Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Δεν φταίνε οι άλλοι αν εσύ θέλεις διακοπές και έχεις πολλή δουλειά. Οι συνεργάτες σου είναι έξαλλοι μαζί σου. Πρόσεξε, γιατί θα αρνηθούν να σε βοηθήσουν και θα πελαγώσεις. Με ηρεμία και ψυχραιμία όλα θα γίνουν. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία «ναυαγεί» γρήγορα. Προχώρα μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην παρακαλάς κανέναν να μείνει δίπλα σου και συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις, έστω κι αν χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη που αλλάζει… πλεύση. Έχεις καλό όνομα στην αγορά, οπότε να στηριχτείς σε αυτό και να προχωρήσεις ανοίγοντας καινούριες πόρτες. Δείξε αγάπη στο ταίρι σου, γιατί σε υποστηρίζει πολύ. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποιο άτομο από τη δουλειά σε φλερτάρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια οικονομική προσφορά σού αναπτερώνει το ηθικό. Κάποιος θέλει να σου βάλει «τρικλοποδιά» και περιμένει να κάνεις το λάθος. Να είσαι συγκεντρωμένος στη δουλειά για να μην του δώσεις αυτή την ικανοποίηση. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα για να δείξεις στο ταίρι σου τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις την καλύτερη παρέα για τις διακοπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας καλός φίλος θα σου ανοίξει τα… μάτια για το χαρακτήρα ενός συνεργάτη που εμπιστεύεσαι. Κοίτα να προφυλαχτείς από κουτσομπολιά και απομόνωσε τον… προδότη! Αν δεν το κάνεις, τότε θα χάσεις στρωμένη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε προστατεύει, αλλά εσύ γκρινιάζεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε μπερδεμένες καταστάσεις γιατί θα το μετανιώσεις.

ΛΕΩΝ

Με ομαδική δουλειά θα καταφέρεις να κερδίσεις κάτι που βολιδοσκοπούσες εδώ και καιρό. Μην επαναπαυτείς. Δώσε στους συνεργάτες σου τα εύσημα και προχώρα για τα επόμενα σχέδιά σου. Έχεις αρκετή δουλειά να κάνεις πριν από τις διακοπές. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα γιατί το παραμελείς. Αν είσαι αδέσμευτος, σου… χτυπάει την πόρτα νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπάθησε να τα βγάλεις πέρα στο επαγγελματικό σου πεδίο κάνοντας καλύτερο προγραμματισμό και περικόπτοντας έξοδα. Δουλεύεις σκληρά, αλλά μια οικονομική ζημιά που έπαθες πρόσφατα δεν σε αφήνει να… ανασάνεις. Με έξυπνες κινήσεις θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος. Ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.

ΖΥΓΟΣ

Μην κάνεις έξοδα εντυπωσιασμού. Προσπάθησε να βρεις νέες πηγές εσόδων, γιατί το ταμείο σου έχει αρχίσει να αδειάζει… Ένας τρόπος είναι το διαδίκτυο, αλλά χρειάζεται προσοχή. Φρόντισε να εξετάζεις όλα τα δεδομένα πριν προχωρήσεις σε μια συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παίξεις σε διπλό ταμπλό, γιατί θα μείνεις πάλι μόνος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλά κάνεις και δεν εμπιστεύεσαι κανένα στη δουλειά, γιατί ένας από αυτούς σου… σκάβει το λάκκο. Πας καλά οικονομικά και είναι κρίμα να σου χαλάσει έτοιμη συμφωνία Ωστόσο, χάρη στους δυνατούς συμμάχους που έχεις, θα τη γλιτώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις επανασύνδεση. Προχώρα αν δεις ότι έχεις ακόμα αισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην ανακοινώσεις σε κανέναν τίποτα πριν υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία. Δυστυχώς, έχεις εχθρούς που κοιτάνε πώς να σε αποδυναμώσουν. Πρόσεχε τι λες και μείνε στο παρασκήνιο. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά σε ένα ταξίδι. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Δες το όμως σαν παιχνίδι. Άλλωστε, παρέα για τις διακοπές ψάχνεις, όχι δέσμευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να πάρεις τα μέτρα σου γιατί έχεις αρχίσει και κάνεις πολλούς εχθρούς που σε διαβάλλουν. Βλέπουν ότι είσαι αρκετά βήματα μπροστά στη δουλειά και σε προγραμματισμό και θέλουν να σε σταματήσουν. Δείξε τους τα… δόντια σου με διάλογο και δυνατούς συμμάχους. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός αλλά τρυφερός. Αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έκανες ένα μεγάλο επαγγελματικό βήμα. Μην τα εγκαταλείψεις τώρα, αλλά ούτε να είσαι υπεραισιόδοξος, γιατί χρειάζεται πολλή δουλειά. Εμπιστεύσου έμπειρους συνεργάτες σου και «μάζεψε» όσο μπορείς το χέρι σου, γιατί ξοδεύεις αρκετά. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μίλα στο πρόσωπο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος ότι έχεις ελπίδες.

ΙΧΘΥEΣ

Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να στρώνουν, οπότε γιατί να μπεις σε μπελάδες ακούγοντας ανεύθυνες γνώμες; Μην είσαι ευκολόπιστος. Ρίξου στη δουλειά και άσε τις κρίσεις για τους άλλους. Μη χάνεσαι σε… όνειρα, γιατί οι ανταγωνιστές σου καιροφυλακτούν. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις έναν καλοκαιρινό έρωτα να σε… απογειώσει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου