Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 18 Ιουλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις δύσκολη μέρα με ανατροπές. Ο Άρης σε όψη με τον Κρόνο σήμερα δεν αστειεύεται. Μην ξεσπάς στους άλλους ενώ γνωρίζεις ότι πληρώνεις τα λάθη σου. Μίλα με το ταίρι σου για κάτι που σε ενοχλεί, αλλά μην προκαλέσεις καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, όσο γρήγορα βρεις τον έρωτα, τόσο γρήγορα θα τον χάσεις, οπότε μη βιάζεσαι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Προτίμησε να είσαι σε ένα εργασιακό περιβάλλον που σε εκτιμούν. Αν σου έρθει μια ουρανοκατέβατη πρόταση συνεργασίας, μη βιαστείς να πεις το «ναι». Δεν είναι όπως φαίνονται τα πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις ενδιαφέρουσα γνωριμία. Να ζήσεις ό,τι σου προσφέρει, χωρίς να κάνεις μακρόπνοα σχέδια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να προσέξεις μια πρόταση συνεργασίας, καθώς κάποια σημεία της δεν θα λειτουργήσουν στο μέλλον υπέρ σου. Καλύτερα είναι να την «παγώσεις» και να κοιτάξεις και αλλού, καθώς θέλεις έσοδα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείπεις το ταίρι σου, καθώς ήδη δημιουργούνται «σύννεφα» στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει ερωτική γνωριμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταμάτα την γκρίνια και ειδικά σήμερα προσπάθησε να είσαι προσηλωμένος στη δουλειά, διότι αν γίνει ένα λάθος, δεν θα μπορέσεις να το «μαζέψεις». Ο Άρης σε όψη με τον Κρόνο σου φέρνει ξαφνικούς «εχθρούς» στη δουλειά, οπότε πρόσεχε. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο σε εντυπωσιάζει με την απλότητά του.

 

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να καταλάβεις πως οι άνθρωποι που έχεις δίπλα σου σε νοιάζονται, αλλά εσύ κάνεις του κεφαλιού σου και θα το πληρώσεις. Σήμερα μην τσακωθείς και μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τη γνώμη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, τρίτα πρόσωπα θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Εξήγησε ήρεμα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας κεραυνοβόλος. Ακολούθησέ τον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια οικονομική προσφορά, ακόμα και αν αυτός που θα σου την προτείνει είναι καλός συνεργάτης σου, θα πρέπει να την προσέξεις. Καλύτερα είναι να το συζητήσετε αργότερα και προς το παρόν να ασχοληθείς με τρέχουσες υποχρεώσεις που χρειάζονται επειγόντως επίλυση. Αν είσαι δεσμευμένος, μην «τρώγεσαι» για καβγά. Θα υπάρξει οριστική ρήξη. Αν είσαι ελεύθερος, μετρίασε τις απαιτήσεις σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να επιλέξεις ποιους συνεργάτες θα κρατήσεις, καθώς σκέφτεσαι σοβαρά ένα «άνοιγμα» στη δουλειά σου. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχεις ζυγίσει καλά τα πράγματα και κυρίως τα οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην «κουκουλώνεις» τα προβλήματα, αλλά κατάλαβε και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς στόχο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σου φύγουν χρήματα προκειμένου να «μπαλώσεις» μια ζημιά στη δουλειά. Είναι μια δύσκολη ημέρα, κατά την οποία τα νεύρα σου θα χτυπήσουν… κόκκινο, αλλά θα πρέπει να αντεπεξέλθεις. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα συζητάς με το ταίρι σου ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρούσε. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό. Ζήσε το χωρίς μεγάλες προσδοκίες. Αργά και σταθερά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δούλεψε στα υπάρχοντα επαγγελματικά «μέτωπα» και κλείσε «τρύπες» στα οικονομικά σου κάνοντας διακανονισμούς. Μην ακούς κάποιους που σου μιλάνε για οικονομικές… επεκτάσεις. Δεν είναι τώρα ο καιρός. Στα αισθηματικά σου κάτι δεν κάνεις καλά με τη σχέση σου. Μάλλον λοξοκοιτάς και το ταίρι σου κάτι έχει «μυριστεί». Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται. Διάλεξε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για υποθέσεις άλλων. Κοίτα τη δική σου δουλειά, διότι αυτό ξέρεις να το κάνεις καλά. Μείνε στο παρασκήνιο και οργάνωσε το επόμενο σχέδιό σου. Η μέρα φέρνει αναποδιές, αλλά εσύ είσαι ήδη προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αναβάλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι πολύ «κουμπωμένος».

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εποχή χρειάζεται σκληρή δουλειά, αν δεν θέλεις να χάσεις τα κεκτημένα σου. Ειδικά σήμερα, πρόσεξε μην κάνεις κάποιο λάθος στη δουλειά. Εσύ ονειρεύεσαι ακρογιαλιές, αλλά οι υποχρεώσεις «τρέχουν». Προσηλώσου σε αυτές, ώστε να μπορέσεις να φύγεις για λίγο αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να ακούσεις τους συνεργάτες σου που σου λένε να γίνεις πιο μαχητικός και όχι τόσο ευκολόπιστος. Μην πιστέψεις κάποιον που σου υπόσχεται το… μάννα εξ ουρανού. Κάνε αυτό που ξέρεις καλά και μην… απλώνεσαι σε πράγματα που δεν τα ξέρεις, αφού θα το μετανιώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σε ενθουσιάσει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου