Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουνίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Ζώδια αστρολογία

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις πολλή δουλειά κι αυτό θα σε βγάλει εκτός εαυτού, οπότε φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος και ζήτα βοήθεια από συνεργάτες. Μην τσακωθείς με συνάδελφο, γιατί θα υπάρχει οριστική ρήξη και δεν σε συμφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία δείχνει κάποια καλά στοιχεία. Μη βιάζεσαι, όμως.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην πιέζεις κανέναν να μείνει δίπλα σου, έστω κι αν χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη ή ένα φίλο. Μην εμποδίζεις να φύγει όποιος θέλει να εγκαταλείψει… το σκάφος, γιατί μόνο έτσι θα μείνουν δίπλα σου αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για σένα. Να δείξεις αγάπη στο ταίρι σου, γιατί το έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποιο άτομο από τη δουλειά σε φλερτάρει διακριτικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια οικονομική προσφορά -παρότι προέρχεται από παλιό συνεργάτη σου- δεν είναι τόσο συμφέρουσα όσο φαίνεται. Να βάλεις τους δικούς σου όρους και μη βιαστείς να υπογράψεις πριν σιγουρευτείς. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα για να δείξεις στο ταίρι σου ότι παίζει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην υποκύψεις σε μια επανασύνδεση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοίτα να προφυλαχθείς από κουτσομπολιά και, αν χρειαστεί να υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία, διάβασε προσεκτικά τα ψιλά γράμματα. Εκεί κρύβεται μια παγίδα. Υπάρχουν σοβαροί ανταγωνιστές που καιροφυλακτούν. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη χαλάσεις την ερωτική βραδιά με την γκρίνια σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε ιστορίες της μιας βραδιάς.

 

ΛΕΩΝ

Να αρχίσεις να κάνεις διακανονισμούς και επαγγελματικά ξεκαθαρίσματα. Μόνο έτσι θα απαλλαγείς από… βαρίδια, ώστε να προχωρήσεις μπροστά. Κάτι καλό έρχεται στα επαγγελματικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι απόλυτος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σου… χτυπάει την πόρτα μια νέα γνωριμία. Άνοιξε μόνο αν έχεις κλείσει παλιούς λογαριασμούς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνε καλύτερο προγραμματισμό και περικοπές στα έξοδά σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε μια ζημιά που θα γίνει στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να βρεις νέες πηγές εσόδων χρησιμοποιώντας ακόμα και το Internet. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεκινήσεις σήμερα μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος.

 

ΖΥΓΟΣ 

Μην κάνεις έξοδα εντυπωσιασμού. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μην είσαι βιαστικός. Μια οικονομική συμφωνία χρειάζεται προσοχή. Μη σε πιάνει πανικός με τα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη… λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Πράξε ανάλογα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το να κλείνεσαι στο «καβούκι» σου δεν βγαίνει κάτι. Συμβουλέψου κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεσαι, γιατί μια οικονομική αναποδιά θα σε ρίξει στα… τάρταρα. Δεν υπάρχει λόγος. Με έναν έξυπνο ελιγμό θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα επανασυνδεθείς με ένα πρόσωπο που επιστρέφει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν ανταγωνιστές, ακόμα και δικά σου πρόσωπα, που σε ζηλεύουν, γιατί είσαι πολύ δραστήριος στη δουλειά. Μιλάς πολύ και αυτό θα γίνει αιτία να χάσεις μια σημαντική συνεργασία που την «έψηνες» εδώ και καιρό. Μαζέψου! Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Το έχεις ανάγκη! Δες το όμως σαν παιχνίδι. Άλλωστε, αυτό τον καιρό θέλεις να ζήσεις κάτι χαλαρό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σου πάνε αρκετά καλά. Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις και σύντομα θα ανταμειφθείς. Ένας συνεργάτης σου σού δίνει μια καλή ιδέα κι αρχίζεις να την επεξεργάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός με το ταίρι σου, αλλά δείξε τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι καχύποπτος με ένα πρόσωπο που θέλει να σε προσεγγίσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σου θα «στρώσουν» μόνο αν κάνεις καλό προγραμματισμό και δεν ξεφύγεις με έξοδα. Είσαι υπεραισιόδοξος γιατί τελευταία φαίνεται να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη δουλειά σου, αλλά θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μίλα στο πρόσωπο που βολιδοσκοπείς.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ρίξου στη δουλειά και άσε τις γνώμες και τις κρίσεις για τους άλλους. Μην ανοίγεσαι σε νέους συνεργάτες, αλλά προτίμησε παλιούς και δοκιμασμένους. Ένας φίλος θα σου αποκαλύψει ένα μυστικό και θα εκπλαγείς με τη συμπεριφορά ενός προσώπου που του είχες εμπιστοσύνη. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σε ενθουσιάσει μια νέα γνωριμία. Προχώρα.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» στις 29/6/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου