Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

KΡΙΟΣ

Να προσέξεις, γιατί οι συνεργάτες σου δεν θα μπορέσουν να ανεχθούν τα νεύρα σου κι ενδεχομένως να χάσεις πολύτιμες «συμμαχίες». Εξάλλου, η Νέα Σελήνη δεν σε «χτυπάει». Μπορείς να συνεχίσεις τις δουλειές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να αποφύγεις έναν καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά σου, αλλά ο έρωτας θα… τρυπώσει εκεί που δεν τον περιμένεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σου κατάσταση θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και θα νιώθεις ξαφνικές φοβίες. Γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις στη δουλειά και να μην κάνεις ένα λάθος που δεν θα μπορέσεις να το διορθώσεις μετά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος και έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε επανασύνδεση ή νέα γνωριμία, προχώρα μπροστά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανήκεις στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, οπότε η Νέα Σελήνη σε… χτυπάει κατακούτελα. Θα έχεις δυσκολίες στη δουλειά, γι’ αυτό πρέπει να φανείς ψύχραιμος και να μην τσακωθείς με συναδέλφους. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις «επαναστατικές» δηλώσεις, γιατί το ταίρι σου θα… εκραγεί και θα έρθετε σε ρήξη. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αναγκαστείς να απομονώσεις κάποιους συνεργάτες που το μόνο που κάνουν είναι να κρίνουν τη δουλειά σου και όχι να βοηθάνε. Μην αρχίσεις τη μουρμούρα και δράσε γρήγορα. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί το ταίρι σου σ’ τα έχει μαζεμένα και θα ξεσπάσει! Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου «κλείνει» το μάτι. Να ανταποκριθείς γρήγορα.

 

ΛΕΩΝ

Αφοσιώσου στη δουλειά για να ξεχαστείς, καθώς οι υποχρεώσεις που σε «κυνηγάνε» είναι πολλές. Επίσης, φρόντισε να κάνεις οικονομία και μην ξοδεύεις για πράγματα που δεν χρειάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, κανόνισε την πορεία σου, γιατί με τα παράλογα ξεσπάσματά σου θα διώξεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία φαίνεται ενδιαφέρουσα, αν δεν αρχίσεις τις παράλογες απαιτήσεις σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα καταφέρεις να… μπαλώσεις ένα λάθος που θα γίνει, αλλά μην αρχίσεις τώρα καβγά με αυτόν που ευθύνεται. Δεν είναι ώρα για ξεκαθαρίσματα. Η Νέα Σελήνη θολώνει την κρίση σου. Κάτι θα σου ξεφύγει, οπότε αφοσιώσου στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην «τρώγεσαι» για καβγά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα απογοητευτείς από μια νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ

Μη ζυγίζεις φιλίες ή συνεργασίες, γιατί κάπου θα κάνεις λάθος. Άσε το χρόνο να περάσει, αλλά να έχεις το νου σου εκεί που υποψιάζεσαι ότι παίζεται… διπλό παιχνίδι. Αν χρειαστεί, χρησιμοποίησε παλιούς σου «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, μην ανοίξεις συζητήσεις, γιατί ενδεχομένως να ανατραπούν όσα πίστευες. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις παντού.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπάθησε να συνεργαστείς στη δουλειά, ώστε μια ζημιά να περιοριστεί. Δούλεψε και θα αντιστρέψεις το κλίμα με τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις κόντρες με το ταίρι σου σήμερα και προτίμησε να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις ένα πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Να το κάνεις μόνο αν θέλεις σχέση και όχι παιχνιδάκια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναζήτησε «συμμάχους» στη δουλειά γιατί σήμερα, με τη Νέα Σελήνη που σε επηρεάζει άμεσα, θα τους χρειαστείς. Μια νέα συνεργασία θα «στραβώσει». Μην παίρνεις μέρος σε κουτσομπολιά, γιατί θα μεταφερθούν διαφορετικά. Αν είσαι δεσμευμένος, να περιορίσεις την τάση σου για κτητικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, κατέβασε τον… πήχη των απαιτήσεών σου, για να μη μείνεις κι άλλο μόνος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δες τα πράγματα καθαρά και συνέχισε την καλή δουλειά. Μόνο έτσι θα πετύχεις να σταθεροποιήσεις ό,τι έχεις φτιάξει. Κάνε καινούριο οργανόγραμμα. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανότατα μια επανασύνδεση θα σου φέρει στενοχώρια. Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι σήμερα οι τριβές με το ταίρι σου, οπότε πρόσεξε τα λόγια σου. Μην προκαλέσεις οριστική ρήξη. Μείνε ψύχραιμος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην παρεκκλίνεις από τον αρχικό στόχο σου, ούτε να προχωρήσεις σε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Ασχολήσου με τα μέτωπα που έχεις ήδη ανοίξει. Ένας καλός συνεργάτης σου περιμένει να του ζητήσεις βοήθεια. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος, απόφυγε τις βιαστικές κρίσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε πολύ τι λες και πώς το λες στο ταίρι σου.

 

ΙΧΘΥEΣ

Σήμερα όλα θα σου φταίνε. Η Νέα Σελήνη που σε χτυπάει αλύπητα σε κάνει οξύθυμο και γκρινιάρη, αλλά προσπάθησε να φανείς ψύχραιμος. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η πολλή καλοσύνη σου, γιατί κάποιοι ίσως την εκμεταλλευτούν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις ένα νέο πρόσωπο. Μην… πετάς στα σύννεφα.

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου