Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή, δυνατή «Πανσέληνος του Ελαφιού» -κατά την παράδοση, τρία ελάφια αναγεννούν τα κέρατά τους, γι’ αυτό παραμένει φωτεινή για τρεις μέρες- φέρνει συζητήσεις και συνεργασίες. Θα γίνει μια στροφή στα οικονομικά σου θέματα, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις κάθε αρνητική σκέψη. Στα αισθηματικά να μην επηρεάζεσαι από τρίτα πρόσωπα είτε έχεις ταίρι είτε όχι.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αναγκαστείς να βγεις από τη «ζώνη της άνεσής σου» και θα δεις πράγματα να αλλάζουν. Ένα ταξίδι θα σημαίνει πολλά για σένα από επαγγελματική άποψη: μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια ή δουλειά στο εξωτερικό – όλα παίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι ελεύθερος, κλείνεις παλιές «πληγές» και προχωράς για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτές οι μέρες θα σε βρουν σε διαρκή ένταση, σε συνεχείς συζητήσεις για δουλειά, έτσι ώστε δεν θα ξέρεις αν πρέπει να κινηθείς ανεξάρτητα ή να αναζητήσεις συμμαχίες για κάτι που έχεις βάλει στόχο. Είναι καιρός να ανοιχτείς επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να ακούς τρίτους που δυναμιτίζουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συναισθηματική απογοήτευση θα την περάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άσε τη μουρμούρα και πάρε αποφάσεις. Η Πανσέληνος σε αναγκάζει να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου με βάση τα συμφέροντα και τα ιδανικά σου. Επίσης κάνει πιο εύκολη την επίλυση επαγγελματικών υποθέσεων. Να μην είσαι παρορμητικός. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση με το σύντροφό σου βελτιώνεται. Αν πάλι είσαι μόνος, αυτό το φεγγάρι σού θυμίζει να κάνεις γρήγορα ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος σε κάνει πιο δραστήριο απ’ ό,τι είσαι συνήθως. Θα πρέπει να ξεκουραστείς, γιατί έχεις φτάσει στα όρια της υπερκόπωσης. Να διατηρήσεις ισορροπίες στην επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή, για να μη διαταραχθεί καμία από τις δύο. Έχεις ριχτεί πολύ στα επαγγελματικά σου και το ταίρι σου ασφυκτιά. Αν είσαι μόνος, ένας φίλος εκδηλώνει ερωτικό ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με αυτή την Πανσέληνο θα καταλάβεις ότι η ευχαρίστηση, το πάθος και ο ρομαντισμός πρέπει να ξαναμπούν στη ζωή σου, γιατί έχεις αφιερωθεί μόνο στη δουλειά εδώ και πολύ καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, αυτό το υπέροχο φεγγάρι θα ανανεώσει τη σχέση σου, ενώ αν είσαι μόνος, μια τυχαία συνάντηση φέρνει στη ζωή σου έναν τρελό έρωτα. Μην περάσεις στο άλλο άκρο.

ΖΥΓΟΣ

Σκέφτεσαι μια μετακόμιση ή ακόμα και μετεγκατάσταση σε άλλο κράτος. Είναι πιθανό να αρχίσεις να το οργανώνεις πολύ σοβαρά και η υλοποίηση αυτού του σχεδίου θα εξαρτηθεί τόσο από την οικογένειά σου όσο και από το πώς θα χειριστείς νέα εργασιακά θέματα. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τι λες, γιατί θα παρερμηνευτούν πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες σε ανεβάζουν ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος σε κάνει πιο κοινωνικό και εξωστρεφή. Ξαφνικά θέλεις να τα κάνεις όλα, ενώ ξεσκονίζεις κι ένα παλιό συμβόλαιο, το οποίο είχες ξεχασμένο στο γραφείο σου. Άκουσε τους συνεργάτες σου και προχώρα δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ακολουθεί και εντυπωσιάζεται. Αν είσαι αδέσμευτος, μέσα από το φλερτ θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να προκύψει μια αναποδιά στη δουλειά ή έξοδα που δεν τα περίμενες, αλλά ταυτόχρονα θα υπάρξει εισροή χρημάτων είτε από έναν καινούριο πελάτη ή μια νέα προσφορά εργασίας. Μην είσαι ωστόσο υπεραισιόδοξος και ρίξου στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε ένα ταξίδι ανανέωσης με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι τα πάντα μπορεί να συμβούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι από τους τυχερούς αυτής της Πανσελήνου, καθώς ευνοούνται τα σχέδιά σου και επιβραβεύονται οι στρατηγικές σου. Οι συνεργάτες σου «πίνουν νερό στο όνομά σου». Μια νέα συνεργασία είναι προ των πυλών και μάλιστα με σύντομα κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου ζωή είναι στα καλύτερά της, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις το ιδανικό ταίρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έντονη Πανσέληνος θα σε κάνει να νιώθεις εξαντλημένος και θα θέλεις να τα αφήσεις όλα στον… αυτόματο πιλότο. Ταυτόχρονα, ένα μυστικό από το παρελθόν θα σε ταράξει, αλλά να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου. Να κάνεις οικονομικούς διακανονισμούς που έχεις αφήσει πίσω στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ευχάριστα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κεραυνοβόλος έρωτας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς βλέπεις την τσέπη σου να γεμίζει και τα σχέδιά σου να είναι σε καλό δρόμο. Πρόσεξε όμως μην προσπεράσεις ευκαιρίες που ίσως σου φανούν ασήμαντες, γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου γιατί έχετε απομακρυνθεί, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, το σύμπαν συνωμοτεί… υπέρ σου. Εμπιστεύσου το.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 3/7/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου