Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 1 και 2 Ιουλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Αναστάτωση και ανατροπές αναμένονται στην καθημερινότητά σου με το«καλημέρα» του Ιουλίου, καθώς ως ζώδιο του Παρορμητικού Σταυρού βάλλεσαι ανελέητα από την Πανσέληνο του Κόκκινου Ελαφιού στην αρχή της εβδομάδας. Κοίταξε βαθιά μέσα σου τι πραγματικά θέλεις και απαλλάξου από τα«βαρίδια» που δεν σε πάνε μπροστά.Μόνο έτσι θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε νέες διαδρομές και να υλοποιήσεις,επιτέλους, σχέδια που τα είχες κρυμμένα καιρό στο συρτάρι σου. Θα απογοητευτείς από τη συμπεριφορά συνεργατών σου,αλλά έχεις μάθει να προχωράς μπροστά. Μπόρα είναι θα περάσει, αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις φαντασία και ανανεώνεις τη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, το πάθος σου δεν περνάει απαρατήρητο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις στο νου σου κάποια σχέδια και είσαι αποφασισμένος να βάλεις τη δουλειά σουσε νέες βάσεις. Μην ανησυχείς, γιατί θα βρεις δυνατούς «συμμάχους» που όχι μόνο θα ακούσουν τις ιδέες σου, αλλά θα σε βοηθήσουν να τις κάνεις πράξη, με αποτέλεσμα να αποκτήσεις μεγαλύτερη δημοτικότητα και περισσότερα λεφτά.Χάρη στο πείσμα και τη μαχητικότητά σου, ξέρεις να ξεπερνάς τις δυσκολίες,αλλά ευτυχώς δεν βάλλεσαι από την Πανσέληνο του Ελαφιού της Δευτέρας. Πρόσεξε μόνο σε ποιους θα εμπιστευτείς τα μυστικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι πολύ πιθανό να κάνειςμια νέα γνωριμία που θα σου δώσειπολλές υποσχέσεις. Θα γίνουν πράξη,αλλά για λίγο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις χάσει την έμφυτη αισιοδοξία σου, γιατί κάποια σχέδιά σου δεν πήγαν όπως ήθελες. Μην αφήνεσαι να σε πάρει από κάτω, προστάτεψε τα κεκτημένα σου και μη χαλάς τη διάθεσή σου. Οικονομικές υποθέσεις σου θα καθυστερήσουν λίγο ακόμα, ενώ κάποιες επιχειρηματικές κινήσεις σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή, γιατί σε περιτριγυρίζουν… αυλοκόλακες που μόνο ζημιά μπορούν να σου κάνουν. Ανοίξου σε κοινωνικές επαφές από τις οποίες θα έχεις και οικονομικό όφελος. Θα τα καταφέρεις να πας καλά, καθώς η κοινωνικότητά σου σε βοηθάει σε αυτό. Αν είσαι δεσμευμένος,θα στήσεις ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό,ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μη σκαλίζεις τη στάχτη να βγάλει φωτιά. Άφησε πίσω τα παλιά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα που έρχεται θα δοκιμάσει τις αντοχές σου, καθώς ο μήνας μπαίνει με την Πανσέληνο του Κόκκινου Ελαφιού να ταράζει τα πάντα στη ζωή σου. Μια επαγγελματική συμφωνία θακαθυστερήσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει «στραβώσει». Οπλίσου με υπομονή, κάνε ό,τι μπορείς και θα δεις πως, αν δεν «κάτσει» αυτή η ευκαιρία, θα έρθει κάτι καλύτερο. Μη μουρμουράς, γιατί έτσι και τη δική σου διάθεση χαλάς και των άλλων. Αφοσιώσου στη δουλειά μέχρι να περάσει η αρνητική επιρροή. Το ταίρι σου σε ανεβάζει ψυχολογικά και σου κάνει όλα τα χατίρια. Αν είσαι αδέσμευτος, σε γυροφέρνει ένα πρόσωπο με το οποίο είχες μια ιστορία που δεν «έδεσε» παλιότερα. Μη γυρίσεις πίσω. Θα πονέσεις ξανά. Προχώρα.

 

ΛΕΩΝ

Έχεις την ικανότητα να βρεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί, ειδικά αν αποβάλεις την έπαρση και δουλέψεις μαζί με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου, που ξέρουν πώς να σε φυλάξουν από τις… κακοτοπιές. Μια οικονομική συμφωνία δεν θα αποδώσει αμέσως, οπότε καλύτερα να περιμένεις και να μην πιέσεις για υπογραφές. Μην απογοητεύεσαι, αλλά ασχολήσου με ανοιχτά μέτωπα που έχεις στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις φαντασία και δημιουργικότητα στην καθημερινότητα με το σύντροφό σου. Αν δεν σε πιάσουν τα νεύρα σου, θα περάσεις καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε και κάτι καλό έρχεται. Μόνο μην αρχίσεις τις απαιτήσεις, γιατί το πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου θα φοβηθεί και θα φύγει. Τουλάχιστον, θα πάρεις λίγο… μέλι για να συνεχίσεις δυναμικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρειάζονται δυνατοί «σύμμαχοι» για να μπορέσεις να κάνεις πράξη αυτά που ονειρεύεσαι επαγγελματικά. Μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι αυτό τον καιρό οισυνεργάτες σου θα βάλουν… πλάτη στη δουλειά. Σίγουρα δεν σε φοβίζουν οι πολλές ευθύνες, αλλά καλό είναι να τις μοιράζεσαι. Μην πάρεις το ρίσκο να ξεκινήσεις κάτι μόνος σου. Ήδη έχεις ανοιχτεί πολύ επαγγελματικά. Η Πανσέληνος του Κόκκινου Ελαφιού τη Δευτέρα σε καλεί να κάνεις διορθωτικές κινήσεις στην εργασία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιτρέψεις τα«παιχνίδια» εξουσίας και χειρισμού που θα διαταράξουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια νέα γνωριμία που θα σε κάνει να γνωρίσειςμοναδικές στιγμές και απολαύσεις. Ζήσε τες.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας σού δείχνει από την αρχή τα… δόντια του, καθώς η Πανσέληνος του Κόκκινου Ελαφιού τη Δευτέρα δεν αστειεύεται. Κυκλοθυμία και ασυνεννοησία θα δημιουργήσουν προβλήματα και ενδέχεται να τσακωθείςμε τους γύρω σου. Προσπάθησε να παραμείνεις στο παρασκήνιο μέχρι να περάσει η μπόρα. Στη δουλειά να προσέξεις με ποιους θα συνεργαστείς,γιατί έχεις καλές ιδέες και κάποιοι ίσως θελήσουν να σε εκμεταλλευτούν παίρνοντας τη «μερίδα του λέοντος». Σκέψου καλά πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να νιώσεις σταθερότητα και θαλπωρή. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία από το φιλικό σου περιβάλλον θα σε κάνει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για δέσμευση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακολούθησε τη διαίσθησή σου στη δουλειά και φρόντισε να απομονώσειςκάποιους που σου… θολώνουν τα νερά και σε απογοητεύουν χωρίς ουσιαστικό λόγο. Τα πας καλά, αρκεί να συνεχίσεις έτσι και να μην κλειστείς στο καβούκισου, γιατί τώρα πρέπει να δώσεις την τελική μάχη. Θα την κερδίσεις αν εμπιστευτείς έμπειρους παλιούς συνεργάτες, έχοντας κατά νου ότι «η ισχύς εν τη ενώσει». Αν είσαι δεσμευμένος, θα αρχίσεις να έχεις αμφιβολίες χωρίς λόγο για τη σχέση σου και το ταίρι σου θα εκνευριστεί, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, με την πρώτη ματιά θα νιώσεις ότι ένα πρόσωπο ήρθε για να μείνει. Μην αρχίσεις τις αδιάκριτες ερωτήσεις και το φοβίσεις.Θα το μετανιώσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μάθεις να μη βλέπεις όλους τους ανθρώπους καλοπροαίρετα. Κράτα αυτό που έχουν να σου πουν και συνέχισε δυναμικά αυτό που κάνεις. Να είσαι προσεκτικός κι όχι υπεραισιόδοξος και θα καταφέρεις να ξεπεράσεις την όποια αναποδιά. Μόνο μην ανοίγεις πολλά «μέτωπα» στη δουλειά, γιατί θα πελαγώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ένα δείπνο με το ταίρι σου υπό το φως των κεριών θα απογειώσει τη διάθεσή σας, αρκεί να μην αρχίσεις τις ζήλιες και χαλάσεις την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος, σε εντυπωσιάζει ερωτικά ένα νέο πρόσωπο που συναντάς σε επαγγελματικό ραντεβού. Προχώρησε γρήγορα και αποφασιστικά μόνο αν νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να κάνεις σχέση κι όχι να είσαι ελεύθερος κι ωραίος, ως συνήθως.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είσαι μέσα στα νεύρα, καθώς τη Δευτέρα η Πανσέληνος του Κόκκινου Ελαφιού ανατρέπει δουλειές και συμφωνίες που οργάνωνες εδώ και καιρό. Μην ανησυχείς. Είσαι εργασιομανής,οπότε γρήγορα θα τα καταφέρεις να μπεις πάλι σε μια σειρά. Πρόσεξε να μην παρεξηγηθείς με κάποιο πρόσωπο που θα το… πάρει η μπάλα, ενώ σου έχει σταθεί σημαντικά. Προχώρα αργά και σταθερά. Το ίδιο ισχύει και για τα συναισθηματικά σου. Γίνε τρυφερός και δοτικός με το σύντροφό σου, γιατί έχει παράπονα. Η δουλειά εκεί είναι, δεν φεύγει. Το ταίρι σου όμως θα πάει αλλού, αν το παραμελείς. Πάρε τα μέτρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχονται νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Κοίτα να προχωρήσεις με κάποια. Η ζωή δεν είναι μόνο εργασία, αλλά και χαρά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να εντείνεις την προσοχή σου σε επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που έχεις και να αρχίσεις να τις βάζεις σιγά σιγά σε τάξη. Μην κρύβεις τα προβλήματα… κάτω από το χαλάκι,γιατί θα μεγαλώσουν και θα πελαγώσεις. Οι συνεργάτες σου σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά εσύ… πέρα βρέχει. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις μια φλογερή συνύπαρξη με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις να προχωρήσεις σε κάτι καινούριο, αλλά σε… φρενάρει η ανάγκη σου για ανεξαρτησία. Σκέφτεσαι ότι μπορεί να τη χάσεις και τρελαίνεσαι. Αν δεν προσπαθήσεις, πώς θα καταλάβεις αν μια σχέση με ένα καινούριο πρόσωπο είναικάτι καλό για σένα; Ηρέμησε και δες αν σου ταιριάζει γρήγορα.


ΙΧΘΥΕΣ

Αν και δεν σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Κόκκινου Ελαφιού… τρώγεσαι για καβγά. Μην το κάνεις, γιατί θα προκύψει πρόβλημα στη δουλειά. Από την άλλη, βάλε φρένο σε αυτούς που θεωρούν ότι σε έχουν του χεριού τους. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου και κλείσε επαγγελματικές εκκρεμότητες, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά. Έχεις βοήθεια τόσο από παλιούς συνεργάτες σου όσο κι από το ταίρι σου, αν είσαι δεσμευμένος. Άλλωστε, οι στιγμές διασκέδασης και ο έρωτας είναι απαραίτητα για ναανεβάσουν την ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νέες γνωριμίες θα σε προκαλέσουν να βγεις έξω από τα νερά σου. Μην αφήσεις τις φοβίες σου να σε κρατήσουν πίσω, αλλά κάνε ένα βήμα μπροστά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου