Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

KΡΙΟΣ

Οι δουλειές σου γίνονται πιο εύκολα, ενώ θα κλείσεις και μια καλή επαγγελματική συμφωνία που θα σου αποφέρει κέρδος. Αν και θα αφήσεις πίσω κάποιες δουλειές λόγω καύσωνα, θα έχεις λιγότερο άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν χρειάζεται να αντιδράς με νεύρα. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά σου, αλλά ο έρωτας δεν ρωτάει. Προχώρα δυναμικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο καιρό περίμενες να στρώσουν τα πράγματα και σήμερα που μπορείς με την εύνοια των άστρων να πετύχεις το καλύτερο, ο καύσωνας δεν σε αφήνει. Μην έχεις νεύρα και ασχολήσου με πιο απλά πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Αν είσαι αδέσμευτος και σκέφτεσαι μια επανασύνδεση, μην το κάνεις. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.

ΔΙΔΥΜΟI

Αν και σήμερα «βράζει» ο τόπος, είναι ιδανική μέρα για να κλείσεις μια επαγγελματική συμφωνία που επανέρχεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ένας συνεργάτης σου σε διαβάλλει. Πρόσεχε. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις «επαναστατικές» δηλώσεις γιατί το ταίρι σου θα εκραγεί. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια και τρέφεις μεγάλες προσδοκίες, γιατί αργότερα δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άσε την γκρίνια και τη μουρμούρα, γιατί οι συνεργάτες σου δεν σε αντέχουν. Άλλωστε, δεν έχεις λόγο, καθώς θα καταφέρεις να φέρεις στα… νερά σου ένα δύσκολο ανταγωνιστή. Σήμερα με τόση ζέστη κάνε μόνο τα απαραίτητα και να ξεκουραστείς γιατί το έχεις ανάγκη. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τις κρυφές «αμαρτίες» σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου κλείνει το… μάτι.

ΛΕΩΝ

Να αφοσιωθείς στη δουλειά και θα καταλάβεις πως υπάρχουν νέες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα κέρδη σου. Μην είσαι γεμάτος έπαρση και άκου λίγο και τους συνεργάτες σου. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κλείσεις μια επαγγελματική υπόθεση που σε απασχολεί καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, να επιλέξεις με προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις καταφέρει να κλείσεις παλιές «πληγές» στα οικονομικά σου και προχωράς σε μια νέα, συμφέρουσα επαγγελματική συμφωνία. Μην αγχωθείς αν σήμερα λόγω του καύσωνα αναβληθεί μια σημαντική συνάντηση. Ευκαιρίες θα υπάρξουν. Αν είσαι δεσμευμένος, μην «τρώγεσαι» για καβγά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια νέα γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σου. Κινήσου γρήγορα για να προλάβεις το… καλό.

ΖΥΓΟΣ

Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και καλούς συνεργάτες που θα σου δώσουν λύσεις σε ένα επαγγελματικό πρόβλημα. Μια νέα συνεργασία είναι προ των πυλών, αλλά μη βιαστείς. Εξέτασε όλες τις παραμέτρους. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην ανοίξεις συζητήσεις με το ταίρι σου και πέρασε ένα ήρεμο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και προκύπτει κάτι καλό. Ακολούθησέ το.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σου δώσει λύση ένα δικό σου πρόσωπο που το εμπιστεύεσαι πολύ σε κάτι που χάλασε την τελευταία στιγμή στη δουλειά. Μην τρελαίνεσαι και περίμενε να δεις πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα προτίμησε να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις ένα πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μην κλείσεις την πόρτα αν θέλεις κάτι μόνιμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δουλειά σου πάει καλά γιατί το πάλεψες πολύ. Μην παίρνεις μέρος σε κουτσομπολιά γιατί μπορεί να μεταφερθούν διαφορετικά και να τσακωθείς. Χρειάζεσαι «συμμάχους» και όχι εχθρούς. Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για κτητικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε… απογειώνει με την πρώτη ματιά. Πρόσεξε μην την τρομάξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί σήμερα να… καίει ο κόσμος, αλλά εσύ κλείνεις μια νέα επαγγελματική συνεργασία αφήνοντας τους ανταγωνιστές σου να… τρώνε τη σκόνη σου. Προχώρα ακάθεκτος στο επόμενο σχέδιό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανότατα μια επανασύνδεση θα σου φέρει πολλή χαρά. Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι σήμερα οι τριβές με το ταίρι σου, αλλά θα τα ξαναβρείτε σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνεις ένα ταξίδι για μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Ο καύσωνας θα το πάει λίγο αργότερα, αλλά μην αγχώνεσαι. Ο συνεργάτης σου σε εκτιμάει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παίζεις σε πολλά ταμπλό. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τι λες και πώς το λες στο ταίρι σου και προτίμησε ένα ήρεμο βράδυ.

ΙΧΘΥEΣ

Το επαγγελματικό σου κομμάτι χρειάζεται τόνωση και νέες ιδέες, αλλά ο νους σου είναι σε ακρογιαλιές και διακοπές. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται. Ασχολήσου με τη δουλειά και μετά κάνε όνειρα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, ρώτα το πρόσωπο που «βολιδοσκοπείς» και προχώρα δυναμικά αν το πεδίο είναι ελεύθερο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου