Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Πρέπει να αγωνιστείς για να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Σήμερα είναι καλή μέρα για να δείξεις ποιος έχει το… πάνω χέρι. Mην αφήσεις κανένα να σου πάρει ό,τι δικαιούσαι, αλλά ούτε να τσακωθείς, γιατί αυτό δεν θα λειτουργήσει θετικά για σένα. Χρησιμοποίησε διπλωματία. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ενδώσεις σε παράλληλη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ θα γίνει σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις πολύ άγχος για έκτακτα έξοδα. Ιδιαίτερα σε προβληματίζουν κληρονομικά θέματα που εξαρτώνται και από άλλους και έχεις να λύσεις ένα μπερδεμένο κουβάρι. Μείνε ψύχραιμος και σκέψου λύσεις. Στα αισθηματικά σου ίσως βρεθείς ερωτικά με κάποιο άτομο από το παρελθόν, με το οποίο ο «κύκλος» δεν έχει κλείσει. Μη διακινδυνέψεις το μόνιμο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια δουλειά που σου προτείνουν δεν είναι αυτό που φαίνεται, ακόμα κι αν την κάνει παλιός σου συνεργάτης. Άσ’ το γι’ αργότερα, που θα έχεις πιο καλή κρίση. Εξάλλου, τώρα έχεις να κλείσεις διάφορα τρέχοντα θέματα και να σχεδιάσεις τις διακοπές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σε ξεκουράσει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην ενδώσεις σε αντιπαραθέσεις και αναζήτησε δυνατούς «συμμάχους» στη νέα σου πορεία. Αν δεν μουρμουράς και αφιερωθείς στη δουλειά, θα τα καταφέρεις σχετικά γρήγορα. Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις την γκρίνια γιατί θα τσακωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με άτομο από τη δουλειά. Να το χειριστείς με διακριτικότητα γιατί θα γίνουν κουτσομπολιά. Κατέβα απ’ το… καλάμι.

ΛΕΩΝ

Μείνε ψύχραιμος σε καβγά μεταξύ συναδέλφων ή συνεργατών σου και κατέβασε τους τόνους γιατί κάποια στιγμή θα σε μπλέξουν χωρίς να φταις. Μείνε στο παρασκήνιο και κάνε τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν παράπονα από το ταίρι σου ότι το παραμελείς. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Φλέρταρε για το παιχνίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ηρέμησε γιατί σήμερα δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Αν κάνεις λάθος, δεν θα μπορέσεις να το διορθώσεις. Τα ίδια κάνεις και στο ταίρι σου και θα σου… κουνήσει το μαντίλι. Η δουλειά σου πάει καλά, αλλά όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος… άνοιξε τα μάτια σου. Είναι δίπλα σου.

ΖΥΓΟΣ

Να προχωρήσεις χωρίς «βαρίδια» πετώντας κάθε τοξική σχέση από τη ζωή σου, αλλιώς θα «λιμνάζεις» στα ίδια και στα ίδια. Προσπάθησε να μη μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι σου. To ταίρι σου έχει παράπονα. Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλερτάρεις» και πετυχαίνεις ωραία παρέα. Μην πεις ψέματα γιατί θα αποκαλυφθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οργανώσου καλά και δες τι θα κάνεις γρήγορα, γιατί οι ευκαιρίες περνάνε. Πρόσεξε μόνο μην εξαπατηθείς από ένα συνεργάτη σου. Από την άλλη, μη μένεις απαθής και υποψιάζεσαι όλο τον κόσμο. Δράσε μεθοδικά. Αν είσαι δεσμευμένος, βάζεις το… μαχαίρι στο κόκαλο καθώς δεν σου αρέσει μόνο το βόλεμα. Αν είσαι αδέσμευτος, δέχεσαι μια ερωτική πρόκληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και καλυτερεύουν, αλλά μην αρχίσεις τις σπατάλες. Σου αρέσει να επιδεικνύεσαι, ωστόσο σύντομα θα χρειαστείς χρήματα για μια νέα επένδυση, οπότε φρόντισε να κάνεις καλό κουμάντο. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι όλο γκρίνια αλλά τα βρίσκεις με το ταίρι σου στην… κρεβατοκάμαρα. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο κουράστηκε να περιμένει κίνησή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάνε καλό προγραμματισμό και απόφυγε κάποιους που θα σου προτείνουν δήθεν επενδύσεις που δεν βγάζουν πουθενά. Κινήσου όπως εσύ ξέρεις και στηρίξου στο ένστικτό σου. Οικονομικά πας καλά, αλλά πρόσεχε. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, γνωρίζεις ένα πρόσωπο σε φιλικό περίγυρο. Θα σου κάνει «κλικ» από την πρώτη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προδοσία συνεργάτη σου θα σε αναστατώσει. Προσπάθησε να μην το δείξεις στους άλλους συνεργάτες σου, γιατί η ανασφάλειά σου θα τους προβληματίσει. Κάνε ό,τι μπορείς ώστε να είναι η ζημιά μικρότερη και κράτησε την ψυχραιμία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μην ξεσπάσει καβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος, θα καταλάβεις πως είναι καιρός να προχωρήσεις σε κάτι ουσιαστικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Προχώρα σταθερά ένα επαγγελματικό σχέδιό σου. Θα βρεις ικανούς «συμμάχους», αρκεί να είσαι προσηλωμένος στον επαγγελματικό σου στόχο. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τα ξεσπάσματα ζήλιας απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δέχεσαι στενή πολιορκία από ένα άτομο που όμως θέλει μόνο ερωτικές στιγμές. Από σένα εξαρτάται τι θέλεις, αν και μάλλον επιθυμείς διακοπές με καλοκαιρινό έρωτα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου