Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 4 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά σου σε αγχώνουν, αλλά θα βρεις λύσεις αν παραμείνεις ψύχραιμος. Ένας συνεργάτης σου σου δίνει μια ιδέα που αν την αξιοποιήσεις, θα καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου. Χρειάζονται, όμως, καλός προγραμματισμός και όχι βιαστικές κινήσεις. Μη βγάζεις τις ανασφάλειές σου στο ταίρι σου, διότι θα γίνει καβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος, πρόσωπο από το παρελθόν σου επιστρέφει.

ΤΑΥΡΟΣ

Φρόντισε να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις, γιατί μόνο έτσι θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για την επαγγελματική σου ανέλιξη. Χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές, καθώς η υπερκόπωση είναι προ των πυλών. Αν έχεις χρόνιο πρόβλημα υγείας, μην αμελήσεις κάποια συμπτώματα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον σε φλερτάρει κι ενδίδεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι παρορμητικός και αυτό θα γίνει η αιτία να έρθεις σε διαμάχη με συνεργάτη σου. Προσπάθησε να μη φτάσεις τα πράγματα στα άκρα, διότι δεν σε συμφέρει. Χρησιμοποίησε το διπλωματικό τρόπο που διαθέτεις, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση χωρίς απώλειες. Θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και βγαίνει κάτι καλό. Ακολούθησέ το.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρχονται νέες καλές συνεργασίες, οπότε ηρέμησε. Μην εκνευρίζεσαι χωρίς λόγο και σήμερα να προσέξεις για ατυχήματα, ειδικά αν χειρίζεσαι εργαλεία. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά μπορείς κάτι να διορθώσεις προτού φύγεις για διακοπές. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος σε βοηθάει να ξεχαστείς, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο έρχεται για να μείνει. Μην το απογοητεύσεις δείχνοντας ανασφαλής. Όλα καλά.

ΛΕΩΝ

Πρόσεξε μη δημιουργήσεις εντάσεις που θα απομακρύνουν πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανέλιξή σου. Χρειάζεσαι «συμμάχους» όσο καλά και αν πας στη δουλειά. Οργανώσου προτού φύγεις για διακοπές. Στη σχέση σου θα βγει η ρομαντική πλευρά σου και αυτό αρέσει. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει μετανιωμένο. Σκέψου το καλά, αν θα επιστρέψεις. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Προχώρα μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις νευρικότητα, γι’ αυτό να προσέξεις τυχόν αντιπαραθέσεις στη δουλειά. Έχεις κουραστεί και χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές. Να προσέξεις ατυχήματα που θα προκύψουν από την εμμονή σου να μπλέκεις σε πράγματα που δεν ξέρεις. Θα σου γίνει μια καλή επαγγελματική πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις κόντρα με το ταίρι σου, επειδή το παραμελείς. Αν είσαι αδέσμευτος, επιστρέφει παλιά ωραία γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις ήδη καταφέρει αρκετά, οπότε συνέχισε δυναμικά. Η τύχη είναι με το μέρος σου προκειμένου να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν. Μόνο να προσέξεις τι τάζεις και σε ποιον. Θα βρεθείς σε δύσκολη θέση, αν δεν καταφέρεις να ανταποκριθείς σε αυτά που υποσχέθηκες. Στη δουλειά υπάρχει μεγάλη ζήλια. Αν είσαι δεσμευμένος νιώθεις ασφαλής, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σε εντυπωσιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σου βγει λόγω κούρασης μια επικριτική διάθεση προς κάθε κατεύθυνση. Πρόσεξε, καθώς αν τσακωθείς με συνεργάτες σου, η ρήξη θα είναι οριστική. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται. Χρειάζεσαι διακοπές, διότι είσαι κουρασμένος. Μην ανοίξεις τώρα καινούριες δουλειές, καθώς κάπου θα κάνεις λάθος. Αν είσαι δεσμευμένος, μια έκπληξη στο ταίρι σου αναζωπυρώνει το πάθος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία είναι κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξε συναδελφικότητα, αλλιώς θα απομονωθείς και θα παλεύεις μόνος. Αυτό δεν σε συμφέρει, καθώς έχεις μεγάλα σχέδια στο επαγγελματικό σου πεδίο. Προς το παρόν, πάντως, σχεδιάζεις ένα ταξίδι μοναχά για πάρτι σου ή μαζί με το ταίρι σου, καθώς έχεις κουραστεί. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ταράζεις το ταίρι σου με ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, η γοητεία σου φέρνει πολλά πρόσωπα δίπλα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι δύσκολη μέρα για σένα, καθώς οι απαιτήσεις στη δουλειά είναι πολλές και αγχώνεσαι. Κοίταξε να χαλιναγωγήσεις τον εκνευρισμό σου για να μη δημιουργήσεις αντιπαραθέσεις στη δουλειά. Μην υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία, διότι σήμερα θα είσαι πολύ πιεσμένος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε… αποφορτίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία. Μόνο μην αρχίσει να πιέζεις, καθώς θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε μια επαγγελματική διένεξη, ώστε να μη φτάσει η κατάσταση στα άκρα. Άσε το να περάσει. Πρόσεξε τα ατυχήματα, καθώς θέλεις να τελειώσεις γρήγορα τις δουλειές σου. Η μόνη σου έννοια είναι πώς θα πας διακοπές. Συγκεντρώσου. Θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια τυχαία γνωριμία σε ταξίδι σού εξάπτει τη φαντασία.

ΙΧΘΥΕΣ

Να μην ξεκινήσεις σημαντικές συζητήσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Όλοι τώρα -και εσύ- έχουν το μυαλό τους στις διακοπές. Άφησε τις επαγγελματικές συζητήσεις για τον Σεπτέμβριο, εκτός και αν κάτι χρειάζεται επείγουσα τακτοποίηση, π.χ., ένας διακανονισμός με την Εφορία. Μην πείθεσαι από υποσχέσεις, γιατί θα βγεις χαμένος. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δημιουργείς αδίκως ένταση στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου