Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουνίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Ο δυναμισμός σου θα βγει στην επιφάνεια για ένα θέμα που αντιμετωπίζεις στη δουλειά και θα αποκτήσεις εχθρούς. Μην πτοείσαι, καθώς σε εμπιστεύονται οι ανώτεροί σου. Μόνο μη γίνεσαι επικριτικός στον συναδελφικό περίγυρο ή με τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε τις ανασφάλειες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ρίξε τον πήχυ των απαιτήσεών σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπάθησε να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό και να κρατήσεις μόνο τις σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις. Δεν κινδυνεύεις στη δουλειά. Το αντίθετο. Υπολογίζουν πολύ στις ιδέες σου και στην προσφορά σου. Να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες που έχει το ταίρι σου και να μην το απομακρύνεις, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απόφυγε την αλαζονεία, διότι θα σε φέρει σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σου. Θα είσαι αρκετά δυναμικός και αυτό ίσως ενοχλήσει κάποιους, αλλά μην εκνευριστείς. Προχώρα δυναμικά στα σχέδια που έχεις, καθώς θα αποδώσουν πολύ γρήγορα και θα αναβαθμιστείς. Αν είσαι δεσμευμένος, μην το παίζεις ανεξάρτητος. Αν είσαι αδέσμευτος, χάνεις μια ευκαιρία προσέγγισης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι μέσα στα νεύρα και νιώθεις ότι κανένας δεν σε καταλαβαίνει στη δουλειά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να δεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Μόνο έτσι θα ξεχωρίσεις. Να αφήσεις στην άκρη τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Έρχονται ωραία πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος, εμπιστεύσου το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κυριαρχούν οι φόβοι σου.

 

ΛΕΩΝ

Είσαι μέσα στα νεύρα και νιώθεις ότι κανένας δεν σε καταλαβαίνει στη δουλειά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να δεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Μόνο έτσι θα ξεχωρίσεις. Να αφήσεις στην άκρη τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Έρχονται ωραία πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος, εμπιστεύσου το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κυριαρχούν οι φόβοι σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να κοιτάξεις να διεκπεραιώσεις όσο πιο πολλές δουλειές μπορείς ή να κάνεις διακανονισμούς. Αλλιώς αργότερα θα μαζευτούν «βουνό» και δεν θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Να εμπιστευθείς τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, εμμένεις σε λεπτομέρειες που στενοχωρούν το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

 

ΖΥΓΟΣ

Να ηρεμήσεις και να βάλεις προτεραιότητες κι έτσι θα τα καταφέρεις στη δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις. Μια επαγγελματική πρόταση φαίνεται καλή. Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις έντονα συναισθήματα στο ταίρι σου και το χαροποιείς. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις αρκετά ψυχικά… σκαμπανεβάσματα και καθόλου διάθεση για φλερτ. Ηρέμησε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις πολλές νέες ιδέες και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις κάποια από αυτές. Κάνε το μόνο αν είσαι σίγουρος. Ζήτα από συνεργάτες σου που γνωρίζεις εδώ και χρόνια να σε βοηθήσουν, διότι μόνος σου θα πελαγώσεις. Θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ανοίξου στο ταίρι σου και μην έχεις εγωισμό. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία. Μην είσαι τόσο επιφυλακτικός.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πρόταση, ώστε να κάνεις κάτι καινούργιο, φαίνεται ότι θα σε απασχολήσει και δικαίως, διότι θα έχει θετικά αποτελέσματα. Να το κάνεις όμως μόνο αν κλείσεις κάποια από τα ανοιχτά μέτωπα που έχεις. Οι συνεργάτες σου είναι στο πλευρό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ξεδιαλύνεις κάτι με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κλείνεσαι στον εαυτό σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάνε γρήγορες κινήσεις με ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στη δουλειά. Μην ψάχνεις ψύλλους στ’ άχυρα. Άλλωστε, πρέπει να βρεις τρόπους αύξησης του εισοδήματός σου. Θα σε βοηθήσουν σε αυτό καλοί συνεργάτες σου. Μην επενδύσεις σε κάτι άγνωστο για σένα. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο αλλάζει τη ζωή σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις κουραστεί με την πολλή δουλειά. Ξεσπάς αδίκως στους συνεργάτες σου. Μην αντιδράς εν θερμώ. Αν διαλύσεις μια συνεργασία, θα έχεις μεγάλη ζημιά, ενώ θα αφήσεις ελεύθερο το πεδίο στους ανταγωνιστές σου. Να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου, διότι την έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάξε μέσα σου τι πραγματικά θέλεις και ύστερα «κυνήγησέ» το.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις πάρει φόρα στη δουλειά και άρχισες πάλι να ονειρεύεσαι. Πρόσεξε αυτά που τάζεις να μπορούν να είναι εφαρμόσιμα και πραγματοποιήσιμα από πλευράς κόστους, αλλιώς θα μπλέξεις σε κυκεώνα και θα χαλάσεις μια επαγγελματική συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι απόμακρος από το ταίρι σου. Πρόσεχε. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εντυπωσιαστείς από μια νέα γνωριμία.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» στις 30/6/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου