Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουνίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Να αγωνιστείς για να ξεπεράσεις τα εμπόδια – ο δυναμισμός δεν σου λείπει. Mην αφήσεις κανέναν να σου πάρει ό,τι δικαιούσαι. Χρησιμοποίησε τους «συμμάχους» σου. Μια αλλαγή στη δουλειά θα είναι υπέρ σου, οπότε μην αγχώνεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δεν μπορεί να ανέχεται τα νεύρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ θα εξελιχθεί σε σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις άγχος γιατί έκτακτα έξοδα σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου. Οικογενειακά προβλήματα σε γονατίζουν, αλλά η υπομονή σου σε σηκώνει ξανά στα πόδια σου. Ίσως βρεθείς ερωτικά με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο δεν έχει… κλείσει ο κύκλος, αλλά και πάλι δεν θα είναι για πολύ! Ζήσε το, αν θες. Αν είσαι αδέσμευτος, κάτι «παίζει». Προχώρα.

ΔΙΔΥΜΟI

Να προσέξεις γιατί μια δουλειά που σου προτείνουν δεν είναι όπως φαίνεται, ακόμα κι αν την κάνει παλιός συνεργάτης. Να ελέγξεις τα ψιλά γράμματα και να βάλεις τους δικούς σου όρους. Μόνο έτσι θα έχεις όφελος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σε ξεκουράσει κάνοντάς σε να ξεφύγεις από την πραγματικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μη βιάζεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις αποφασίσει ότι κανένας δεν θα παίξει με τη δουλειά σου. Σκληραίνεις τη στάση σου κι αυτό δεν θα αρέσει σε κάποιους, που ίσως στήσουν καβγά. Θα τα καταφέρεις έστω κι αν πρέπει να ξεκόψεις από κάποια πρόσωπα, κι αυτό σε στεναχωρεί. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε την γκρίνια. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με άτομο από τη δουλειά.

ΛΕΩΝ

Μην προκαλείς τους συνεργάτες σου με την υπεροπτική σου συμπεριφορά. Κατέβασε τους τόνους γιατί δεν σε συμφέρει. Έχεις ξεκινήσει ένα σχέδιο και θα ήταν κρίμα να μην μπορέσεις να το ολοκληρώσεις, γιατί θα φύγουν πολύτιμοι συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν παράπονα από το ταίρι σου ότι το παραμελείς. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ξεκινήσεις κάτι καινούριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να προσέξεις τη συμπεριφορά σου στη δουλειά. Ή νεύρα θα έχεις ή θα παραπονιέσαι συνεχώς. Ηρέμησε γιατί σήμερα δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Ένα λάθος ίσως τινάξει στον αέρα προσπάθειες χρόνων, οπότε να είσαι συγκεντρωμένος. Τα ίδια κάνεις και στο ταίρι σου και η κατάσταση θα εξελιχθεί σε καβγά. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, άνοιξε τα μάτια σου.

ΖΥΓΟΣ

Θα προχωρήσεις χωρίς «βαρίδια» αν απομονώσεις συναδέλφους που θέλουν να σε κακολογήσουν στους ανωτέρους σου. Καλύτερα να το κάνεις αυτό τώρα, παρά να έχεις πρόβλημα στη δουλειά σου. Προσπάθησε να μη μεταφέρεις τα προβλήματα από τον εργασιακό χώρο στο σπίτι σου. To ταίρι σου έχει παράπονα ότι το παραμελείς. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και πετυχαίνεις ωραία παρέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόσεξε να μην εξαπατηθείς από ένα συνεργάτη σου που άλλα σου τάζει και άλλα σκέφτεται. Έχεις ανοιχτεί αρκετά στη δουλειά και άφησες «τρύπες» που δημιουργούν προβλήματα στα σχέδιά σου. Άρχισε να τις κλείνεις ώστε να προχωρήσεις σε όσα ονειρεύτηκες. Αν είσαι δεσμευμένος, βάζεις το… μαχαίρι στο κόκαλο. Αν είσαι αδέσμευτος, δέχεσαι μια ερωτική πρόκληση από φίλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και καλυτερεύουν, αλλά μην αρχίσεις τις σπατάλες, καθώς η υπεραισιοδοξία σου σε κάνει να ξεχνάς πόσα πέρασες μέχρι να… ισορροπήσεις επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι όλο γκρίνια, αλλά τα βρίσκεις με το ταίρι σου στην κρεβατοκάμαρα. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο περιμένει κίνησή σου. Μην το χάσεις επειδή δεν βλέπεις δίπλα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να προσέξεις κάποιους που θα σου προτείνουν δήθεν επενδύσεις που όμως δεν βγάζουν πουθενά. Ευτυχώς, σε αυτή την περίπτωση σε σώζει το ότι είσαι αργός στις αποφάσεις σου. Κάνε τον προγραμματισμό σου ξανά και προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, γνωρίζεις ένα πρόσωπο σε φιλικό περίγυρο. Μην αρνείσαι το πάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια αποκάλυψη στη δουλειά θα σε κάνει να ταραχτείς. Αντιμετώπισε την κατάσταση ψύχραιμα, γιατί κάποιοι βασίζονται σε εσένα, κι αν προκληθεί ένταση, θα ανατραπούν οι ισορροπίες. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μην ξεσπάσει καβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος, θα καταλάβεις πως είναι καιρός να προχωρήσεις σε κάτι ουσιαστικό. Έχεις ευκαιρίες, αρκεί να μη σε πιάσουν τάσεις φυγής.

ΙΧΘΥΕΣ

Προχώρησε σταθερά και αθόρυβα. Θα τα καταφέρεις αν είσαι προσηλωμένος στον επαγγελματικό σου στόχο. Μην ακούς τρίτους που σου λένε ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να γίνουν. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τα ξεσπάσματα ζήλιας απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δέχεσαι στενή πολιορκία από ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα. Αν θέλεις ερωτική περιπέτεια, προχώρα γρήγορα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου