Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 4 Ιουλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Στη δουλειά καλά τα πας και ανοίγεις νέες πόρτες. Μην εκτίθεσαι όμως τόσο πολύ σε αβέβαιες επενδύσεις που δεν γνωρίζεις, γιατί μπορεί να την πατήσεις. Το ίδιο συμβαίνει και στα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου που σε έχει ανάγκη, κι αν είσαι ελεύθερος, κινήσου γρήγορα και συντονισμένα για να μη μείνεις μόνος στις διακοπές.

ΤΑΥΡΟΣ

Πέρασε δυναμικά στη δράση και φρόντισε να βάλεις υψηλούς στόχους στην επαγγελματική σου ζωή και όχι ημίμετρα. Μην υποχωρήσεις στην πρώτη δυσκολία, αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. Έχεις αφήσει εκκρεμότητες, οπότε άρχισε να τις κλείνεις. Έχεις μια δόση υπερβολής κι αυτό θα ενοχλήσει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην κοιτάς μόνο το πορτοφόλι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αύξησε την παραγωγικότητά σου στη δουλειά. Κάποιοι δύσκολοι συνεργάτες σου δεν θα σε αφήσουν να ησυχάσεις. Χειρίσου χωρίς ρίσκο τα οικονομικά σου και μην πείθεσαι από μεγάλα λόγια. Αν είσαι δεσμευμένος, ασχολήσου με το ταίρι σου γιατί το έχει ανάγκη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου και θα βρεις αυτό που θέλεις ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα ξαφνικό γεγονός διαφοροποιεί τα πράγματα στη δουλειά σου. Δες τη θετική πλευρά, καθώς οι εξελίξεις θα είναι ικανοποιητικές και μη μουρμουράς. Αξιοποίησε τις ικανότητές σου ενισχύοντας τη δημόσια εικόνα σου, που θα συμβάλει στην επιτυχία σου. Το ταίρι σου σε στηρίζει, αρκεί να μην το πρήζεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται στη ζωή σου ένα άτομο όλο φωτιά.

ΛΕΩΝ

Καλό είναι να εφαρμόζεις τα σχέδια που θέλεις να κάνεις πράξη, αλλά μην ασκείς σκληρή κριτική ή έχεις άσχημη συμπεριφορά προς τους συνεργάτες σου, γιατί θα μείνεις μόνος να βγάλεις τα… κάστανα από τη φωτιά. Ίσως νιώσεις άγχος και κούραση, αλλά θα τα καταφέρεις. Στα αισθηματικά σου είσαι ήρεμος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν καίγεσαι για ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να εξισορροπήσεις τις εσωτερικές σου παρορμήσεις και να κάνεις πιο ρεαλιστικά σχέδια για τα επαγγελματικά και οικονομικά σου θέματα, προσπαθώντας παράλληλα να είσαι πιο δοτικός στα ερωτικά σου. Δίνοντας περισσότερη σημασία στις ιδέες των συνεργατών σου, θα προκύψει κάτι θετικό και σε αυτό δεν αποκλείεται να συμβάλει και ο σύντροφός σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάτι καλό έρχεται.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθεις πεσμένος ψυχολογικά, οπότε καλά θα κάνεις να ανανεώσεις το χώρο σου ή να πας ένα ταξιδάκι. Σε κακόβουλες λεκτικές επιθέσεις που θα δεχθείς από κάποιους, απάντησέ τους δεόντως. Όταν οι γύρω σου δεν μπορούν να σε καταλάβουν -ακόμα και το ταίρι σου- μη στήσεις καβγά. Αν είσαι ελεύθερος, δεν έχεις όρεξη για συγκινήσεις, κι όμως νέος έρωτας έρχεται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην αφήσεις οικογενειακά ζητήματα να σου ρίξουν τη διάθεση. Θα υπάρξουν αλλαγές σε επαγγελματικά σου θέματα και οικονομικές συμφωνίες, αλλά να παραμείνεις ψύχραιμος. Όλα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Δείξε ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική υπόθεση, μαθαίνοντας όλες τις παραμέτρους. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε έρωτα, όχι πόλεμο, κι αν είσαι μόνος, δες κάτι που έρχεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μάθε να διακρίνεις τις πραγματικές ευκαιρίες. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου σε κάτι που είναι πρωτόγνωρο για σένα στη δουλειά. Κινήσου προνοητικά σε οικονομικές προτάσεις, ανταλλάσσοντας απόψεις με τους συνεργάτες σου. Σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν πρόσωπα, κράτησε μετρημένη στάση. Εξομάλυνε τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από παρεξηγήσεις στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να μην είσαι τόσο απόλυτος στις απόψεις σου. Να αποφεύγεις άτομα που σε εκνευρίζουν και βρες χρόνο να χαλαρώσεις. Τελευταία έχεις ριχτεί πολύ στη δουλειά. Να μην είσαι υπερβολικός σε λεπτομέρειες που αφορούν τα προσωπικά σου θέματα. Το ταίρι σου ασφυκτιά, κι αν συνεχίσεις έτσι, θα βρεθείς προ… δυσάρεστων εκπλήξεων. Αν είσαι μόνος, λες «ναι» σε ένα φλερτάκι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μη δηλητηριάζεις την καθημερινότητά σου με γκρίνιες. Οι ανακατατάξεις στο χώρο της δουλειάς δεν πρέπει να σε τρομάξουν, όμως μην επιτεθείς σε όσους σε κατηγορούν. Έχοντας την αίσθηση του μέτρου και αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές, βάλε τα πάντα σε τάξη. Αν είσαι σοβαρός, θα φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, είτε σε σχέση είτε όχι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανάπτυξε τα χαρίσματα που έχεις και κάνε καινούριους φίλους μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις. Κάποιοι από αυτούς θα σε βοηθήσουν στα επαγγελματικά σου σχέδια. Είσαι έτοιμος να δεις και από μια άλλη οπτική γωνία αυτά που μπορείς να εισπράξεις από τους άλλους. Να είσαι πιο γρήγορος και μεθοδικός τόσο με το ταίρι σου όσο και με μια νέα γνωριμία.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 4/7/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου