Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 25 Ιουλίου

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Θα γίνεις επικριτικός στους συνεργάτες σου. Θέλεις να ξεκινήσεις νέα πράγματα και χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα τα καταφέρεις. Δεν μπορείς μόνος σου να τα κάνεις όλα, οπότε φρόντισε να μη δείχνεις εγωιστής και εριστικός. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις παραμελήσει το ταίρι σου για τη δουλειά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος… ρίξε τον πήχη των απαιτήσεών σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις κουραστεί, αλλά ξέρεις ότι χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά κι ας έχεις σταθεροποιήσει μια κατάσταση. Οι συνάδελφοι και οι προϊστάμενοί σου «πίνουν νερό στο όνομά σου», οπότε βάλε κι άλλο τα δυνατά σου. Να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες που έχει το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον σε ταξίδι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δυναμικότητά σου σήμερα ίσως ενοχλήσει κάποιους συναδέλφους σουαλλά μην εκνευριστείς. Χρησιμοποίησε την πολιτική σου για να κατακτήσεις ακόμα κι αυτούς που σε αμφισβητούν. Εξάλλου τώρα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην το… παίζεις ανεξάρτητος. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις ένα πρόσωπο γιατί δεν θέλεις να πας μόνος διακοπές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε έχουν βαρεθεί όλοι και σε απομονώνουν στη δουλειά γιατί συνεχώς γκρινιάζεις. Δεν το βλέπεις; Δες τα καλά που υπάρχουν στη ζωή σου. Ρίξου στη δουλειά και όχι στα… πατώματα. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε τις κόντρες στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος, κυριαρχούν οι φόβοι σου και θα προσπεράσεις μια καλή γνωριμία, οπότε πιθανότατα θα… πλατσουρίζεις μόνος.

 

ΛΕΩΝ

Να μην παίρνεις την… μπουκιά από το στόμα των άλλων στη δουλειά. Αυτό δεν θα σου βγει σε καλό. Το Σύμπαν θα σου το γυρίσει μπούμερανγκ. Ασχολήσου με τις δικές σου ευκαιρίες. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δυναμιτίζεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην έχεις τόσες πολλές απαιτήσεις. Κρίμα να τραγουδάς «είναι το στρώμα μου μονό».

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλά, οπότε μην αφήσεις να υπάρξει η όποια «αιμορραγία»στο ταμείο σου. Ακόμα πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες πριν φύγεις για διακοπές, οπότε δούλεψε χωρίς σταματημό. Αν είσαι δεσμευμένος,εμμένεις σε λεπτομέρειες που στεναχωρούν το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ έχει ενδιαφέρον. Συνέχισε και βλέπεις. Να προτιμήσεις τησυνεννόηση.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα πράγματα έχουν αρχίσει να στρώνουν,αλλά σε αγχώνει η πολλή δουλειά. Μην απογοητεύεσαι για πράγματα που φτιάχνουν. Μια αναποδιά στη δουλειά δεν είναι καταστροφή. Αν είσαι δεσμευμένος,εκφράζεις έντονα συναισθήματα στο ταίρι σου και το χαροποιείς. Αν είσαι αδέσμευτος, η διάθεσή σου θα έχει αρκετά… σκαμπανεβάσματα, οπότε δύσκολα θα προσεγγίσεις το πρόσωπο που θέλεις. Πάρ’ το αλλιώς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η καλύτερη εποχή να κλείσειςανοικτά μέτωπα στη δουλειά και να φύγεις για διακοπές. Μην ενθουσιάζεσαι με λόγια, αλλά ζήτα πράξεις από τους συνεργάτες σου. Με ηρεμία και χωρίς να γίνεσαι απαιτητικός, θα χτίσεις κλίμα εμπιστοσύνης. Αν είσαι δεσμευμένος,ανοίξου στο ταίρι σου και μην έχεις εγωισμό. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία, αλλά θα είσαι πολύ «κουμπωμένος», οπότε θα απομακρυνθεί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα πας καλά στα επαγγελματικά-οικονομικά σου και είσαι χαρούμενος και αισιόδοξος. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι υπεραισιόδοξος και να τα αφήσεις όλα στην τύχη τους. Να συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ζητάει να φύγετε για διακοπές. Αν είσαι αδέσμευτος,μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Διασκέδασε φλερτάροντας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλά τα πας οικονομικά, αλλά χρειάζεται να διευρύνεις την πελατεία σου. Δεν θα είναι δύσκολο γιατί ξέρεις να οργανώνεις πετυχημένα σχέδια. Αν πάλι αυτά που έχεις σου αρκούν, περιφρούρησέ τα και αρκέσου σε αυτά. Αν είσαι δεσμευμένος,περνάς καλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος,ένα νέο πρόσωπο αλλάζει τη ζωή σου. Ακολούθησέ το και θα περάσετε πολύ ωραία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν διαλύσεις τώρα μια συνεργασία με την επιπολαιότητά σου, θα υποστείς μεγάλη ζημιά στη δουλειά. Δεν σε συμφέρει τώραπου ετοιμάζεσαι και για νέα ανοίγματα.Ηρέμησε και χρησιμοποίησε πολιτική για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάξε μέσα σου τι πραγματικά θέλεις κι ύστερα «κυνήγησέ» το. Θα το βρεις σύντομα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται, οπότε μην τους απογοητεύσεις γιατί άρχισες να κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια. Έχεις ένα μαγικό τρόπο να κάνεις τα ψέματά σου να φαίνονται αληθινά. Πρόσεξε όμως γιατί ο «ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται». Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι απόμακρος από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θαεντυπωσιαστείς από μια νέα γνωριμία.

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου