Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 8 και 9 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα σε φέρνει αντιμέτωπο με πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Ίσως σε τρομάξει το μέγεθος των προκλήσεων που έχεις μπροστά σου και να θεωρήσεις πως είναι σχεδόν αδύνατο να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στη δουλειά σου, χωρίς τη συμπαράσταση και τη βοήθεια κοντινών σου προσώπων. Μην απελπίζεσαι, γιατί είναι καιρός να κάνεις το βήμα και να τολμήσεις να προχωρήσεις σε τομές με το παρελθόν σου, ακόμα και αν αυτές απαιτούν να αναλάβεις τεράστιο ρίσκο για να αλλάξεις την κατάσταση είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σου. Σημασία έχει να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις, όσο κι αν σε πονάνε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Επεισοδιακή θα είναι η εβδομάδα σου, καθώς μια κουβέντα στη δουλειά μπορεί να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και να σε κάνει να βγεις εκτός εαυτού. Από την άλλη, όμως, θα έχεις την έμπρακτη στήριξη ενός προσώπου που δεν θα σε αφήσει να κάνεις… του κεφαλιού σου. Μην ξεχνάς ότι έριξες πολλή δουλειά για να φτάσεις μέχρι εδώ, οπότε καλό είναι να ελέγξεις τα νεύρα σου, γιατί το άτομο με το οποίο πιθανότατα θα εμπλακείς σε μια διένεξη είναι μνησίκακο. Επίσης, ίσως να προκύψουν δυσκολίες στην πραγματοποίηση ενός ταξιδιού που προγραμμάτιζες να κάνεις με το ταίρι σου, οπότε θα έχεις γκρίνια. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα σχέση δεν είναι τόσο εύκολη όσο δείχνει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να φροντίσεις να βάλεις σε τάξη τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και να αναιρέσεις μερικές από τις υποσχέσεις σου που βλέπεις πως δεν είσαι σε θέση να κάνεις πράξη. Ίσως πάλι θελήσεις να πάρεις μέρος σε μια κουβέντα που θα σε φέρει αντιμέτωπο με πρόσωπα τα οποία δεν γνωρίζεις και πολύ καλά, με αποτέλεσμα να συνειδητοποιήσεις πως οι απόψεις σου προκαλούν ένταση σε τρίτους. Μην οξύνεις τα πνεύματα γιατί θα κάνεις εχθρούς, αλλά προσπάθησε με το διάλογο να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Αν δεν το καταφέρεις, αποχώρησε και έχε το νου σου. Την ίδια στάση κράτησε και στα αισθηματικά σου. Μην τραβάς το σκοινί και μην πιέζεις καταστάσεις. Προχώρα διακριτικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο και να γκρινιάζεις, τα επαγγελματικά-οικονομικά σου θέματα δεν θα λυθούν διά μαγείας. Θα χρειαστεί να επιμείνεις ώστε να λύσεις ένα θέμα που, όσο παραμένει στο τραπέζι, τόσο δημιουργεί ένταση σε εσένα και την άλλη πλευρά. Ίσως πάλι να κάνεις σκέψεις σχετικά με τη δουλειά σου θεωρώντας πως βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον όπου μπορεί να μένεις στάσιμος, αλλά παράλληλα νιώθεις ασφαλής. Αν δεν σου αρέσει, μην το κάνεις, αλλά βγες μπροστά και μη διστάζεις να εκφράσεις τις απόψεις σου. Κάτι τέτοιο, όμως, μπορεί να σημαίνει ότι θα ρισκάρεις τη θέση σου. Στα αισθηματικά, είτε είσαι ελεύθερος είτε όχι, ψάχνεις το τέλειο, που δεν υπάρχει. Σύνελθε. Γίνε πιο απλός και καθημερινός.

 

ΛΕΩΝ

Θα χρειαστεί να πάρεις θέση σε συγκρούσεις στον επαγγελματικό χώρο, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να επιδείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε περιστάσεις που μυρίζουν μπαρούτι, ενώ είναι προφανές πως θα υπάρξουν και παράπλευρες απώλειες. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να αποφύγεις τις παρασκηνιακές κινήσεις και τη μυστικοπάθεια, γιατί το ταίρι σου δεν θα μείνει απαθές. Θα σε… πληρώσει με το ίδιο νόμισμα εκεί που δεν το περιμένεις και δεν θα σου αρέσει καθόλου. Αν είσαι ελεύθερος, η αναζήτηση για ταίρι «κολλάει» στον υπερφίαλο τρόπο που προσεγγίζεις τους άλλους. Διόρθωσέ τον και προχώρα. Μια φιλία ίσως εξελιχθεί σε έρωτα, αρκεί να μην το δεις σαν παιχνίδι, γιατί θα πληγώσεις την άλλη πλευρά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, γι’ αυτό και βάζεις λίγο τα επαγγελματικά σου στον… αυτόματο πιλότο. Ίσως να βγεις με φίλους, να προσπαθήσεις να κανονίσεις μια συνάντηση με ένα πρόσωπο με το οποίο έχεις καιρό να βρεθείς, να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με κάποιον που γνωρίζεις πως μπορεί να σε απαλλάξει από τα άγχη που σε βαραίνουν. Το σίγουρο είναι πως θα θελήσεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα που σε έχει κουράσει. Καλά θα κάνεις, γιατί και το ταίρι σου έχει παράπονα ότι το παραμελείς. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι τόσο αφοσιωμένος στη δουλειά, ώστε δεν βλέπεις τους έρωτες που σου… κλείνουν το μάτι. Χαλάρωσε λίγο και πέρνα καλά.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα συνειδητοποιήσεις πλέον -και θα θελήσεις να το διορθώσεις γρήγορα- πως έκανες αρκετούς συμβιβασμούς στην προσπάθειά σου να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις είτε στα επαγγελματικά σου είτε στην προσωπική σου ζωή. Καλό είναι να μη χτυπήσεις τη γροθιά στο τραπέζι και να λύσεις το όποιο πρόβλημα με διπλωματικό τρόπο. Θα μπορούσες επίσης να ζητήσεις τη γνώμη φίλων σου ή συνεργατών σου σχετικά με τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθείς. Το σίγουρο είναι πως δεν θα μείνεις ξανά άπραγος, δεδομένου μάλιστα ότι θέλεις να κάνεις νέα πράγματα. Τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στα συναισθηματικά σου θα κληθείς να πάρεις γενναίες αποφάσεις κι από αυτές θα εξαρτηθούν τα επόμενα βήματά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στο χώρο εργασίας σου και να φροντίσεις να δεις τι κρύβεται πίσω από τα λόγια τρίτων προσώπων που θέλουν να σε βάλουν σε περιπέτειες, καθώς μπορεί να δρομολογηθούν εξελίξεις οι οποίες ίσως να μην είναι και τόσο ευχάριστες. Να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις να συγκρουστείς με συνεργάτες σου που ίσως θελήσουν να σου… πάρουν την μπουκιά από το στόμα. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως μια… επανάσταση έχει και σοβαρές απώλειες, οπότε κινήσου μεθοδικά. Το ίδιο να κάνεις και στα συναισθηματικά σου, γιατί το να δημιουργείς συνεχώς καβγάδες δυναμιτίζει επικίνδυνα τη σχέση σου. Επίσης, αν δεν αφεθείς, πώς θέλεις να έρθει ο έρωτας; Δίπλα σου είναι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό είναι να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις και να σκεφτείς πώς θα καταφέρεις να εκπληρώσεις τα σχέδιά σου χωρίς να εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα στη δουλειά. Ίσως προσπαθήσεις να επηρεάσεις τους άλλους με τον τρόπο σκέψης σου, αγνοώντας τις αντιδράσεις που προκαλείς στον κύκλο των ανθρώπων που συναντάς σε καθημερινή βάση, αλλά αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ σε ό,τι αφορά τις επιδιώξεις σου, οπότε καλύτερα να διαλέξεις «συμμάχους» και να οργανώσεις καλά τη μάχη σου. Η υπεραισιοδοξία σου δεν βοηθάει πάντα. Μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις. Προφύλαξε το συναισθηματικό σου δεσμό από λόγια τρίτων και μη δίνεις αφορμές για κουτσομπολιά. Αν είσαι ελεύθερος, φλέρταρε και κάτι καλό έρχεται. Ζήσε το κι όπου βγει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι δύσκολο να παραδεχτείς πως παλεύεις να ισορροπήσεις σε τεντωμένο σκοινί μέσα στη σχέση σου. Ίσως είναι απαραίτητο να προχωρήσεις σε συμβιβασμούς, να αποδεχτείς το γεγονός ότι κυρίως στα αισθηματικά σου πρέπει να παίξεις με τους όρους που θέτει η άλλη πλευρά. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι δύσκολο για τον εγωισμό σου, αλλά ίσως αποτελέσει μια ευκαιρία να δεις και τις προθέσεις του συντρόφου σου. Αν όμως είσαι έτοιμος για μια αναμέτρηση, μην την αναβάλεις, γιατί θα πρέπει να ξεκαθαρίσει επιτέλους το τοπίο. Ιδίως στα επαγγελματικά έχεις βρεις τρόπους διαφυγής και έχεις καλύψει τα νώτα σου. Δούλεψες πάρα πολύ και έχεις οργανωθεί και για το επόμενο βήμα σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέσα στην εβδομάδα θα συνειδητοποιήσεις πως οι εξελίξεις είναι αναπόφευκτες, αφού κάποιο κοντινό σου πρόσωπο -πιθανότατα το ταίρι σου- έχει αποφασίσει να ρισκάρει και να κάνει βήματα αλλαγής στη ζωή του, κάτι που επηρεάζει και εσένα. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να είσαι προετοιμασμένος για κάποια πρόκληση που θα τεθεί στο τραπέζι όσον αφορά τη σχέση σας και είτε να αποδεχτείς την κατάσταση ή να τη διαλύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν φαίνεται να έχεις τη διάθεση να ξεκινήσεις κάτι τώρα, γιατί έχεις ριχτεί στη δουλειά, καθώς θέλεις να νιώθεις αυτάρκης. Άλλωστε, συναισθηματικά πάντα ελεύθερος είσαι από τη φύση σου. Μην το παρακάνεις, όμως, γιατί και η μοναξιά δεν είναι ό,τι καλύτερο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες, ιδίως στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου κυριαρχεί η ζήλια και η διάθεση για εξόντωση του συνεργάτη που φαίνεται να «λιποτακτεί», κάτι που μπορεί να σε φθείρει συναισθηματικά αλλά και σωματικά. Προσπάθησε, λοιπόν, να διατηρήσεις την ψυχική σου ηρεμία και να αποφύγεις να φθαρείς από σχέσεις -επαγγελματικές ή προσωπικές- που μυρίζουν… μπαρούτι. Αυτή τη στιγμή δεν είσαι τόσο δυνατός ψυχολογικά ώστε να το κάνεις, εκτός αν σε… παρασύρει κι εσένα η μπάλα. Καλύτερα είναι να παραμείνεις στο παρασκήνιο, να ηρεμήσεις και να… θολώσεις τα νερά, κάτι που ξέρεις να το κάνεις με επιτυχία.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου