Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Έχεις πολλά στο κεφάλι σου αυτό τον καιρό. Να ηρεμήσεις, γιατί έχεις δίπλα σου καλούς συνεργάτες και φίλους που θα σε βοηθήσουν στις δυσκολίες. Πρόσεξε μόνο μην κάνεις λάθη στη δουλειά, γιατί τότε τα πράγματα δεν θα διορθώνονται. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου, κι αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό που θα έχει διάρκεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα πρόσωπο που πίστευες ότι σε στηρίζει στη δουλειά σού δείχνει αρνητική διάθεση. Προχώρα χωρίς ρεβανσισμούς και στηρίξου σε άλλους συνεργάτες σου, έστω κι αν δεν τους ξέρεις καιρό. Μη δείξεις εγωιστική συμπεριφορά στον άνθρωπό σου, γιατί προμηνύεται καβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προσέξεις ένα πρόσωπο από το χώρο της δουλειάς που σε φλερτάρει. Μη φερθείς επιπόλαια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη βιαστείς να διαδώσεις αριστερά – δεξιά μια πρωτότυπη ιδέα σου στη δουλειά. Καραδοκούν ανταγωνιστές! Θα τη δεις να εφαρμόζεται αλλού και θα στεναχωρηθείς. Κράτα μυστικότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, να δείξεις στο ταίρι σου πόσο το υπολογίζεις. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται ερωτική επανασύνδεση, αλλά μην ελπίζεις ότι θα διαρκέσει πολύ. Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι επιπόλαιο και το ξέρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το να γκρινιάζεις δεν διορθώνεται το οικονομικό σου πρόβλημα, οπότε κοίτα να «συμμαζέψεις» τα χρέη σου και να ριχτείς στη δουλειά. Ευκαιρίες θα έχεις, αρκεί να μη μείνεις άπραγος. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη χαλάσεις την ερωτική βραδιά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις από μοναξιά σε ιστορίες που φαίνεται ότι είναι καταδικασμένες, γιατί θα πληγωθείς.

ΛΕΩΝ

Να στηριχτείς σε παλιούς συνεργάτες σου, καθώς θα προκύψει ένα πρόβλημα στη δουλειά που θα χρειαστεί άμεση επίλυση. Φρόντισε μόνο ό,τι υποσχεθείς να το κάνεις. Μην εμπιστεύεσαι κάποιους που σου τάζουν… λαγούς με πετραχήλια. Κινήσου μεθοδικά. Αν είσαι δεσμευμένος, τα οικονομικά σε εμποδίζουν να χαρείς τον έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, σου… χτυπάει την πόρτα νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι ψύχραιμος, οπότε θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις μια οικονομική αναποδιά. Θα κάνεις κάτι έξτρα και θα βγει επιπλέον κέρδος. Προχώρα δυνατά και δούλεψε περισσότερο. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ανοίξεις τώρα συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος. Μη στέκεσαι στα λόγια. Δες μήπως υπάρχει ψέμα και συμφέρον στην προσέγγιση. Προχώρα αργά και σταθερά.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικές ευκαιρίες έχεις αρκετές, αλλά με πανικό δεν μπορείς να δεις καθαρά. Επίσης και με το να πολυ- ζυγίζεις τα πράγματα χάνεις πολύτιμο χρόνο. Μην αφήνεις την τύχη σου στα χέρια άλλων, οι οποίοι δεν είναι και σίγουρο ότι θέλουν το καλό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα συνάντηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τη φύση σου είσαι καχύποπτος και θα καταλάβεις ότι κάτι τρέχει στη δουλειά. Μην τσακωθείς, αλλά προσπάθησε να απομονώσεις αυτούς που… παίζουν με τα νεύρα σου. Χρησιμοποίησε τους ισχυρούς «συμμάχους» σου, ώστε να μη βρεθείς ξεκρέμαστος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανότατα θα έχεις επανασύνδεση. Σκέψου το καλά πριν αποφασίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην ακούς τρίτους και εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Μη δανείσεις χρήματα γιατί θα τα χάσεις. Μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου, διότι η υπερκόπωση παραμονεύει. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου προσπαθεί να σε ξεκουράσει. Εμπιστεύσου το. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Το έχεις ανάγκη! Δες το όμως σαν παιχνίδι για να αποφορτιστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εξέτασε πάλι το σχέδιό σου για μια νέα δουλειά που ετοιμάζεις, γιατί ακόμα κι αν προσέχεις γενικά τις λεπτομέρειες, κάτι μπορεί να σου ξεφύγει. Εμπιστεύσου έναν καλό συνεργάτη και υπολόγισε ακριβώς πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις. Μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός, κι αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε μια νέα επαγγελματική γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις αποφασίσει να κάνεις ένα άνοιγμα, καθώς δεν σου αρέσει να «λιμνάζεις» με τα ίδια και τα ίδια. Να προσέξεις ποιους θα εμπιστευθείς, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί να μην κάνεις σωστές επιλογές. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να διεκδικήσεις το πρόσωπο που θέλεις, αλλά προχώρα αργά και διακριτικά.

ΙΧΘΥEΣ

Μην αφήνεις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες, αλλά μη φέρεσαι και με επιπολαιότητα. Έχεις καταφέρει κάποια πράγματα στα επαγγελματικά σου, αλλά μην ξοδεύεις αριστερά και δεξιά, γιατί η τσέπη σου δεν το αντέχει. Αυτό μπορεί να αντιστραφεί, οπότε κράτα πισινή για τυχόν δύσκολες μέρες. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις επιπόλαιες σχέσεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου