυτό. Αν είσαι δεσμευμένος, δένεσαι περισσότερο με το ταίρι σου, καθώς εκτιμάς όλα όσα σου έχει προσφέρει σε δύσκολες στιγμές. Επίσης, υπάρχει μεγάλη περίπτωση μιας ξαφνικής ερωτικής δέσμευσης. Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, έχεις κάνει την αυτοκριτική σου και ψάχνεις κάτι ουσιαστικό. Ξέρεις ότι με κτητικότητες και ζήλιες δεν κρατιέται η σχέση. Πρόσεξε μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη, διότι καινούριος έρωτας έρχεται. Σε σένα έγκειται αν θα στεριώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η άστατη διαχείριση των οικονομικών σου θα σου φέρει προβλήματα, αν δεν προσέξεις, όπως και η τάση σου να βλέπεις πολύ αισιόδοξα τα επαγγελματικά θέματα και να… σφυρίζεις ανέμελα. Όμως, λες κι έχεις το… κοκαλάκι της νυχτερίδας, διότι χωρίς πολύ κόπο θα καταφέρεις να πείσεις συνεργάτη σου να ξεκινήσετε κάτι καινούριο που θα σας αποφέρει γρήγορα κέρδη. Το μυαλό σου πάντα «τρέχει», οπότε ξέρεις πώς να πείθεις τους άλλους να σε βοηθήσουν. Θα έχεις κέφι για νέες γνωριμίες, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε διότι η διάθεσή σου να… παίξεις σε πολλά ταμπλό θα σου φέρει μπελάδες. Αν αποκαλυφθείς, πέταξε το πουλάκι. Θα χάσεις καλή ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας συνεργάτης θα αποδειχτεί πολύτιμος σε ένα πρόβλημα που θα παρουσιαστεί, αρκεί να μη σε πιάσει η ξεροκεφαλιά σου, ως συνήθως. Στα επαγγελματικά έχεις κάνει σωστές κινήσεις και τώρα απολαμβάνεις τους «καρπούς» των προσπαθειών σου. Τα πας καλά. Είναι καιρός να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς. Στα ερωτικά σου βιώνεις συναισθήματα με πάθος, ενώ ανανεώνεις και την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος, μια επανασύνδεση είναι πιθανή, αλλά δεν θα σου προσφέρει τίποτα. Εσύ θέλεις κάτι που να σε ανανεώσει, οπότε κοίτα γύρω σου. Δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ. Είναι δίπλα σου ο έρωτας, έτοιμος να σε ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Μην είσαι απόλυτος, διότι φοβίζεις τον άλλον άνθρωπο με τις ιδέες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κλείσε πρώτα οικονομικές εκκρεμότητες και ύστερα προχώρα παρακάτω, χωρίς όμως υπερβολές που θα αδειάσουν το ταμείο σου, το οποίο τόσο κόπιασες να συμμαζέψεις. Εξάλλου, τώρα αυτό που σε ενδιαφέρει είναι οι διακοπές σου, αλλά μη φύγεις χωρίς να έχεις διακανονίσει παλιά χρέη. Μια συζήτηση με ένα συνεργάτη θα καταλήξει σε καλή οικονομική συμφωνία. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή και το ταίρι σου σε ακολουθεί. Άλλωστε, το ήθελε από καιρό, σ’ το έλεγε διαρκώς, αλλά έπρεπε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι για να το ακούσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, εκπέμπεις ερωτισμό και γοητεία. Σου αρέσει το φλερτ, οπότε ξεκινάς ένα «παιχνίδι». Μόνο που θα πιαστείς στη… φάκα. Θα ερωτοχτυπηθείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Έβαλες λίγο μυαλό και δεν πετάς στα σύννεφα, όταν σου προτείνουν κάτι επαγγελματικά. Να δούμε, όμως, αν θα συνεχίσεις να θυμάσαι τα μαθήματα που πήρες από δήθεν συνεργάτες και φίλους. Να μην πείθεσαι πλέον σε μεγάλα λόγια, αλλά να ζητάς πράξεις. Μην αγχώνεσαι. Θα έρθουν καινούριοι συνεργάτες ή φίλοι, αν κάποιοι σε εγκαταλείψουν. Κανείς δεν μένει με το ζόρι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα σου μπουν… ψύλλοι στ’ αυτιά. Πιθανότατα να έχεις λάθος εντυπώσεις από λόγια τρίτων που σας ζηλεύουν. Μη στενοχωρείς αδίκως το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν βιάζεσαι να προχωρήσεις παρακάτω, καθώς θέλεις να «ανασυνταχθείς» ψυχολογικά. Όμως ο έρωτας έρχεται σφοδρός και σε παρασέρνει. Βάλε… αντηλιακό να μην καείς!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου