Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 27 Ιουνίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Τα πνεύματα θα είναι οξυμένα στη δουλειά. Μην ξεσπάσεις σε υφιστάμενούς σου γιατί δεν σε συμφέρει να έχεις κόντρες. Στις συνεργασίες και συμφωνίες θα έχεις καθυστερήσεις, αλλά πρέπει να φανείς ψύχραιμος και υπομονετικός. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τι λες στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει, αλλά όχι για καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην επιχειρήσεις να διεκδικήσεις στη δουλειά κάτι που εδώ και καιρό θα έπρεπε να έχει διευθετηθεί. Να παραμείνεις ψύχραιμος γιατί θα υπάρξουν αναποδιές που θα δοκιμάσουν τα νεύρα σου. Μπορεί να έχεις ένταση με το ταίρι σου, γι’ αυτό φρόντισε να μην είσαι εριστικός. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ζητάει την προσοχή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχεις πολλές ανασφάλειες και θα τις βγάλεις και στη δουλειά, με αποτέλεσμα να είσαι ευάλωτος απέναντι σε ανταγωνιστές. Πρόσεχε να μη δείξεις αδυναμία, ειδικά τώρα που αρχίζεις νέα πράγματα στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις νεύρα που θα δυναμιτίσουν τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι «χαλαρό» γιατί σε απορροφούν τα επαγγελματικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξαφνικά γεγονότα ανατρέπουν τους στόχους σου και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Να παραμείνεις ψύχραιμος στη δουλειά. Μην παρεκκλίνεις από τον προγραμματισμό σου και μην γκρινιάζεις προς κάθε κατεύθυνση. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος κυριαρχεί στη σχέση σου, αλλά πρόσεξε έναν καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην επενδύσεις σε μια κεραυνοβόλα γνωριμία. Θα καταλάβεις ότι υπάρχει ψέμα και θα πληγωθείς.

ΛΕΩΝ

Να μη βγάζεις την… ουρά σου απέξω για την κακή συμπεριφορά που έχουν οι συνεργάτες σου. Η δική σου έπαρση δυναμιτίζει την κατάσταση, οπότε κάνε λίγο πίσω, αν δεν θέλεις να έχεις απώλειες. Βάλε σε εφαρμογή ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο. Δείξε τρυφερότητα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δύσκολα θα επιτρέψεις να μπει μια νέα γνωριμία στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μην απορρίψεις αμέσως κάποιες επαγγελματικές προτάσεις, ούτε να έχεις παράλογες απαιτήσεις. Να κοιτάξεις ποια σε συμφέρει σε βάθος χρόνου και όχι για λίγο. Να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου γιατί τον τελευταίο καιρό έχετε απομακρυνθεί και ο κίνδυνος διάλυσης παραμονεύει. Αν είσαι αδέσμευτος, επιστρέφει έρωτας από το παρελθόν. Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Πρόσεχε.

ΖΥΓΟΣ

Διαφωνίες με συνεργάτες σε κουράζουν ψυχολογικά, αλλά πρέπει να είσαι ψύχραιμος. Πιθανότατα θα γίνει ένα λάθος και θα κληθείς να το καλύψεις. Φρόντισε μόνο μην το πάρεις επάνω σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε κατανόηση στο ταίρι σου. Άκουσε ό,τι έχει να σου πει. Αν είσαι αδέσμευτος, η κυκλοθυμία σου δεν θα σου επιτρέψει να ανοιχτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, αλλά μια πρόταση που έρχεται φαίνεται ενδιαφέρουσα. Εξέτασέ την και προχώρα. Τα νεύρα σου δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις γρήγορα τις δουλειές σου, γιατί τσακώνεσαι με τους συνεργάτες σου. Ηρέμησε και δες τις προτεραιότητες. Θα έχεις ξαφνικές εντάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία υπόσχεται ωραίες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τους έχεις όλους στην… πρίζα κι έτσι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τσακωθείς και να χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη. Ασχολήσου σήμερα με τρέχοντα θέματα της δουλειάς κι άσε τις σοβαρές συζητήσεις για επεκτάσεις και νέα σχέδια. Το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου και έχει δίκιο, ενώ αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις για το… παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να μην έχεις τόσες πολλές απαιτήσεις από τους γύρω σου γιατί αυτό θα τους ενοχλήσει. Να ασχολείσαι μόνο με τη δουλειά σου και να μη χώνεις τη μύτη σου σε υποθέσεις άλλων. Άλλωστε έχεις τις δικές σου υποθέσεις να διευθετήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις αρμονία με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βάλλεις επί δικαίων και αδίκων στη δουλειά και δεν θα σου βγει σε καλό. Μην οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα γιατί θα είναι εις βάρος σου. Θα σου γυρίσουν την πλάτη πολύτιμοι συνεργάτες και θα μείνεις μόνος να βγάλεις τα… κάστανα από τη φωτιά. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Να προσέξεις γιατί ένας συνεργάτης σου είναι έτοιμος να σου κουνήσει το… μαντίλι. Αυτό δεν σημαίνει μόνο ότι θα τον χάσεις, αλλά κυρίως πού θα πάει και τι επαγγελματικά μυστικά σου θα προδώσει. Μην προκαλείς την τύχη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δημιουργείς τριβές. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αφήνεσαι σε μια νέα γνωριμία γιατί έχεις απωθημένα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου