Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 11 Ιουλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Καλό είναι σήμερα να μην ξεκινήσεις συνεργασία με πρόσωπα που δεν γνωρίζεις, αλλά να συνεχίσεις να δουλεύεις με άτομα που ξέρεις από παλιά. Θα έχεις επιτυχία σε μια οικονομική υπόθεση και θα σου φύγει μεγάλο άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ήρεμα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική επαγγελματική πρόσκληση φέρνει κοντά σου υποψήφιο ταίρι. Μην αρχίσεις τις υπερβολές, γιατί δεν θα προχωρήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλοί σε ζηλεύουν και θέλουν να σου βάλουν «τρικλοποδιά». Μη στενοχωριέσαι γιατί έχεις ισχυρούς «συμμάχους» που σε προστατεύουν. Έχεις πελαγώσει από υποχρεώσεις οικογενειακές και το μόνο που θέλεις είναι να τα κλείσεις όλα και να εξαφανιστείς. Κάνε υπομονή και μείνε ψύχραιμος. Αν είσαι δεσμευμένος, πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις στο διαδίκτυο με επιτυχία. Ζήσε το.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα παλιό επαγγελματικό σχέδιο επανέρχεται στο τραπέζι. Εξέτασε όλες τις παραμέτρους και ακολούθησε τη λογική χωρίς πανικό. Άλλωστε, θα σου γίνει σύντομα και άλλη οικονομική πρόταση. Μείνε ψύχραιμος και δεν θα χάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας. Αν θέλεις να ρισκάρεις, ακολούθησέ τον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα κρύβει κακοτοπιές, οπότε άσε τη μουρμούρα και φρόντισε να έχεις οργανωθεί καλά από πριν. Μην ασχολείσαι με προβλήματα τρίτων. Ήδη έχεις πολλά δικά σου, οπότε εστίασε στο πώς θα αρχίσεις να τα τακτοποιείς κατά προτεραιότητα. Μην αφήσεις κι άλλες εκκρεμότητες. Αν είσαι δεσμευμένος, εμπιστεύσου το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει.

ΛΕΩΝ

Κατέβα από το… καλάμι σου και συνεργάσου ώστε να έχεις καλά αποτελέσματα στη δουλειά. Θα τα καταφέρεις, γιατί όταν βάζεις στόχο κάτι, δεν σε σταματάει τίποτα. Μόνο μην υποτιμάς τους άλλους. Μια καλή συνεργασία έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Αν είσαι δεσμευμένος, μη θελήσεις να λύσεις σήμερα προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση με έναν παλιό έρωτα φέρνει θλίψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν αναποδιές, αλλά επειδή είσαι πρακτικός θα βρεις λύση. Ένας συνεργάτης σου θα σου δώσει μια καλή ιδέα. Μη σπεύσεις να την απορρίψεις από εγωισμό. Χρειάζεσαι «στηρίγματα» γιατί τα οικονομικά σου θέλουν τόνωση. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει σε όλες τις αποφάσεις σου. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά, δεν θα είναι για πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Να μη βιαστείς να κλείσεις μια επαγγελματική συμφωνία μέσα στο άγχος σου, αλλά περίμενε, γιατί μια πραγματικά δυνατή συνεργασία θα έρθει από το άμεσο περιβάλλον σου. Εμπιστεύσου έναν καλό συνεργάτη σου που επιθυμεί την πρόοδό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, να ανανεώσεις τη σχέση σου με ένα ταξιδάκι. Αν είσαι αδέσμευτος, να βρεις επιτέλους το «λιμάνι» σου για τις διακοπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προχώρα μπροστά και θα κερδίσεις. Μια πρόταση ξανάρχεται στο τραπέζι από έναν καλό σου συνεργάτη. Κοίταξέ την ξανά, γιατί φαίνεται ενδιαφέρουσα. Μη σταθείς σε λόγια τρίτων, αλλά εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δίνει λύση που ούτε καν φαντάζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, προχώρα αργά, όπως το συνηθίζεις, γιατί θέλεις σιγουριά. Έρχεται καλή σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες στα οικονομικά σου. Μην τα αφήσεις όλα πίσω, γιατί θα μαζευτούν βουνό και θα πελαγώσεις. Έχεις κουραστεί πολύ στη δουλειά, αλλά βλέπεις φως για νέες κερδοφόρες συνεργασίες. Μη βιαστείς. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις. Να προσέξεις να εστιάσεις σε ένα στόχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες αναποδιές στη δουλειά δεν σε φοβίζουν, αν και θα ελαφρύνουν λίγο το πορτοφόλι σου. Ευτυχώς, είσαι τόσο πρακτικός που έχεις εναλλακτικό σχέδιο. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αναβάλλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην υποκύπτεις σε… ρηχές σχέσεις. Διάλεξε με γνώμονα τη σταθερότητα ή περίμενε να έρθει κάτι καλό. Κοντά είναι. Μη στενοχωριέσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι καιρός να απομακρύνεις τα… βαρίδια και να προχωρήσεις μπροστά. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά μην είσαι υπεραισιόδοξος. Μην πιστεύεις αυτούς που σου τάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. «Μάζεψε» το μυαλό σου που… τρέχει σε παραμυθένιες ακρογιαλιές. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην «επενδύσεις» σε νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Κράτησε πολύτιμους παλιούς συνεργάτες, αλλά ανανεώσου κιόλας. Θα πρέπει να κάνεις νέες συνεργασίες για να μπορέσει να γεμίσει το πορτοφόλι σου. Χρησιμοποίησε τη λογική αλλά και τη διαίσθησή σου για μια οικονομική πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και σύντομα θα έρθει κάτι καλό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου