Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα, οπότε πρόσεξε μην κάνεις κινήσεις πανικού. Να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να είσαι ήρεμος. Μια ευκαιρία που θα εμφανιστεί από το πουθενά θα σε βγάλει από το αδιέξοδο. Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιδιώξεις να ελέγξεις το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλική γνωριμία εξελίσσεται σε σχέση. Ζήσε το.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνεργάτες σου αναγνωρίζουν την αξία σου και έχουν εμπιστοσύνη στην κρίση σου, οπότε προχώρα δυναμικά. Μη μείνεις σε κουτσομπολιά που θα σε κάνουν να χάσεις χρόνο και το στόχο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα βάλεις μια… σέξι πινελιά για να ανανεώσεις τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται δυνατός έρωτας, όχι όμως για πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διαχειρίσου με ψυχραιμία ανατροπές στο εργασιακό σου περιβάλλον. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και μην αφήσεις τρίτους να μπουν «σφήνα». Ξέρεις τι θέλεις και με τη δεξιότητα που σε διακρίνει θα καταφέρεις να συγκεντρώσεις «συμμάχους» και να περάσεις τα «θέλω» σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν έχεις όρεξη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα υπάρξει έντονο φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ευκαιρία να κλείσεις μια συμφωνία καθώς πιέζεσαι οικονομικά και ψάχνεις διέξοδο. Να κοιτάξεις τα ψιλά γράμματα και να θέσεις τους όρους σου. Μόνο έτσι δεν θα βρεθείς προ εκπλήξεων. Μην είσαι απαισιόδοξος. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι απόλυτος με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε… απογειώσει.

ΛΕΩΝ

Θα είσαι κυκλοθυμικός και θα ξεσπάσεις σε πρόσωπα πολύ δικά σου. Ηρέμησε και κοίτα πόσο τυχερός είσαι με αυτά που έχεις. Μια ξαφνική αναποδιά στη δουλειά θα σε προβληματίσει. Να μην αγχώνεσαι και μη δείχνεις ηγετικές τάσεις, γιατί μόνο οι συνάδελφοί σου μπορούν να σε βοηθήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις τάσεις απομόνωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις μια καλή ευκαιρία στη δουλειά, αν κάνεις καλό προγραμματισμό. Θα δεις ότι οι συνεργάτες σου σε υποστηρίζουν, οπότε προχώρα. Έχεις δουλέψει πολύ και για μια αναποδιά δεν χάθηκε ο κόσμος! Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς μια βραδιά πάθους με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, γνωρίζεις κάποιο πρόσωπο που θα σου τάξει πολλά. Να κρατάς μικρό καλάθι.

ΖΥΓΟΣ

Να μην αφήνεις εκκρεμότητες στη δουλειά, γιατί αργότερα θα πελαγώσεις. Μπορείς σήμερα να διαχειριστείς πιο εύκολα κάποια προβλήματα που αποτελούν τροχοπέδη στα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, αναπολείς το παρελθόν, αλλά να αποφύγεις τέτοιου είδους συζητήσεις με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα ενδώσεις σε μια επανασύνδεση που ήθελες καιρό. «Παίζεται» αν θα πετύχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην πιστεύεις όλους αυτούς που σου τάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και κινήσου με σύνεση και με βάση το ένστικτό σου. Η δουλειά σου και τα οικονομικά σου θέλουν ακόμα προσοχή, όπως επίσης οι συνεργάτες σου, και καλά κάνεις που είσαι επιφυλακτικός. Στα συναισθηματικά σου απόφυγε τις ζήλιες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σού φέρνει ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν πρέπει να ξεσπάς αδίκως σε συνεργάτες ή πρόσωπα που σε αγαπούν. Αυτοί θα είναι δίπλα σου στα δύσκολα και όχι οι… αυλοκόλακες. Μια συζήτηση για συνεργασία είναι ευνοϊκή, αρκεί να την έχεις οργανώσει σωστά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις ανόητες ζήλιες στο ταίρι σου και το πληγώνεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία γίνεται σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να ελέγξεις ποιους εμπιστεύεσαι γιατί θα σου χαλάσουν στρωμένη δουλειά. Μην τσακωθείς αν ανακαλύψεις ατασθαλίες, αλλά απομόνωσε τους «προδότες» και δείξε τους ποιος έχει το πάνω χέρι. Είσαι αρκετά έξυπνος ώστε να επαναφέρεις την τάξη στη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη στέκεσαι σε λεπτομέρειες. Αν είσαι αδέσμευτος, δες και την άλλη πλευρά, όχι μόνο τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να παραμείνεις ψύχραιμος και να ασχοληθείς μόνο με τη δουλειά σου αγνοώντας τις προκλήσεις. Κάποια πρόσωπα θα επιχειρήσουν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, οπότε μην πέσεις στην παγίδα τους. Μακριά από διενέξεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μη φορτίζεις το ταίρι σου με τα επαγγελματικά σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα επηρεάσει έντονα τις αποφάσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξουν προβλήματα στις εργασιακές σου σχέσεις και μια αναποδιά σε οικονομική συμφωνία. Με ψυχραιμία θα βρεις τις λύσεις. Άλλωστε, ίσως είναι και για καλό που δεν θα γίνει αυτή η συμφωνία, γιατί θα πιεζόσουν αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τις ζήλιες στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου φέρνει μοναδικά συναισθήματα.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 5/7/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου