Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 6 Ιουλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Έχεις κουραστεί στη δουλειά και τα νεύρα σου έχουν αγγίξει… ταβάνι. Αυτό θα γίνει η αιτία να τσακωθείς με έναν συνεργάτη σου ή συνάδελφο που δεν είναι τύπος της… ευθείας οδού. Πρόσεξέ τον και αν είναι ανάγκη απομόνωσέ τον. Αν είσαι δεσμευμένος, μίλα με το ταίρι σου χωρίς αναβολή. Αν είσαι αδέσμευτος, παίρνεις απόφαση ότι θέλεις να βρεις ταίρι για δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ 

Οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να κοιτάμε και το συμφέρον μας. Αμφιταλαντεύεσαι αν πρέπει να κοιτάξεις αλλού στη δουλειά, καθώς μια νέα πρόταση είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Προχώρα γρήγορα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε περιβάλλει με αγάπη. Δείξε το και εσύ. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με επιτυχία. Ξέρεις πλέον τι θέλεις και έχεις για γνώμονα το «δώσαμε, δώσαμε».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ότι δεν πάει καλά μια επαγγελματική δραστηριότητά σου δεν είναι το τέλος του κόσμου. Δεν έχει χαθεί το παιχνίδι αν το παλέψεις. Μην απομακρύνεις τους συνεργάτες σου με την ψυχρότητά σου. Αυτοί θα σε βοηθήσουν στα δύσκολα. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε καβγαδάκι και απόλαυσε τη συντροφικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γυρίσεις σε μια παλιά αγάπη. Ξέφτισε. Προχώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν μπουν ιδέες στο κεφάλι σου, δεν ξεκολλάς. Σύνελθε, γιατί η δουλειά τρέχει και χρειάζεσαι βοήθεια. Δεν σε κυνηγάνε οι συνεργάτες σου αλλά το μυαλό σου που σκέφτεται διάφορα. Το ίδιο και στα συναισθηματικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αγχώνεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία. Εμπιστεύσου το καινούργιο χωρίς καθυστέρηση.

ΛΕΩΝ

Να προσέξεις, γιατί δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα τα πράγματα στα οικονομικά σου αν συνεχίσεις να ξοδεύεις έτσι αλόγιστα για να κάνεις επίδειξη στους άλλους. Είναι κρίμα τώρα που έχει μπει η δουλειά σε καλό δρόμο να τα ανατρέψεις όλα. Αν είσαι δεσμευμένος, συζήτησε με το ταίρι σου ό,τι σε προβληματίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, λες «όχι» σε ανούσιες ερωτικές επαφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και είσαι άνθρωπος της ευθείας οδού, μάλλον θα χρειαστεί να χειριστείς κάτι διά της… πλαγίας, γιατί μόνο έτσι θα σώσεις κάτι που θέλεις στα επαγγελματικά σου. Αν κάποιος συνεργάτης σου αντιδράσει, κάνε καλόπιστο διάλογο. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς συντροφικά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπερδεύεις τη φιλία με τον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Να χρησιμοποιήσεις την… πλάγια οδό και να μείνεις αμέτοχος αν δεν θέλεις να βρεθείς μπλεγμένος -χωρίς να φταις- σε μια ίντριγκα στον επαγγελματικό σου χώρο. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά μην το… τρέξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην αρχίσεις πάλι να έχεις αμφιβολίες, να βλέπεις παντού εχθρούς, γιατί θα χάσεις μια σημαντική ευκαιρία. Ακολούθησε το καλό που σου έρχεται και κάνε προγραμματισμό πώς θα το προχωρήσεις καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από διάλογο με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο από το διαδίκτυο θα αποδειχθεί «θησαυρός».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακολουθείς την… πλάγια οδό σε ένα επαγγελματικό θέμα και καλά κάνεις, γιατί θα διαπιστώσεις ότι και η άλλη πλευρά δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη. Μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις και συμβουλέψου κάποιον που του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις ωραίες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, αποφασίζεις ότι πλέον δεν σε καλύπτουν περιπέτειες της μιας βραδιάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα καταλάβεις από ένα τυχαίο γεγονός ότι ένας συνεργάτης σου κινείται πίσω από την πλάτη σου. Απομάκρυνέ τον με συνοπτικές διαδικασίες πριν σου κάνει κακό στη δουλειά. Κάνε ξανά προγραμματισμό για να είσαι σίγουρος ότι κάτι δεν σου έχει ξεφύγει. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς κάτι ιδιαίτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να ελιχθείς σε έναν συνεργάτη σου, γιατί θέλεις να κερδίσεις μια δουλειά. Έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Είσαι αισιόδοξος και αυτό το μεταδίδεις και στους άλλους. Όλοι σε εμπιστεύονται, παρόλο που σε θεωρούν -και είσαι- υπεραισιόδοξο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι ότι πρέπει να νοικοκυρευτείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Να είσαι και προνοητικός εκτός από δοτικός. Να σταματήσεις τις γενναιοδωρίες, γιατί τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμα προσοχή. Μην μπλέκεις σε θέματα που δεν σε ενδιαφέρουν στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να είσαι ζηλιάρης και κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος, ότι είσαι συνεσταλμένος και ρομαντικός αρέσει. Θα σε διεκδικήσουν αρκετά πρόσωπα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου