Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 3 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Να προσέξεις σήμερα, γιατί μια ανατροπή στο εργασιακό περιβάλλον σου θα σε απορροφήσει και θα ξεχάσεις τα δικά σου πρόσωπα. Αυτό σημαίνει πως, αν είσαι ελεύθερος, δεν έχεις χρόνο για φλερτ ή νέες γνωριμίες. Θα πρέπει να κοιτάξεις και το συναισθηματικό σου θέμα, γιατί όποια αναποδιά και αν συμβεί στη δουλειά, έχεις τρόπο να την αντιμετωπίσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η κοινωνική σου εικόνα λάμπει και το απολαμβάνεις. Αν και κάποιες φορές σε εκνευρίζει που υποβαθμίζουν την αξία σου, έχεις πεισμώσει και αποδεικνύεις ότι τίποτα δεν σε σταματάει. Ένας αντίπαλος θα φάει τη σκόνη σου, καθώς έχεις δυνατές φιλίες και ξέρεις πώς να τις χρησιμοποιήσεις. Στα συναισθηματικά σου έχεις ηρεμία, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, ζητάς πολλά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα σχέδιό σου μπαίνει με επιτυχία στην τελική εφαρμογή. Έτσι, ηρεμείς και κάνεις σχέδια και για τις διακοπές σου. Θέλεις να πας ταξίδι με περιπέτεια και θα το κάνεις, πιθανότατα, σε προορισμό εξωτερικού. Στα συναισθηματικά σου, το ταίρι σου σε ακολουθεί, ενώ, αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις. Να διαλέξεις κάτι που να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα θέλει προσοχή στα επαγγελματικά σου. Μην αφήσεις πίσω χρέη. Διευθέτησέ τα πριν από τις διακοπές. Επίσης, άνοιξε την πόρτα για μια νέα επαγγελματική συμφωνία που πρέπει να τη δεις εδώ και τώρα. Θα περάσεις μια νύχτα πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αρχίσεις να πλάθεις αμέσως ιστορίες μελό.

 

ΛΕΩΝ

Επιβάλλεται να κοιτάξεις την εγωιστική συμπεριφορά σου και να επαναπρογραμματίσεις τις επαγγελματικές σου ενέργειες. Δες ποιους έχεις συμμάχους και ποιο επαγγελματικό σχέδιο μπορείς να βάλεις αρχικά σε εφαρμογή. Το ταίρι σου σε στηρίζει. Δείξε εμπιστοσύνη. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις νέες γνωριμίες. Μην παρασυρθείς από έπαρση, γιατί θα χάσεις μια σημαντική ευκαιρία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δουλεύεις αρκετά και αυτό σου το αναγνωρίζουν οι συνεργάτες σου, που είναι με το μέρος σου ακόμη και σε ένα επικίνδυνο ρίσκο. Όμως, προσωρινά πρέπει να το ξεχάσεις. Κάνε τα πλάνα σου και τον προγραμματισμό σου, αλλά προηγούνται οι διακοπές σου για να ξεκουραστείς. Δώσε σημασία στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται νέος έρωτας.

 

ΖΥΓΟΣ

Μόλις έχεις αρχίσει να ανασαίνεις στα επαγγελματικά σου, οπότε πρόσεχε τι ξοδεύεις και πού. Οργάνωσε τις διακοπές σου, αλλά, μέχρι να φύγεις, τακτοποίησε κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες στη δουλειά σου. Με το να τις αναβάλλεις, θα έχεις μεγάλο άγχος. Το ταίρι σου είναι γεμάτο πάθος, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις κάτι καλό, αρκεί να μην τσιλημπουρδίζεις

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα σου χτυπάει την πόρτα μια ευκαιρία. Δες τα ψιλά γράμματα μιας συμφωνίας, τις προτεραιότητές σου και πράξε ανάλογα. Θα χρειαστεί να αναβάλεις -εξαιτίας αυτού- για λίγο τις διακοπές σου, αλλά αξίζει. Στα αισθηματικά σου μην παρασύρεσαι από εντάσεις, ενώ, αν είσαι ελεύθερος, κάνεις βήματα για επανασύνδεση. Μόνο αν το θέλεις πολύ, τόλμησέ το.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κράτα την υπεραισιοδοξία σου και αφοσιώσου στη δουλειά. Εσένα ο νους σου τρέχει σε ακρογιαλιές και δειλινά. Άκου λίγο και τους συνεργάτες σου. Μην ανοίξεις νέα εργασιακά μέτωπα, προτού κλείσεις τα παλιά. Το ταίρι σου έχει παράπονα. Πρόσεξε αν κοιτάς αριστερά και δεξιά. Αν είσαι αδέσμευτος, ερωτικά μηνύματα, νέες γνωριμίες και κατακτήσεις είναι στην ημερήσια διάταξη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις κάνει καλό προγραμματισμό και ήδη αποδίδει. Μην κάνεις τώρα άλλα βήματα. Συγκεντρώσου στα μέτωπα που έχεις ανοίξει και οργάνωσε να πας λίγες μέρες διακοπές, γιατί το έχεις ανάγκη. Έχεις κουραστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Συναισθηματικά αφήνεσαι στο ταίρι σου να σε ταξιδέψει. Αν δεν έχεις ταίρι, ένα πρόσωπο σου αποκαλύπτεται. Ακολούθησέ το, αν σου αρέσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σου θέλουν ακόμη προσοχή και χρειάζεσαι συμμάχους. Μια ιδέα που στριφογυρίζει στο μυαλό σου θέλει πολύ καλό προγραμματισμό. Δεν προλαβαίνεις τώρα, γιατί το μόνο που θέλεις είναι να κάνεις ένα ταξίδι και να ξεκουραστείς. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου αγχώνεται με την απόμακρη συμπεριφορά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις συνεχώς.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια πράγματα που θα δεις στη δουλειά δεν θα σου αρέσουν, οπότε κινήσου γρήγορα και απομόνωσε αυτούς που θέλουν να πλήξουν την καλή σου εικόνα στην αγορά. Το μυαλό σου τρέχει σε θάλασσες και ωραία καλοκαιρινά τοπία, αλλά πρέπει να συγκεντρωθείς. Συναισθηματικά μην είσαι ζηλιάρης, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία σε απογειώνει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου